Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Kasım 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

İçinizden gelenlerin tamamını ona fark ettirmekten çekiniyorsunuz. O size daha içten ve samimi davranıyor. Aynı samimiyete onun da ihtiyacı var. Sizin ona olan duygularınızı sorgulamak üzere.

Basamakları bir bir tırmanıyorsunuz. Şansınız açık ama bundan da önemlisi çok emek harcıyorsunuz. Neysi ki karşınızda emeğinizin hakkını veren birileri var.

Geliriniz bir çok beklentinize karşılık vermiyor olsa da tutumluluğunuzla sıkıntı çekmiyorsunuz. Planladığınız bazı harcamaları bir süre daha ertelemek zorunda kalabilirsiniz.

Sizin hastalık hastası olduğunuzu düşünenler var. Kendinizi dinlemekten vaz geçmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevineceğiniz bir haber var. Bekliyordunuz, ama bu kadarını değil. Bugünlerde şüpheciliğiniz üzerinizde olduğu için bir süre sonra sevinciniz endişeye dönüşebilir. Yakınlarınız sizin içe kapandığınızı, kendileriyle hiç bir şeyi paylaşmadığınızı söylüyorlar. Son günlerdeki ruh haliniz üzerine bir düşünmelisiniz, belki de onlar haklılar.

22 Kasım 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler saat 04:28 Güneş-Kuzey düğüm görünüm etkisinde, maddi konular başta olmak üzere her alanda çıkarlarımıza uygun işbirliğinde bulunabiliriz. Ailemiz, sevdiklerimiz bizim için kıymetlidir. Onların bize karşı sevgi dolu olmalarını, sahip çıkmalarını ve değerlerimize önem vermelerini bekleriz. Bu yöndeki gelişmelere ihtiyaç duyarız. 22 Kasım saat:12:01-22 Aralık saat:01:23 tarihleri arasında Yay burcunda ilerleyecek Güneş eğitimdenhayatına kadar yenilikte bulunma isteğimizi işaret ediyor. İmkansızı başarmak niyetindeyiz. Yeni bir adım atmak istiyoruz. Bu pozitif düşünme zamanıdır. Kişi kendince doğruları ve yanlışları ele alarak önüne bakmak ister. Bazı Teraziler bu dönemde yeni bir yere taşınmak-eğitim anlamında karar vermek-yeni biriçin kolları sıvamak-yakın akrabalarıyla temasa geçmek gibi kararlar alabilirler. Ancak bu kararların ne zaman alınması gerektiğine gelince tabii ki bir hatırlatmada bulunayım. Merkür-Yay burcunda 17 Kasımdan bu yana geriliyor. Fazla açılmadan, borç harç altına girmeden iyice düşününüz. Bütçenizin sınırlarını, gelir gider anlamında çizmekte yarar var. Problemlerinizi derinlikli olarak ele almalı, bu tarihe kadar mali konular üzerinde ciddi kararlar vermekten kaçınmalısınız. Konuşun, araştırın, soruşturun. Güneşin ışıkları altında, mutlu bir güne uyanmamız dileğimle,

22 Kasım 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, öğle saatleri itibariyle boşlukta hareket ederken, Güneş ateş burcuna geçiyor. Bugüne ait bazı planların hava koşulları yüzünden bozulabilir. Verdiğin sözleri tutuyor olman, insanlara güven veriyor! Yakın çevrenden bazı insanlara büyük sözler vermen gereken durumlar oluşabilir. İş arayışında olan bir Terazi burcuysan, önemli bir pozisyon için görüşmeye çağrılabilirsin. İlişkisi olmayan bir Terazi burcuysan, birileri ile aranı yapmaya çalışanlara karşı tavrın keskin olabilir. Kendi hayatını istediğin zaman kendi başına yapmak istediğini tekrar tekrar belirteceksin. Ertelediğin aile sorunların varsa ya da ortada kalan meseleler yeniden gündeme gelebilir. Kardeşinle paylaştığınız oda, bir eşya ya da ortak hesabınız gibi konular ufak tefek gerilmelere neden olabilir.

22 Kasım 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşkta yaralarınızı sarmak adına atacağınız adımlar bugün beklentilerinizi karşılamayabilir. Davranışlarınızın asıl nedenini bulmalı ve kendi yaralarınızı kendiniz sarmayı denemelisiniz.

22 Kasım 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe duyduğunuz konularda yakın çevrenizden fikir alabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizi tamamlamak isteyebilirsiniz. Ortaklı konularda duygusal bağların olması sizin işlerinizi zorlayabilir. Sizi yoran konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Akşam saatlerinde gelecek beklentilerinizle ilgili planlar yapabilirsiniz.

22 Kasım 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Katılacağınız bir toplantıda tanışacağınız kişiyle aşk macerasına fazla düşünmeden atılabilirsiniz. Kendinizi güçlü ve son derece keyifli hissedeceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Ancak, bugün duygularınızı kontrol etmeniz gerekiyor. Son derece duyarlı ve kolay etkileneceğiniz bir gün.

22 Kasım 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Alım satım, yatırım ve harcamalar gündeminize gelirken ortak maddi konular ve paylaşımlar konusunda hassas olabilirsiniz. Duygusal strese ve gerginliğe dikkat etmeniz gereken bir gün olabilir.

22 Kasım 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Güneş'in Yay burcuna geçişiyle yeni eğitim olanakları söz konusu. İlişkilerinizde geçmişten gelen konular, borç alacak hesaplaşmaları olabilir. Gün boyu taviz vermekten kaçının ve hakkınızı arayın.

22 Kasım 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bir ay boyunca Yay burcuna yerleşen Güneş, sizi bir seyyah gibi gezgin kılacak. Bu dönemde alacağınız eğitimlerden maksimum düzeyde faydalanıp kendinizi kısa sürede ön plana çıkarabilirsiniz. Kardeş ve yakın akrabalarla ortak biryapma gündemi doğar. Uzaklardan gelen somut haberlerakışınızı değiştirebilir. Taşınma ve gayrimenkul yatırımı ilginizi çeker. Arabanızı değiştirebilirsiniz.

22 Kasım 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Elde edeceğiniz kazançlar yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin. Hatta zor günler geçirebilirsiniz. İlerlemek ve atılım yapmak için uygun bir zaman değil. Şu sıralar yakın çevrenizle ilgili ilişkileriniz ağırlık kazanacak ve sosyal hayatınız bir hayli hareketlenecek.

22 Kasım 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 04' 29" R
Ay
Aslan
24° 21' 45" R
Merkür
Koç
29° 38' 54"
Venüs
Boğa
19° 38' 12"
Mars
Koç
11° 20' 14"
Jüpiter
Boğa
27° 30' 54"
Satürn
Balık
17° 46' 36"
Uranüs
Boğa
23° 13' 20"
Neptün
Balık
29° 19' 24"
Plüton
Kova
02° 03' 60"
Chiron
Koç
21° 28' 39"
Lilith
Başak
25° 00' 59"
True Node
Koç
14° 52' 25"
Son Güncelleme : 15/05/2024 13:15

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>