Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Geçmişi Yad Ediyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Eylül 2021, Perşembe

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 70%

Şu anda, bir ilişki hakkında biraz kafanız karışmış olabilir. Belki sevgilinizle bazı değişikliklerden geçiyorsunuzdur. Onunla bir şeyler konuşmak için zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Yanlış anlamaların sizi üzmesine izin vermeyin. Duruma farklı bir açıdan bakmanız gerektiğini keşfedebilirsiniz. Açık fikirli ve açık yürekli olun, yakında mükemmel çözümü bulacaksınız.

Kariyer mi, aile mi? Sosyal tanınmışlık mı kişisel tatmin mi? Bu kutuplar arasında kendinizi paramparça hissedebilir ve günün büyük bir kısmını bu sorulara cevap aramak için harcayabilirsiniz. Şu anda tüm üsleri kapalı tutmaya çalışıyorsunuz. Fakat günler boyunca hissettiğiniz yorgunluk, gelecek için bilge ve gerçekçi kararlar vermeniz konusunda gereken bir ipucudur.

Bugüne kadar kariyeriniz için sarf ettiğiniz çabalar sonunda istediğiniz gibi meyve vermeye başlayabilir. Kendinizi size para getirecek hukuki sözleşmeler imzalarken bulabilirsiniz. Açıkcası, tüm gün boyunca harika hissedeceksiniz. Bu yüzden sosyal yaşantınızda da aynı şekilde iyiye gidiyor gibi. Arkadaşlarınızı sizi kutlamak için arayabilir, sevgiliniz ise sizi bunu kutlamak için dışarı çıkartabilir.

İnsanlar karar vermekte oldukça hızlı olabilir fakat sen daha yavaş olmak istiyorsun. Çevrendekiler biraz dürtüsel enerjilerin etkisi altında ve aceleleri onlara çok hatalar yaptırabilir. Sen ise, hamleni yapmadan önce oyuna iyice hakim olmayı beklemelisin; böylece onları zekanla alt edebilirsin!Yeterince özgür değilsin, özellikle de ilişkilerinde. Zincirlerini kırmak için itelenmeyi bekliyor olabilirsin. Tam da şu an hayatının kontrolünü eline almanın tam zamanı. Aklından geçeni söyle. İnsanlara ne istediğini ve ne zaman istediğini ifade et. Belli ki, arzularından biri özgürlük. Öyleyse reddedilme korkunu aş ve istediğini talep et. İşte bu kadar basit.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gezegenler bugün mevcut durumunuz hakkında sizi kışkırtabilir, düşünmeye sevk edebilir. Karışıklıklardan uzak durmaya çalışmalısınız! Buna karşın, yükselen diğer olaylarla yüzleşmeye ihtiyacınız var. Olaylara karşısında farklı tavırlar takınmaya çalışın. Yaratıcı tarafınızdan yararlanmaya çalışmalısınız! Yeni şeyler denemekten korkmayın.

16 Eylül 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün gündüz saatlerinde Ay boşlukta ilerleyecek. Gün içerisinde enerjiniz biraz daha düşük olabilir. Cilt, diş, kemiklerle ilgili ufak veya belli belirsiz rahatsızlıklar gündemde olabilir. Akşam saatlerinde ise aşk hayatınızdan yana güzel bir başlangıç ortaya çıkabilir.

16 Eylül 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gün içerisinde karşına çıkan etkenler geçmişi hatırlatabilir. Gününü verimli şekilde değerlendirmek için arkadaşlarınla görüşebilir onlarla vakit geçirebilirsin. Evli bir Terazi burcuysan, eşininyerinde yaşadığı bir sorun, seni de etkileyebilir. Yalnız yaşayan bir Terazi burcuysan, yaşam alanında birtakım değişiklikler yapmak isterken konu aniden taşınmaya varabilir.

16 Eylül 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi ifade etmek için zorluk çekebilirsiniz. Kelimeleri özenle seçmeye çalışırken ağırdan alıyormuş gibi bir izlenim verebilirsiniz. Konuşmakta zorlandığınız yerlerde kendinize bazı molalar verin ve ne hissettiğinizi iyi anlamaya çalışın.

16 Eylül 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konular bugün gündeminizi oluşturabilir. Toplumsal olaylardan kaynaklı kırılgan durumlar oluşabilir. Zorlandığınızı hissedebilirsiniz. Ev hayatınızdaki olaylara yeniden yön vermek isteyebilirsiniz. İlişkilerinizde sıkışmalar yaşanabilir. Akşama doğru hafta sonu için yeni planlar yapmak isteyebilirsiniz. Abartılı hareketlerden kaçınmalısınız.

16 Eylül 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda hayatın size getirdiği yenilikleri kucaklayın yalnızca ilgi alanınız dahilinde değişecek ve güzel gelişmeler yaşayabileceksiniz.

16 Eylül 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Dış görünüşünde değişiklikler yapmaya yönelmiş olabilirsin. Yeni kıyafetler almayı düşünebilirsin. Eğer artık bluzlarında delikler oluştuysa, gardırobu yenilemenin zamanı gelmiş demektir! Giyimine çekidüzen verip parlak, jilet gibi bir stille insanların karşısına çıkmak istiyorsun. Siyahlar ve kahveler yerine parlak renkler giyinmek hoşuna gidebilir. Yeni şeylerle deneysel olmaya cesaret et.

16 Eylül 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aklınızdan çıkmayan bir eski sevgili yakın zamanda pek iyi niyetli olmayan bir şekilde hayatınıza dahil olmaya çalışabilir. Arkadaş çevrenizde çok yakın olmasa dahi birinin, hakkınızda bazı yalanlar yaydığını öğrenmek sizi bir süre mutsuz etse de insanların gerçek yüzünü görmeniz daha iyi olacak.

16 Eylül 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İç potansiyeliniz oldukça yüksek. Bilinçaltınızın pozitif enerji ile yoğunlaşmasından dolayı, yapacağınız geniş bir istek yelpazesi gündeme gelecek.. Bugün maddi konularla ilgili duygusal bir güvene ihtiyaç duyuyorsunuz.

16 Eylül 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınız tam anlamıyla değişiyor. Belki de semt, kent ya da ülke değiştirmek için çalışmalara başlayabilirsiniz. İstediğiniz yönde gelişecek bir değişme bu. Çok meraklı tavrınız çevrenizde rahatsızlık uyandırıyor. Bu tutumunuzla onları çileden çıkarıyorsunuz.

16 Eylül 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendi iç dünyanızdaki güvenliğinizi ilgilendiren konularda yeni planlamalar içerisine girebilirsiniz. Bunun öncesinde her şeyden önce yanlış yapmamaya gayret etmeniz ve özellikle yaşamsal konularda daha tutarlı davranmanız gerekiyor. Özenli olduğunuz sürece her şeyin üstesinden gelebilirsiniz. Bakış açınızı biraz olsun değiştirmeniz gerekiyor.

16 Eylül 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kendinizi sevgilinize anlatmakta zorlanıyorsunuz ve bugün yanlış anlaşılabilirsiniz. Olaylar karşısında etkilenmeye açıksınız ve duygusal tepkiler vermeniz mümkün. İş hayatınızda yeni yatırımlar yapma arzunuz var. Ortaklarınıza ya da büyüklerinize danışarak planlamalar yapabilirsiniz. İlk defa girdiğiniz piyasalarda aldanma olasılığınız söz konusu, çok dikkatli davranın. Eliniz fazlasıyla açık, fakat paylaşmacılığınıza artık bir sınır koymanız gerekiyor. Bedensel ve ruhsal olarak gücünüz yerinde.

16 Eylül 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 11' 56" R
Ay
Akrep
03° 02' 29" R
Merkür
Koç
16° 05' 40"
Venüs
Koç
23° 06' 33"
Mars
Balık
24° 46' 53"
Jüpiter
Boğa
22° 28' 17"
Satürn
Balık
15° 59' 23"
Uranüs
Boğa
21° 59' 06"
Neptün
Balık
28° 42' 27"
Plüton
Kova
02° 05' 07"
Chiron
Koç
20° 17' 35"
Lilith
Başak
22° 37' 39"
True Node
Koç
15° 38' 26"
Son Güncelleme : 24/04/2024 00:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>