Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Kendinle İlgileniyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ocak 2021, Salı

Aşk 40%
Para 60%
Sağlık 40%

Bugün sevgiliniz tutkulu bir havada olabilir. Sevgisinin yoğunluğuna biraz şaşırmış olabilirsiniz! Bugün çalışmak veyayapmak zorunda olmadığınız sürece çok eğlenceli geçecek. Biraz konuşmaya ve yakınlaşmaya zaman ayırmaya çalışın. Sevgilinizle olmanın keyfini çıkarın ve birbirinizi daha iyi tanıyın. Birçok seviyede bağlantı kurduğunuzda kendinizi iyi hissedeceksiniz.

Bilim ya da uzay araştırmaları gibi belirli alanlar, çok güçlü bir takım ruhuyla desteklenmiş herkesin katılımını gerektirir. İnatçı Terazi kişiliğiniz sizi, grup içindeki en büyük uzman yapmaz. Tabii ki, sorumlu olan siz değilseniz, hiç kimse sizin olmadığınız gruplarda çalışmaktan zevk almayacak. İlk adımı atmanız şartıyla böyle bir mucize mümkün.

İşteki stres bugün keyifsiz hissetmenize neden olabilir. Biraz şişkin ve toksik dolu gibi hissedebilirsiniz bu yüzden bol bol sıvı tüketmeniz iyi olacaktır. Biraz egzersiz ve dinlenmek de seçenekler arasında. Ve baharatlı yiyeceklerden uzak durun! Kitap okumak, ders çalışmak ya da biraz araştırma yapmak için iyi bir gün. Fiziksel olarak olması gerektiği gibi hissetmeyebilirsiniz fakat bugün zekanız çok keskin!

Eğer günün yoğun enerjisiyle başa çıkabilecek birisi varsa; o sensin. Diğerleri küplere binip, çılgına dönüyor; derin, hassas meselelerle başa çıkmakta başarı sağlayamıyorlar. Yine de dikkat et. Planlarını toptan bozabilecek büyük çaplı bir muhalefetle karşılaşabilirsin. Operasyon metotlarını uzun uzun sorgulayacak bir güçle karşılaşacak ve yüzleşeceksin. Bu yaşadıklarından dersler çıkarmalısın.Bugün birtakım tuhaf telefon çağrıları alabilirsiniz, muhtemelen de tanımadığınız insanlardan. Gayri menkul yatırımları, özellikle de konut alımı ile ilgili olanlar, bu aralar başarılı olacak gibi görünüyor ya da gayri menkul alanında başka bir karlı yatırım da yapabilirsiniz. Bugün önsezilerinize kulak verin ve sakın her zaman devrede olan mantığınızın yolunuza çıkmasına izin vermeyin! Zihniniz bu aralar öte alemlerden gelen mesajlara özellikle açık olduğu için bundan en iyi şekilde faydalanmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün muhitinizde pek çok ufak tefek işi halletmek zorunda kalabilirsiniz. Bu durum sinirinizi bozabilir. Trafik korkunç olabilir, aradığınızı bulamayabilirsiniz ve danışmak istediğiniz kişilere ulaşamayabilirsiniz. Tüm bunlar sizin kontrolünüz dışındaki şeyler o yüzden yapacak başka bir şey bulmanız en iyisi olacaktır. Bugün evde kalmak ve ilginizi çeken ve işinize yarayabilecek konularda araştırma yapmak için harika bir gün.

19 Ocak 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerinizden yana şans ve fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Dışardan gelen paralar konusunda daha şanslı olacağınız bir gün. Maddi destekler görebilir veya hediyeler alabilirsiniz. Sevilme, beğenilme ve değer görme hissi artabilir.

19 Ocak 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendine daha çok zaman ayırmak istemen, tarzında değişime gitmene neden olabilir. Saç renginde yapacağın değişiklik ile çevrenin de beğenisini topluyorsun. Uzun süredir yalnız olan bir Terazi burcuysan, ortak noktalarınız olan biri ile tanışabilirsin. Arkadaşlarınla zaman geçirmek için gelen planları değerlendirirken, rahatlığından ödün vermek istemediğini fark edeceksin.   

19 Ocak 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizle aranızda bazı gerginlikler yaşanabilir. Mesafeli yaklaşımınız bazı konuların çözülmesine mani olabilir. Kurallarınızı esnetmeli ve kendinizi olayların dışında tutmamalısınız. Mümkün oldukça sabırlı olun. Öfkeyle kalkan zararla oturur.

19 Ocak 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Yakın ilişkide olduğunuz kişilerle denge içinde olmak sizin için önemli olabilir. Tamamlanma içinde olabilirsiniz. Gün içinde sizi uğraştıran konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Sorumlu olduğunuz konularda farkındalık yaşayabilirsiniz. Zevk aldığınız konulara yönelebilirsiniz.

19 Ocak 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Evli Terazi’ler ailenin önemli kararlarını almayı ilerleyen günlere bırakın. Kusurlarınız yüzünüze vurulabilir, gergin olabilirsiniz.

19 Ocak 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda size fayda sağlayacak kişilerle görüşmeler yapabilir, planlarınızı daha kolay uygulamaya koyabilirsiniz. Finansal işleriniz açısından fırsatlar saklayan bugün, ilişkilerinize romantizm ve birlikte hareket etme arzusu ön planda olacak.

19 Ocak 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevdiklerinizin sizin için ne kadar özel olduklarını bilmelerine izin verin. Bu sevginin size on kat daha fazlasıyla geri döneceğinden emin olabilirsiniz!

19 Ocak 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yakın ilişkiler, komşular ve iletişim konuları gündeme gelirken; aile ve yuva ile ilgili konulara daha fazla yöneleceksiniz. Enerjinizi ve vaktinizin tümünü, yakın dostlarınızla ortak çalışmalar içinde kullanacaksınız. 

19 Ocak 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İkili ilişkilerinizde anlayışlı olacaksınız ama tarafsızlığınızı kaybedebilirsiniz. Önemli olan, fikirlerinizi empoze etmeye çalışmamak ve görüşleriniz konusunda ısrarcı olmamaktır. Karşınızdaki kişiyi de dinlemeye çalışmanız gerekir.

19 Ocak 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün herhangi bir konu hakkında partnerinize aşırı tepki vermediğinizden emin olun. İş yerinizdeki herkese güven veriyorsunuz ve çok seviliyorsunuz. Her sabah kendinize şu sihirli sözleri hatırlatın: şanslı ya da değil, her gün bana verilmiş bir hediye.

19 Ocak 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kendinizi sevgilinize anlatmakta zorlanıyorsunuz ve bugün yanlış anlaşılabilirsiniz. Olaylar karşısında etkilenmeye açıksınız ve duygusal tepkiler vermeniz mümkün. İş hayatınızda yeni yatırımlar yapma arzunuz var. Ortaklarınıza ya da büyüklerinize danışarak planlamalar yapabilirsiniz. İlk defa girdiğiniz piyasalarda aldanma olasılığınız söz konusu, çok dikkatli davranın. Eliniz fazlasıyla açık, fakat paylaşmacılığınıza artık bir sınır koymanız gerekiyor. Bedensel ve ruhsal olarak gücünüz yerinde.

19 Ocak 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 43' 13" R
Ay
Yay
05° 12' 24"
Merkür
Koç
16° 01' 05"
Venüs
Koç
26° 18' 07"
Mars
Balık
26° 47' 00"
Jüpiter
Boğa
23° 04' 14"
Satürn
Balık
16° 13' 54"
Uranüs
Boğa
22° 07' 50"
Neptün
Balık
28° 47' 25"
Plüton
Kova
02° 05' 41"
Chiron
Koç
20° 26' 31"
Lilith
Başak
22° 54' 53"
True Node
Koç
15° 32' 08"
Son Güncelleme : 26/04/2024 14:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>