Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Hislerini Tartıyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Ocak 2022, Pazar

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 70%

Bugün içinizde çiçeklenen bir şey var. Son birkaç günün yoğun baskısı azaldı ve işinizi artık eğlenerek yapabileceksiniz. Vücudunuza daha fazla dikkat ederseniz iyi olur, daha fazla aerobik egzersiz yapmaya çalışın ve yağ ve şekeri azaltın. Sağlıklı alışkanlıklar kazanın.

Bugün, ayın zorlu çalışmalarının mükafatını almaya başlayabilirsiniz. Kendinizi daha bağımsız, özerk bir yaşam sürdürmekle test ediyorsunuz. Olgunlaşmak ve deneyiminizin sınırlarını zorlamak istiyorsunuz. Değişim için ciddi bir çaba sarf ettiyseniz, bugün bir dinlenme günü olacak ve hayatınızdaki olumlu iyileştirmeler yacak düşüncelere dalacaksınız.

Bugün aldığınız haberler göründüğü gibi olmayabilir, buna dikkat edin. Bu haberler gün boyu canınızı sıkacak teknik sorunlar olabilir. Banka hesap durumunuz tam anlamıyla anlaşılmaz halde ya da tüm faturalarınız eksilerde olabilir. Panik yapmayın. Birkaç telefon görüşmesi yapın ve önce durumu anlayın. Ne yaparsanız yapın, bu haberin gününüzü mahvetmesine izin vermeyin. Nihayetin de para bu. Her şey açıklığa kavuşacak bu yüzden rahat olun ve ayaklarınızı şöyle bir uzatın, bi cappuccinoyu hak ettiniz.

Gülüşünü dünyanın dört bir yanına göster; karşılaştığın her bir duruma eğlence aşıla. Havada aktivasyon enerjisi var ve bu enerjiyi yaşadıklarına tat katmak için kullanabilirsin. Problemlerini çözmek için ciddi bir tavır takınmak zorundaymış gibi hissetme. Hatta tersine, eğer eğlence dolu bir tutum sergilersen çok daha fazla şey başarabilirsin.Ne dilediğinize dikkat edin çünkü gerçek olabilir. Bu söz özellikle size hitap ediyor çünkü güçlü karakteriniz ve atılgan zekanız hedeflediğiniz her şeye ulaşmanızı kesinleştiriyor. Fakat son zamanlarda pek de uygun olmayan bir hedefi gözünüze kestirmiş gibisiniz. Bunun üzerine biraz düşünün bakalım, gerçekten onaylıyor musunuz?

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gün içerisinde alacağın telefonlar seni heyecanlandırabilir. İletişim kanallarının açık kalması ve insanlarla iletişimi koparmaman önemli olabilir. Bırak insanlar sana ulaşabilsin bugün.

2 Ocak 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Partneriniz ile birlikte ilişkinize heyecan katacak bir şeyler yapmalısınız. İş yerinizde hızlı bir şekilde yükselmeye devam ediyorsunuz ve çok azimlisiniz. Bugün kendinizi enerjik ve coşkulu hissedeceksiniz.

2 Ocak 2022, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçtiğimiz yılın değerlendirmesini yaparken bulabilirsin kendini. Düşündüklerinin karşına geldiğini hissedebilirsin. Bugün, Güneş Jüpiter ile 45’lik yapacak. Yorgun oluşun seni birtakım işlerden alıkoyabilir. Yakın arkadaşının duygusal iniş çıkışları aranızda iletişim kopukluğuna neden olabilir. Bir süre mesafeli yaklaşmak isteyebilirsin.

2 Ocak 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yalnız kalmak ruhunuza iyi geliyor. Kaçtığınız her şeyden yalnızlıkla kurtuluyorsunuz. Böylece kendinizi dönüştürerek enerjinizi tekrar oluşturabiliyorsunuz. Kendi yarattığınız dünyada yaşadığınız huzur ve mutluluk sizi biraz dış dünyadan koparabilir. Bu durumu dengede tutmaya çalışın.

2 Ocak 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Oğlak burcunda gerçekleşen yeniay sizi pek çok açıdan meşgul ediyor. Evinize ve ailenize yönelik konularda daha ciddi davranmak ihtiyacı hissedebilirsiniz.

2 Ocak 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Önünüze çıkan fırsatları hemen değerlendirmelisiniz. Sevdiğiniz hakkındaki şüpheleriniz açığa çıkarak onu kıracaksınız.

2 Ocak 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Evinize gelen davetsiz misafirler, hiç ummadığınız bir stres haline girmenize sebep olabilir. Bugünü dinlenerek geçirmek istiyordunuz fakat şimdi birilerini ağırlamak zorundasınız ve bu durum sizi rahatsız edebilir. Ziyaretin kısası makbuldür. İçinizden gelmiyorsa insanları ağırlamak zorunda da değilsiniz. Konuklarınızla aranız bozulsun istemezsiniz tabi. Kibar fakat net olun. Sonra sakinleşin.

2 Ocak 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinize bir tatil zamanı oluşturmak için hazırlıklarınızı tamamlıyorsunuz. Eğer her şey yolunda giderse romantik kaçamaklarla şaşırtılabilirsiniz. Diğer sorunları vakti gelince ilgilenmek üzere bir kenara bırakın, size güzel bir şey sunuluyorsa enerjisini yakalamaya çalışın çünkü geçmişinizden hatıralar beklenmedik bir şekilde sizi yakalayabilir. Mutluluğunuzun sırrı, şimdiki zamanda kalmakta yatar.

2 Ocak 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gücünüzün farkında olmanıza rağmen, hırslı yapınızı daha da körükleyecek sorumluluklar peşindesiniz. Gün içinde sosyal olaylarda, zincirleme konuları birbirine bağlayan çalışmalarla başarılı bir grafik sizi bekliyor.

2 Ocak 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sizi uğraştıracak bazı sıkıntılarla karşılaşacaksınız. Birileri sizin aleyhinize hareket ediyor veya sırf varlığıyla bile sizi rahatsız ediyor olabilir. Ama siz karşılık vermediğiniz sürece, bu gibi anlık engeller hayatınızı ne derece etkileyebilir?

2 Ocak 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugünkü Yeniay evinizle ilgili yeni başlangıçlara vesile olabilir. Taşınma ya da mevcut yaşam koşullarınızda yenilik yapma konuları gündeminize gelebilir. Ailenizin huzuru ve güvenliği ön planda olacak.

2 Ocak 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün uzun süredir beklediğiniz sevindirici haberi alıyorsunuz. Alacağınız haberin sizi şımartmasına izin vermeyin. Aşk hayatınızda vurdumduymaz tavrınız karşı tarafın gözünden kaçmıyor. İlişkinizdeki problemleri çözmek için mükemmel bir fırsat yakalayabilirsiniz. Biraz sabır gösterirsenizhayatınızda beklediğiniz noktaya geleceksiniz. Hiçbir sorun gözünüzü korkutmasın. Hoşunuza giden bir toplantıya katılacaksınız. Parada gözünüz yok ama para kazanmanın önemli olduğunu da unutmayın.

2 Ocak 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 47' 05" R
Ay
Başak
15° 28' 10"
Merkür
Boğa
01° 53' 49"
Venüs
Boğa
21° 49' 10"
Mars
Koç
12° 41' 22"
Jüpiter
Boğa
27° 56' 02"
Satürn
Balık
17° 53' 55"
Uranüs
Boğa
23° 19' 31"
Neptün
Balık
29° 21' 58"
Plüton
Kova
02° 03' 20"
Chiron
Koç
21° 34' 04"
Lilith
Başak
25° 12' 47"
True Node
Koç
14° 53' 58"
Son Güncelleme : 17/05/2024 07:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>