Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Kendini Geliştiriyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Eylül 2021, Cuma

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 80%

Kalbiniz küt küt atıyor gibi hissedebilirsiniz. Etrafınızda büyük bir sevgi dalgası var, fakat aynı zamanda bunun getirdiği şeyler sizi değersiz hissettirebilir. Belki de gerçekten öyle bir şey olmamasına rağmen hayatınızda harika şeyler olduğunu düşünerek kendinizi incitmek istemediğiniz için tetiktesinizdir. Daima en iyisini hak ettiğinize ve en iyisine sahip olduğunuza inanın.

Hayat şu anda sizin için temelde harika görünmekle birlikte, bugün kendinizi biraz dışarda kalmış hissetme ihtimaliniz çok yüksek. Bu durum muhtemelen stres, sinirsel gerilme ve fazla çalışma nedeniyle olabilir. Bazı görevleri veya projeleri gerçekleştirmedeki gecikmeler, kendinizi sinirli ve biraz da olsa huysuz hissetmenize neden olabilir. Belki de sürekli geciken projelere konsantre olursanız en iyisi olur - o zaman yarın diğerlerine geri dönebilirsiniz. Bunu düşün!

Bugün, mantığın her şeyi açıklayamadığına şahitlik edebilirsiniz. Bunu kabul etmek için ne kadar uğraşsanız da, dünya nedenleri yok sayan bir sürü olayla dolu. Son zamanlardaki açıklanamaz olayları anlayamıyorsunuz. Mantıksız olduğu için reddettiğiniz şeyleri neden bırakmıyorsunuz? Bu delilik değil, aptallık değil. Sadece her zamanki düşünme şeklinizden biraz farklı.

Zihnin bir çivi kadar keskin. Düşüncelerini destekleyen birçok güç mevcut; bunu bilgece kullanmalısın. Bu enerjiyi sahaya taşı ve ne kadar para kazanabileceğini gör! Şans da senin yanında. Kilit nokta beynini çalıştırmak. Yeni fikirlerle oyna ve sakın dönüp eskilere bakma! İşe balıklama dal! Kararsızlık ve şüphe bocalamana sebep olur.Bugün dönüşüm için harika bir gün ve eylemleriniz normalden daha derin ve anlamlı. Okunuzun nereyi hedef gösterdiğine dikkat edin çünkü bunun ucu bugün fazladan acı verebilir. İnsanlar seni yanlış bir şekilde ovuştuyor olabilir, kendini sıcak bir tabakta bir su tenceresi gibi hissettiriyor olabilir. Sıcaklık yükseliyor ve kapak havaya uçmak üzere olabilir. Kapak uçtuğunda kimseye vurmadığından emin ol.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeterince özgür değilsin, özellikle de ilişkilerinde. Zincirlerini kırmak için itelenmeyi bekliyor olabilirsin. Tam da şu an hayatının kontrolünü eline almanın tam zamanı. Aklından geçeni söyle. İnsanlara ne istediğini ve ne zaman istediğini ifade et. Belli ki, arzularından biri özgürlük. Öyleyse reddedilme korkunu aş ve istediğini talep et. İşte bu kadar basit.

17 Eylül 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Kova burcunda ilerliyor. Son günlerin sıkıcı ve baskılayıcı enerjilerinden kurtuluyor ve daha keyifli bir gün geçiriyorsunuz. İlişkilerinizde maddi-manevi paylaşımlar ve destekler gündeme gelebilir. Şanslarınız artabilir.

17 Eylül 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Verdiğin reaksiyonların gücünü ayarlama konusunda problemlerle karşılaşabilirsin. Çevren tarafından da farklı algılanmana neden olacak bu tepkileri kontrol etmek isteyeceksin. Günün boş saatlerinde eksiklerini tamamlama gayen ile kendini dışarıda bulabilirsin. Birikmiş ne çok işin olduğuna sen de şaşırabilirsin. Eğitim ve kariyer alanında kendini geliştirmek için yeni kurslar alabilirsin.

17 Eylül 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayata karşı isyankar olabilirsiniz. Tahammül etmekte zorlandığınızı düşünebilirsiniz. Kişisel amaçlarınızı gerçekleştirirken önünüze çıkan her sınavda zorlanıyorsanız, yöntemlerinizi yeniden değerlendirmelisiniz.

17 Eylül 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi ifade etmek için büyük bir heyecan içinde olabilirsiniz. Bununla birlikte düşüncelerinizle ilgili ısrarcı olacağınız zamanlar var. İş hayatınızda yeni kararlar almak isteyebilirsiniz. Risk almaya daha fazla yatkın olabilirsiniz. Harcamalarınızı abartmamaya çalışın. Hobilerinizle ilgilenmek size iyi gelecektir.

17 Eylül 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde sosyal ortamlarda kendinizi göstermeyi tercih edebilirsiniz. Tarafsızlığınızı korumak isteyebilirsiniz, bunun için çaba gösterin.

17 Eylül 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sosyal, politik, spiritüel ya da insanı sorunlarla ilgili bir toplantı bu gece evinizde düzenlenebilir. Bağış toplama meselesi gündem yaratabilir. İçinizdeki derin hisleri uyandıracak bazı yoğun sohbetler edebilirsiniz. Bu da yaşamınızı bir şekilde dönüştürebilir. Dünyayı artık eskisi gibi görmeyeceksiniz. Bunun adına "gelişim" deniyor ve aynı olmasanız bile muhtemelen daha iyi oluyorsunuz.

17 Eylül 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İşleriniz yoğunlaştıkça maddi durumunuz da iyileşiyor. Eğlence endüstrisindekilerin başarıyı tatması biraz daha zaman alabilir. Bütçenizde yer veremediğiniz için uzun bir süredir ertelediğiniz ev tadilatına yakında başlayabilirsiniz. Bir ilişki arayışında olanlar, şanslı kişiyle internet üzerinden tanışabilir.

17 Eylül 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşırı çalışkanlığınız çevrenizde size olumlu puan kazandırırken, çalışma gücünüzü ikiye katlıyor. Bugünyerinizde duygusal desteğe ihtiyacınız var. Zorlayıcı etkiler olmazsa, ele aldığınız her işi ideal yaparsınız.

17 Eylül 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığın vehayatının öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu sizin canınızı sıkabilir. Kaba ve umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Onlar buna layık değiller.

17 Eylül 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sosyal güvenliğiniz ve aklınıza takılan sorularınıza cevap aramak için harekete geçebilirsiniz. Arayışlarınız doğrultusunda hareket ederken pek sorun yaşamayacaksınız ancak yine de temkinli olmanız gerektiğini de unutmayın. Dengeleri zorlamamanız gereken bir gün.

17 Eylül 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızda sürpriz gelişmeler var. Bundan rahatsızlık duymanız mümkün. Düşüncelerinizi anlatmakta güçlük çekebilirsiniz. Gerilimli ortamların içinde bulunmamaya çalışın. Çalıştığınız yerde kendinizi yeterince gösteremiyor gibisiniz. Yeteneklerinizin bir kısmına gözleriniz kapalı. Sizinle ilgili düşünceler olumlu, biraz daha kendinizi göstermeniz gerekiyor. Maddi zorlukları aşmak üzeresiniz, para durumuzda hızlı bir değişiklik söz konusu. Fiziksel yorgunluğunuzdan dolayı enerjinizde düşüş olabilir.

17 Eylül 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 05' 31" R
Ay
Akrep
27° 03' 37"
Merkür
Koç
15° 59' 05"
Venüs
Koç
25° 30' 22"
Mars
Balık
26° 17' 04"
Jüpiter
Boğa
22° 55' 15"
Satürn
Balık
16° 10' 19"
Uranüs
Boğa
22° 05' 39"
Neptün
Balık
28° 46' 11"
Plüton
Kova
02° 05' 33"
Chiron
Koç
20° 24' 18"
Lilith
Başak
22° 50' 35"
True Node
Koç
15° 34' 09"
Son Güncelleme : 25/04/2024 23:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>