Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Sabırlı Hareket Ediyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Eylül 2021, Çarşamba

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 70%

Bugün eski sevgilinizle karşılaşabilirsiniz. Günün enerjisi sizi geçmişe çekebilir. Bu size bir zamanlar yaşadığınız şeyler üzerine düşünme fırsatı verecek. Eski aşkınıza olan duygularınız ile şu andaki ilişkilerinizde hissetiklerinizle kıyaslayabileceksiniz. Ne kadar ilerlediğinizi ve ne kadar değiştiğinizi görmek sizin için iyi bir şey.

Sinirlerin gerilmesinden muzdarip olabilirsiniz ve bunun müsebbibi aşırı çalışmanız olması muhtemeldir. Nefes almak için biraz kendinize zaman tanıyın. Herhangi bir soruyu veya problemi derhal çözmeniz gerekmiyor. Kendinizden çok fazla şey talep etmeyin ve hızınızı yavaşlatmak için neler yapabileceğinize bakın. Belki de bazı projelerinizi kısaltma zamanı gelmiştir?

Duyduğunuz veya okuduğunuz ruhani ve metafiziksel konular bugün kafa karıştırıcı ve biraz da sıkıcı gelebilir. Tek başına bir yerlere gidip bu konuları anlamaya çalışabilirsiniz, fakat bugün bunun için iyi bir zamanlama değil. Çünkü böyle yaparak sadece kafanızı biraz daha karıştıracaksınız. Bugün bilgi toplamak için iyi bir gün diye düşünün, bunları kabul edip etmeme konusunda düşünmeyin. Yarın zihniniz daha temiz olacak.

Bugün yalnız kovboyu oynamak istiyorsun. Huzur ve mahremiyet arayışındasın. Ne yazık ki günün enerjisi mağaranda saklanman için pek uygun değil. Komşularının yardıma ihtiyacı olabilir. Aile üyelerin ya da arkadaşların sana bir merhaba demek için uğrayabilir. “Lütfen rahatsız etmeyiniz” uyarısını kapına koysan bile muhtemelen bu tabela sana inat rüzgarda uçup gidecektir! Öyleyse bugün sosyal aktivitelere kendini pek de kapatmamaya çalış...Gezegenler bugün mevcut durumunuz hakkında sizi kışkırtabilir, düşünmeye sevk edebilir. Karışıklıklardan uzak durmaya çalışmalısınız! Buna karşın, yükselen diğer olaylarla yüzleşmeye ihtiyacınız var. Olaylara karşısında farklı tavırlar takınmaya çalışın. Yaratıcı tarafınızdan yararlanmaya çalışmalısınız! Yeni şeyler denemekten korkmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendiniz önemli bir olaya başlamak için seçilmiş bulabilirsiniz. Grupları organize etmek ve benzer düşünen insanları bir araya getirmek için olağanüstü bir yeteneğe sahip olduğunuz için doğal bir seçimsiniz. Neden bir risk almıyor ve gerçekten eşsiz bir şey planlamıyorsunuz? Yaratıcı sezginiz size iyi hizmet edecektir. Hiç şüphe yok ki bu olay tam bir başarı olacak.

15 Eylül 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün beklemediğiniz haberler alabilir, uzaklardaki kişilerle telepatik bir iletişim içinde olabilirsiniz. Yurtdışı bağlantılı başvurular, görüşmeler ve yolculuk aksiyonları gündeminizde olabilir. Geleceğiniz için yatırım yapma, geleceğinizi tasarlama zamanı.

15 Eylül 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerinde artan rekabet karşısında aceleci olmayacak ve sabırlı davranacaksın. Hiç beklemediğin kişilerin seninle sanki bir yarış içindeymiş gibi mücadele ettiğini öğrenmen seni hayal kırıklığına uğratabilir. Mücadele gezegeni Mars, burcunda konumlanıyor. Ortaklı bir işte çalışan Terazi burcuysan, fikir ayrılıkları tartışmanıza sebep olabilir. Dolabını yeniden düzenlemek isteyip, stil değişikliğine gidebilirsin.

15 Eylül 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni gelir kaynakları elde etmek için arayış içinde olabilirsiniz. Bugünü görüşmelere ayırabilir, yeni tanıştığınız uzman kişilerden destek bulabilirsiniz. Kendinize bir şans daha tanıyorsunuz

15 Eylül 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailenizde geçmişe ait konular tekrar gündeme gelebilir. Gelenekler ve sorumluluklarla ilgili uğraşlar içine girebilirsiniz. Güven arayışı içine girebilirsiniz bunu ikili ilişkilerinizde bulabilirsiniz. Aşkta da hassasiyetler söz konusu. İki tarafta korunma ihtiyacı içinde olabilir. İş hayatınızdaki sorumluluklarınızı ihmal etmeyin.

15 Eylül 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi iyi hissettiğiniz ve bunu kolaylıkla yansıtabildiğiniz bir günde olduğunuz için samimiyetinizle ön planda olacaksınız.

15 Eylül 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün ihtiyacı olanlara yardım etmek için güzel bir gün. Bir arkadaşınız zor bir dönem geçiriyor olabilir. Gizliliğine saygı duymayı bir kenara bırakıp yardımına koşmalısınız. Şefkatli doğanız ve narin yaklaşımınıza minnettar olacaktır. Bu kişiyi bir öğle yemeğine çıkarın ve endişelerini size anlatmasını sağlayın. Arkadaşça bir bağ kurmak ikinize de iyi gelecek.

15 Eylül 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün işler kafa karıştırıcı, bu yüzden yapbozun parçalarını bir araya getirmeyi erteleyebilirsiniz. Hayatınızda biri olsun veya olmasın, kişisel mutluluğunuz için aşk vehayatınızı ayırmanız ve aradaki dengeyi sağlamanız gerekiyor. Kilit sorularla karşılaştığınız zaman gerçeği söyleyin ve geri çekilin.

15 Eylül 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İşinizle ilgili çalışmalarda motivasyon birliğine ihtiyacınız var. Bugün kalabalık ortamlarda bile, çevrenizden kopabilir, bir çok arkadaşınızın sizi uzaktan izlemesine neden olabilirsiniz. Yalnız kalmak istemiyorsanız.

15 Eylül 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağlığınızı kafanıza çok taktınız. Adeta hastalık hastası oldunuz. Dostlarınız bu durumdan çok şikayetçi. Sizin yanınızda rahat değiller. Bu huyunuzdan vazgeçin. İşlerinize dört elle sarılın. Yüzdünüz ve kuyruğuna geldiniz. Bundan sonrası başarı.

15 Eylül 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacaksınız. Gerekli olan adımları atabildiğiniz sürece her şeyin daha da iyiye gitme ihtimali var. Doğru olduğuna inandığınız adımları atarken zorlanacak olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Bakış açınızı biraz olsun değiştirmeniz gerekiyor.

15 Eylül 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Karmaşık ruh halinden kurtulmaya çalışın. Bu kez büyük olasılıkla hayatınızın aşkına rastlayacaksınız. Bir süre yalnız kalma kararınızı, karşınıza aniden çıkan bir ilişki nedeniyle bozmak zorunda kalmanız mümkün. İş yerinde yaşadığınız gerginliği, sert bir tavırla düzeltemeyeceksiniz. Daha akılcı davranmaya çalışın. Sakin, soğukkanlı davranarak sonuca ulaşmak daha mümkün görünüyor. Elinizdeki parayla bir süre yetinmek zorunda kalabilirsiniz. Sağlığınız mükemmel.

15 Eylül 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 46' 03" R
Ay
Yay
05° 49' 25"
Merkür
Koç
16° 01' 18"
Venüs
Koç
26° 21' 43"
Mars
Balık
26° 49' 15"
Jüpiter
Boğa
23° 04' 54"
Satürn
Balık
16° 14' 10"
Uranüs
Boğa
22° 07' 60"
Neptün
Balık
28° 47' 30"
Plüton
Kova
02° 05' 41"
Chiron
Koç
20° 26' 41"
Lilith
Başak
22° 55' 13"
True Node
Koç
15° 31' 58"
Son Güncelleme : 26/04/2024 15:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>