Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Dayanıklısın Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Eylül 2021, Pazar

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 80%

Bugün eski aşkları yad etme zamanı. Son zamanlarda bir yerlerde eski sevgilinizle karşılaşmış olabilirisiniz. Duygularınız karışık ya da bir şey hatıralarınızı tetiklemiş olabilir. Mesela, size onu hatırlatan biriyle tanışmış ya da radyoda sizin için önemli bir şarkıyı duymuş olabilirsiniz. Bugün bu duygular sizi etkilemesin sadece bu ilişkiden ne çıkardığınızı düşünün.

Bugün, yatak odanıza çekilip kapıyı vurmak isteyebilirsiniz. Kimseyle konuşmak ya da bir araya gelmek istemiyorsunuz, en yakınlarınızla bile! Çok fazla çalışmak sizi neredeyse bitkin düşürmüş olabilir ki bu da, yapabileceğiniz en iyi şeyin dinlenmek olduğu anlamına geliyor. Sakinleşin ve yarın her şeye yeniden başlayın.

Bugün öfkenizi kontrol etmeye çalışın. Finansal vekısıtlamalarını kontrol altına alan doğanız sayesinde bugünlerde çok iyi durumdasınız. Şu an, gösterişli ilüzyonlarla eğlenmenize gerek yok. Dahası, eğer yapabilirseniz bazı yüzleşmeler yapabilirsiniz. Daha tutucu olmanız konusunda tavsiyeler alıyorsanız, tavsiyelere kulak verin.

İşlerin dozunu kaçırmamaya dikkat et. Hedeflerine ulaşmak konusunda oldukça hararetli olabilirsin. Bu coşkunluğunu ifade etmeye ve yaşamaya kendini bırak elbette; ama bitiş çizgisini çoktan geçtiğini bile fark etmeni önleyebilecek kadar da heyecanlanmamaya özen göster.Nasıl hissettiğini ifade etmek için harika bir gün. Düşüncelerin keskin ve berrak. Bir kez ağzını açtın mı hiç durmayacağını göreceksin. İnsanlar da dediklerine daha da dikkat ediyor olacak. Çevrendekiler üzerinde büyük etkin var. Bunu göz önünde bulundurmalısın. Böylece birçok şey başarabilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, düşüncelerinize bir arkadaşınızın oldukça rahatsız edici görüleri gelebilir. Öngörüleriniz normalden çok daha yüksek, ve insanları değerlendirmek konusunda çok daha iyisiniz, bu yüzden görüştüğünüz herkesle ilgili içgüdülerinize güvenin, bu kişi bir yabancı bile olsa. Rahatsız edici olabilir ama, bu deneyim etrafınızdakiler hakkındaki anlayışınızı arttıracak ve onlarla doğru bir şekilde başa çıkmanızı sağlayacak. Bu durum ilişkilerinizi güçlendirebilir.

19 Eylül 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün öğleden sonra Ay boşlukta ilerliyor. Günün ilk yarısında daha keyifli, enerjik ve neşeli olabilirsiniz. Öğleden sonra ise özgürlük ve zorunluluklar arasında seçim yapmanız gereken durumlar olabilir. Netleşmelere doğru gidiyorsunuz.

19 Eylül 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Haftanın son gününü, aklında olan ve gerçekleştirmek için zaman bulamadığın işlere odaklanarak değerlendirebilirsin. Farklı bir program yaparak günü bölmekten kaçınmaya karar verebilirsin. Aile içerisinde konuşulacak bir konu hakkında fikirlerin tartışma yaratabilir. İnatçı tavırların olumsuz etkiler bırakabilir, sabrını ön plana çıkarmayı deneyeceksin.

19 Eylül 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özgür olmak için maddi güç kazanmak zorundasınız. Birikim yapma kararı sizin için hayat sigortası niteliğinde olacaktır. İşlerinize daha çok asılmalı, çevrenizle olan bağlantılarınızı güçlendirmelisiniz.

19 Eylül 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bir uğraş içinde olmak sizi daha mutlu edebilir. Ancak sağlığınıza da dikkat edin. Güzellikle, sanatla ilgili bir konu ile uğraşmak, hizmet etmek de mümkün.

19 Eylül 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda bugün atacağınız adımlar sağlam temelli olabilir ya da yeni ve daha güçlü kararlar almanıza vesile olabilirler.

19 Eylül 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün tembellik etmek için bir bahaneniz yok o yüzden güneş doğmadan yataktan çıkın. Daha çok adım attıkça daha mutlu olduğunuzu göreceksiniz. Mağaranızdan çıkıp çevrenizdeki insanlara fikirlerinizi anlatın. Açık havaya çıkıp rüzgarın şarkısını dinleyin. Aktif ve esnek olun. İnsanların duyguları bugün yüzeye daha yakın, o yüzden her şeyi hafif ve aktif düzeyde tutun.

19 Eylül 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Detaylı bir plan ve ikna edici bir üslupla sunduğunuz hayaller, aile üyeleriniz tarafından kabul görebilir. Seyahat esnasında benzer düşüncelerde biriyle arkadaşlık kurmanız olası. Evden uzakta olmayı planlıyorsanız maddi olarak hazırlıklı olmanız gerekiyor. Hayatınızda birinin olmayışının acısını bugün bastıramayabilirsiniz.

19 Eylül 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ,günlük çalışmalarınızın rutin ilerlemesine neden olabilir. Yatırım konusunda ilginç fikirler geliştireceksiniz. Sabah saatlerinde düşük olan enerjiniz, günün ilerleyen zamanlarında yüksek ve yoğun olacak.

19 Eylül 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu günlerde zekanızdan yararlanmanız ve tam anlamıyla akılcı olmanız gerekmekte. Süregelen işbirliği varsa karşı tarafın hareketlerine çok dikkat edin. Bir kısmetiniz var bunu kıskanan biri sizinle uğraşacak. Dost sandığınız bu insanın tutumu sizi şaşırtacak.

19 Eylül 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kişisel durumunuzu yeniden gözden geçirmek isteyeceksiniz. Amaçlarınıza uygun hareket etmeniz gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Sizi zorlayabilecek bazı durumlar gündeme gelse de üstesinden gelmeye çalışın. Daha kontrollü ve bilinçli olmanız gereken bir gün.

19 Eylül 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğinizle ilgili endişelerinizi ona yansıtmamaya ve fevri davranışlar göstermemeye çalışın. Daha anlayışlı bir tutum içinde bulunursanız ilişkinizde var olan problemler çözümlenebilir. Hayal ettiğinizi işi yapmak için kendi birikimleriniz yetersiz. Bu yüzden başkalarının ortaklığına ihtiyacınız var. Bu ortamı yaratmak için atmanız gereken adımlar gecikebilir. Ama bu durumu çok büyütmeyin ve sabırlı davranın. Kendinizle ilgili bir takım harcamalar birikiminizi eritebilir.

19 Eylül 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 26' 11" R
Ay
Yay
14° 36' 12"
Merkür
Koç
16° 05' 50"
Venüs
Koç
27° 12' 33"
Mars
Balık
27° 21' 07"
Jüpiter
Boğa
23° 14' 28"
Satürn
Balık
16° 17' 57"
Uranüs
Boğa
22° 10' 20"
Neptün
Balık
28° 48' 48"
Plüton
Kova
02° 05' 48"
Chiron
Koç
20° 29' 03"
Lilith
Başak
22° 59' 47"
True Node
Koç
15° 29' 40"
Son Güncelleme : 27/04/2024 08:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>