Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Değişiklik İstiyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Eylül 2021, Pazar

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 80%

Şu anki sevgilinize karşı olan sevginiz bugün çok bunaltıcı olabilir, gözleriniz dolabilir. Kesinlikle çok fazla tutku yaşayacaksınız, bu yüzden birlikte samimi bir akşam planlayın. Ancak ayarlayamazsanız da, sevgilinizin artık sizi istemediği sonucuna varmayın. Meşgul olduğunu söylüyorsa, doğru söylüyordur. Sabırlı olun!

Bir hayal veya içgörü size uzun vadeli hedeflerinizden birini sorgulatabilir. Belki de daha çok hoşunuza gidecek başka bir hedef belirlediniz ve eskisinin çalışabilirliğinden şüphe etmeye başlamış olabilirsiniz. Ancak, bugün muhtemelen herhangi bir tür karar vermek için iyi bir gün değil. Düşünceleriniz genelde olduğu kadar rasyonel olmayabilir. Seçeneklerinizi yazın, sonra bir veya iki gün içinde geri dönün.

Her zaman konsentrasyonunuz yüksek fakat bugün özellikle de sizin için çok şey ifade eden projeler üzerinde her zamankinden daha fazla odaklanmış durumdasınız. Bu işle ilgili olabilir, bir arkadaşınıza yardım etmekle ilgili olabilir ya da kendi kişisel projeniz olabilir. Her ne ise, bugün bunu başarıyla tamamlayacaksınız. Bunun dezavantajı ise, yemek yemeyi, uyumayı veya biraz ara vermeyi unutabilirsiniz. Kendinize dikkat edin!

Bugün haylaz bir modda olacaksın. Göksel enerjiler içindeki yaramaz çocuğu hareket geçiriyor! Eş dostla bir araya gelmek isteyebilirsin ve çılgınlıklar yapmak isteyebilirsin. Komik hikayeler, espriler anlat. Yaptığın çılgınlıklardan bahset ve karnın ağrıyana kadar gül. Genel rutininin dışına çık ve çocuk ol! Kendini eğlenceye teslim et!Kendinizi bildiniz bileli canı gönülden inandığınız şeylerin tam aksi yönde düşünen biri tarafından sorgulanması moralinizi bozabilir, hatta sizi kızdırabilir. Gezegenlerin bugünkü hizalanması nedeniyle kendinizi böyle bir durumda bulabilirsiniz. Kendi görüşlerinizi perçinlemeli, ancak başka olasılıkları da tamamen göz ardı etmemelisiniz. Manevi konuları tartışırken açık görüşlü olmak size bir şeyler öğretecek ve kendi inancınız hakkında konuşma fırsatı verecektir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yeni maceralara atılmanız gerektiğiniz hissedeceksiniz. Gerçekten de biraz farklı şeyler yapmaya ihtiyacınız var. Bazı şeyleri tekrar tekrar yapıyor olmaktan sıkıldınız artık. Hayal kurmayı ve size yeni şeyleri getirecek yetenekleriniz hakkında kafa yormayı düşünmelisiniz. Harekete geçmeden evvel iyi düşünün.

12 Eylül 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün günün ilk yarısında beklentilerinizle mevcut hayat şartlarınızdan keyif almaktan zorlanabilirsiniz. Öğleden sonra ise yaşamın farklı alanlarında şanslarla karşılaşabilirsiniz. Aklınızdan geçen karşınıza gelebilir, ağzınızdan çıkan sözler dilek niyetine geçebilir ve gerçekleşebilir.

12 Eylül 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Olaylara karşı beklenmedik tavırların, karşındakilerin kırılmasına neden olabilir. Hem onların gönlünü almak hem de üzerindeki kara bulutları dağıtmak için belli başlı değişiklikler yapmak isteyebilirsin. Eğer İlişkisi olan bir Terazi burcuysan, sevgilinle geleceğe yönelik önemli kararları konuşmak için plan yapabilirsiniz. Kendini, saç rengini değiştirmek için katalogları karıştırırken bulabilirsin.

12 Eylül 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzak mesafelerden size olumsuz haberler iletilebilir. Adım attığınız her konuda önünüze çıkan kişilerden bir şeyler öğrenebilirsiniz. Kendi içinizde bazı muhasebeleri yapmanın zamanı gelmiş olabilir.

12 Eylül 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında parasal işlerinizi düzene koymaya bakmalısınız. Öğleden sonraki saatlerde ziyaretler ve görüşmeleriniz açısından daha hızlı davranabilirsiniz.

12 Eylül 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde hem maddi hem manevi her konuda siz bir şey yapmadan olayların sizin yüksek hayrınıza sonuçlandığını görebilirsiniz.

12 Eylül 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün sorgulayıcı bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Analitik yetenekleriniz her zamankinden daha güçlü olacak, keza adalet ve denge duygunuz da öyle. Dünyadaki adaletsizliklere karşı çok daha duyarlı olacaksınız. Muhtemelen düşünceleriniz ve yargılarınız hakkında sesinizi yükseltmek isteyeceksiniz. Başkaları arasında farkındalığı artırmaya çalışacaksınız. Bu konuda işinizi kolaylaştıracak bir plan oluşturabilirsiniz.

12 Eylül 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün hayatınızdaki kişiyle tartışmaya girmekten uzak durun. Haklı da olsanız olumsuz etkiler sizi haksız gösterebilir, haksız duruma düşeceğiniz anlar yaşayabilirsiniz. Sakin olun ve doğru iletişim kurmaya özen gösterin.

12 Eylül 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aile kavramınız çok önemli.. Sevdiklerinizle bir arada olacaksınız. Aranızda renkli konuşmaların da geçeceği özel bir durum sizi bekliyor. Değişim içinde olmaktan son derece memnunsunuz. Renkli bir ortama ihtiyaç duyuyorsunuz.

12 Eylül 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu günlerde zekanızdan yararlanmanız ve tam anlamıyla akılcı olmanız gerekmekte. Süregelen işbirliği varsa karşı tarafın hareketlerine çok dikkat edin. Bir kısmetiniz var bunu kıskanan biri sizinle uğraşacak. Dost sandığınız bu insanın tutumu sizi şaşırtacak.

12 Eylül 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Her açıdan kendinizi daha huzurlu ve mutlu hissedeceksiniz. İstediklerinize ulaşma şansınız bir hayli fazla. Değişim gösteren koşullar üzerinde etkinlik gösterebildiğiniz sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamalısınız. Düşündüklerinizi uygulamak için en uygun zamanı beklemeniz gerekiyor.

12 Eylül 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğinizle ilişkinizde de sizi rahatsız eden durumlarda ‘hayır’ demeyi öğrenmeye ihtiyacınız var. Bu sizi gerilimden kurtaracak mutlu olmanıza yardım edecek. Mesleki anlamda kendinizi garanti altında almak, güvende ve sağlamda hissetmek istiyorsunuz. Bugünyerinizde sizin sorumluluğunuzda olmayan işlere de koşarak amirlerinizin gözüne girmeye çalışacaksınız. Giderlerinizde artış olabilir. Beklenmedik gelişmeler için harcamalarınıza dikkat edin.

12 Eylül 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 56' 11" R
Ay
Balık
16° 08' 40"
Merkür
Koç
18° 43' 11"
Venüs
Boğa
05° 27' 27"
Mars
Koç
02° 30' 44"
Jüpiter
Boğa
24° 48' 12"
Satürn
Balık
16° 53' 14"
Uranüs
Boğa
22° 33' 17"
Neptün
Balık
29° 00' 55"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 40"
Lilith
Başak
23° 44' 21"
True Node
Koç
15° 22' 55"
Son Güncelleme : 04/05/2024 00:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>