Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Gönül Alacaksın Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Mayıs 2023, Cuma

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 80%

Sevdiğin kişi ile arandaki iletişimi kuvvetlendirmek ve onun aşkına olan inancını tazelemek sana daha iyi gelebilir. Aranızdaki muhabbetin artması için bazı planların ve fikirlerin senden çıkması karşı tarafı mutlu edecek bugün.

Sürekli eleştirdiğiniz düzensizlik, işlerin yoğunluğu eklenince aynı zamanda bir kargaşaya da neden oluyor. Ama sinirleriniz sağlam. Toparlayıp düzeltme beceriniz, size karamsarlık yaşatmıyor.

Yaşadığın alanda ufak tefek değişimlere gitmek isteyebilirsin. Bunun için bazı masraflar yapmak istemen normal. Ancak abartıya kaçmamalı ve gereksiz masraflar yaratmamalısın kendine. Bugün sadece ihtiyacın olan şeyler için para ayırmalısın.

Enerjini dengede tutmak bugün önceliğin olabilir. Gün ortasında enerjinin bittiğini hissetmemek için yediklerine dikkat etmen gerekecek. Özellikle şekerli gıdalardan uzak durmak ve işlenmiş yiyecekler tüketmemek enerjinin gün boyu sürmesini sağlayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hedeflerine ulaşmak için daha sağlam adımlar atabileceksin. Eğer günün büyük bir kısmında boş olacaksan bu güzel vakti yeni şeyler planlamak için değerlendirebilirsin. İş ve arkadaşlık konularında şans senden yana olacak.

19 Mayıs 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bazen kendinize karşı insaflı olmanız gerektiğini hatırlamalısınız çünkü sürekli başkalarına iyilik yapıyorsunuz. Şu an bir arkadaşınızın size gerçekten faydalı olacağını fark edebilirsiniz. Sürekli karşınızdakine yardım ettiğiniz ama onun ihtiyacınız olduğunda yardımınıza koşmadığı, tek yönlü arkadaşlıklarınız var. Bugün yeni biriyle iletişim kurun ve aklınızdakilerin bir kısmını onunla paylaşın. Olumlu enerjisi olan biriyle arkadaşlık kuracaksınız.

19 Mayıs 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Partnerinin seni ikna etmesi için çok zaman harcamış olabilirsin. Bugün sen de bakış acını değiştiriyorsun. İkna olman diğer günlere göre oldukça kolay olacak. Öğleden sonra düşüncelerinde daha esnek olabileceksin. Evde zaman geçirmekten sıkılan Terazi burçları ise birikimlerini değerlendirmek adına girişimde bulunabilirler.

19 Mayıs 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Partnerinizden alacağınız bazı geri dönüşler canınızı sıkabilir. Bu fazla ilgi ya da kendinizden çok başkalarına gösterdiğiniz ilgiyle alakalı olabilir. Sevdiğiniz herkese ve her şeye ayırdığınız zamanların farkına varın, önceliklerinizin dengesini koruyun.

19 Mayıs 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün iletişimde olduğunuz kişilerden destek alabilirsiniz. Endişe duyduğunuz konularda daha fazla çaba göstermeniz gerekebilir. Sorumlu olduğunuz konularda en iyisini yapmak çalışacağınız bir gündesiniz. Gelecek yönünde beklentilerinizde değişimler meydana gelebilir. Çalışma hayatınızda sorumluluklarınız artabilir.

19 Mayıs 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusunda bir şeyleri yanlış anlamadığınızdan emin olmalısınız. İkili ilişkiler konusunda düşünceli tutumunuzu korumanız gerektiğini hep hatırlamalısınız.

19 Mayıs 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün meşguliyetlerin artabilir. Günün çoğu telefonda ya da bilgisayar başındayazışmaları ile geçebilir. İnsanlara ulaşmak konusunda sabırsız davranmaman en iyisi olacak. Bir şeyleri yapıcı tavrınla yoluna koyabilirsin ancak.

19 Mayıs 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Akışa karşı baskı yapıyormuş gibi hissediyorsanız, muhtemelen öylesinizdir. Bu, size teslim olmanızı hatırlatır. Hayat size karşı çalışan bir düşman değil. Kişilerarası ilişkileriniz söz konusu olduğunda, size has gerçeğinizi konuşmanız için teşvik ediliyorsunuz. Çatışma korkusunun, kendinizi size özgün gelen tüm yollarla ifade etmekten alıkoymasına izin vermeyin. Sonuçları ne olursa olsun fikrinizi söyleyin. Psişik yetenekleriniz ve hayal gücünüz çok yüksek seviyede çalışıyor. Diğer insanlarla derin, ruhsal bir sevgiyle yaklaşıyorsunuz ve onlar da bunu aynı şekilde yansıtıyor. Bugün, içinizden gelen her şeye güvenebilirsiniz.

19 Mayıs 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sıkıntılarınızı paylaşmaktan hoşlanmıyor ve bazı konularda kısır bir döngü yaşıyorsunuz. Kendinizi sürekli güçlü gösterme savaşı vermeyin. Yakınlarınızın da bulunacağı ortamlarda değişik paylaşımlar içinde olacaksınız.

19 Mayıs 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gitgide daha fazla beklenmedik ve zor olayla karşılaşabilir ve sorumlu olsalar da olmasalar da ilk başta suçu başkalarının üzerine atmaya kalkışabilirsiniz. Belki de hata sizdedir. Bunun yerine, sakin ve rahat olmaya çalışın ve tüm güçlükleri, bu meselelerin çözümlerine yeni bir yaklaşım bulma fırsatı olarak görün. Dinginliğinizi yeniden keşfedin ve bu dönemden çok daha güçlenmiş şekilde çıkın.

19 Mayıs 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; finans, kredi, ödemeler, ameliyat konularında beklenmedik durumlar ortaya çıkabilir. Şahane bir gün dilerim.

19 Mayıs 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Fikirlerinizden ödün vermiyorsunuz. Bugün, inatçı tavırlarınızda keskin bir görüş açısı var. Savunduğunuz olaylarda haklı olabilirsiniz. Vizyonunuzla ilgili problemler sizi kısıtlayabilir. Olayları esnek bir şekilde değerlendirmelisiniz.

19 Mayıs 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 01' 59" R
Ay
Aslan
11° 14' 50" R
Merkür
Koç
28° 20' 45"
Venüs
Boğa
18° 18' 29"
Mars
Koç
10° 30' 48"
Jüpiter
Boğa
27° 15' 37"
Satürn
Balık
17° 42' 01"
Uranüs
Boğa
23° 09' 34"
Neptün
Balık
29° 17' 49"
Plüton
Kova
02° 04' 22"
Chiron
Koç
21° 25' 18"
Lilith
Başak
24° 53' 48"
True Node
Koç
14° 53' 22"
Son Güncelleme : 14/05/2024 11:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>