Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Eylül 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onu tanıdığınız için kendinizi çok şanslı addediyorsunuz. Geçmiş deneyimlerinizden gelen bilginizle yaklaşıp ondan hemen bir beraberlik talep etmeyeceksiniz. Uzun bir flört yaşayıp tadını çıkartmak istiyorsunuz.

Ortaya çıkan problemin kötü niyetten değil mesleki yetersizlikten kaynaklandığının farkındasınız. Bu yüzden sorumlunun zarar görmemesi için bugün onunla konuşmayı ve omuz omuza sorunu telafi etme yolunu seçeceksiniz.

Hiçbir nedenle müsriflik yapmayacağınıza kesin inanıyorsunuz. Bugün bir para alışveriş işinizde zararlı çıktığınızı fark edeceksiniz. Gününüzü bu kaybın peşinde geçireceksiniz.

Çok yakın bir arkadaşınızın sizin yakın ilginize ihtiyacı var. Bu yakınlaşmayı sağladığınızda duyduğu bu ihtiyacın ne kadar haklı olduğunu görecek, bir an kararsızlık geçirdiğiniz için üzüleceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Müdahaleci davrandığınız durumlar oluyor. Bu, o konunun içindeki diğer insanlarca hoş karşılanmıyor. Buna dikkat etmelisiniz. Bugüne aktardığınız bazı sorunlar vardı. Bugün onlara ayıracak zaman bulamayacaksınız. Bir yakın dostunuzla birbirinizden süratle uzaklaşıyorsunuz. Bunu o da sizin kadar sorun ediyor, sizin kadar üzülüyor.

21 Eylül 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler Saat 04:52 Güneş-Merkür kavuşumu kafamızın içindeki planların, yapmak ve yerine getirmek istediğimiz işlerin, yeniliklerin tasarlanması, düzenlenmesi, yerli yerine konulması anlamında önem taşır. Sabırlı bir şekilde çalışılması, hesap edilmesi gerekir. Düşüncelerinizi genel olarak pek kimseyle paylaşmazsınız. Aslında bir takım insanlarla bağlantıya geçip, görüşmelerde bulunursunuz. Fakat aklınıza yatmayan bir şey olduğunda, harekete geçmekten çekinirsiniz. Saat 20:13 - 22 Eylül 15:26 arasındaki Ay-Boşluk etkisi düşüncelerinizi özgür bir biçimde ifade etmenin önüne geçebilir. Yenilikte bulunmak yerine, yarım kalan işlerin bitirilmesi veya boşluk sonrası uygulanacak olanların gözden geçirilmesi anlamında ise son derece yararlıdır. Böylece bu zaman dilimi yararlı bir şekilde değerlendirilmiş olur. Arzuladığınız gibi bir gün geçirmeniz dileğimle,

21 Eylül 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün katılacağın toplantılarda fikirlerini söylerken abartıdan kaçınmalısın. İkna kabiliyetinin yüksek oluşu sorumluluk altına girmene neden olurken, bitmeyen işler yüzünden sana güvenen insanları hayal kırıklığına uğratabilirsin. İlişkisi olan bir Terazi burcuysan, sevgilinle aranda oluşan huzursuzluğun son bulması için çözümü karşı tarafa bırakabilirsin. Etrafındaki olumsuzluklara rağmen modunu hiç düşürmediğin bir gün seni bekliyor. Önemli bir görüşme için telefondan gelecek habere kitlenmiş olabilirsin. Ancak beklediğin haber bugün gelmeyebilir. Aile büyüklerinin arasında uzun zamandır devam eden küslükler ön plana çıkabilir. Gün içerisinde ağır kaldırmamaya, ani hareketler yapmamaya dikkat et!

21 Eylül 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kardeşleriniz ile ilgili konular bir anda gündemi değiştirebilir. Hayata dair arzu ve isteklerinizin arttığını fark edip yeni planlar kurma yönünde istekli ve mücadeleci davranabilirsiniz.

21 Eylül 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde keyif aldığınız konulara zaman ayırabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konulara dahi yaratıcılığınızı katmak isteyebilirsiniz. Aşk hayatınız gündeminizi etkileyebilir. Ancak bu alanda biraz daha gerçekçi de olabilirsiniz. Güzel şeyler için harcama yapmak istemeniz mümkün. Yurt dışı bağlantılı olaylar ile ilgilenebilirsiniz. Çevrenizde keyif aldığınız kişilerin olması sizi mutlu edecektir.

21 Eylül 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde partnerinizle aranızdaki iletişim güçlü. Sizi sevdiğini de her fırsatta belirtmeyi ihmal etmiyor ancak siz ona biraz soğuk davranıyor gibisiniz.

21 Eylül 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Zihin dünyanızdaki pozitif enerji ve iyimser etkilere rağmen bugün unutkanlık ve dalgınlıklara hem günlük hayatınızda hem de trafikte dikkat etmelisiniz. Eğitim, eşle iletişim konularında belirsizliklerle karşılaşabilir, karşınızdaki insanlar yalan mı söylüyor doğru mu ayırt edemeyebilirsiniz. Genel sağlık durumunuza özen göstermeniz, fiziksel ve mental olarak dinlenmeniz gereken bir gündesiniz.

21 Eylül 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Organizasyon becerinizin yoğun olduğu bir gün. Merkür Güneş kavuşumu huzur bulduğunuz, iç dünyanızı anlayıp ifade edebildiğiniz yeni imkanlar getiriyor. Bugün tutamayacağınız sözler vermeyin.

21 Eylül 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın tüm gün Kova burcundaki seyahati, aşk, romantizm, çocuklarla ilişkiler, yaratıcılık, eğlence hayatı, hobileri hareketlendirecek. Önce iyi arkadaş olduğunuz biriyle şimdi sevgili olabilirsiniz. Hayatınızdaki değişime açık bir süreç sizi bekler. Duygu yerine mantık ön plana çıkacaktır. İlişkilerde akılcı kavramlar değer kazanır. Bilginizi karşınızdakilere aktarmaktan mutlu olursunuz.

21 Eylül 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok hafiflemiş hissedeceksiniz kendinizi. Çünkü uzun süredir üzerinde çalıştığınız bir konu lehinize çözüme ulaşacak. Sabrettiniz ve mükafatını görüyorsunuz. Kendinizi kutlayabilirsiniz. Moraliniz, sağlığınız herşeyiniz çok mükemmel.

21 Eylül 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 57' 48" R
Ay
Balık
16° 32' 48"
Merkür
Koç
18° 44' 13"
Venüs
Boğa
05° 29' 30"
Mars
Koç
02° 32' 01"
Jüpiter
Boğa
24° 48' 35"
Satürn
Balık
16° 53' 23"
Uranüs
Boğa
22° 33' 23"
Neptün
Balık
29° 00' 57"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 51' 46"
Lilith
Başak
23° 44' 32"
True Node
Koç
15° 22' 57"
Son Güncelleme : 04/05/2024 01:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>