Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Önceliklerini Belirliyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ocak 2021, Cuma

Aşk 80%
Para 40%
Sağlık 50%

Çevrenizdekilerle ilgilenme duygunuz bugün güçlü olabilir. Eğer ibadet etmeye gidiyorsanız, orada bir gruba veya yaklaşmakta olan bir etkinliğe katılmak için gönüllü olabilirsiniz. Sosyal sorumluluk duygunuz şu anda yüksek, bu nedenle ihtiyacı olan insanlara ulaşmaktan korkmayın. Büyük bir kalbe ve tatlı bir ruhuna sahipsiniz ve cömertliğiniz, şanssız olan insanlara iyileştirici bir enerji getirme konusunda yardımcı olabilir.

Heyecanlı bir aksiyonda yer alabilirsiniz. Son zamanlarda çekici biriyle tanışmış olabilirsiniz. Bu kişiden çıkma teklifi almak isteyebilirsiniz. Veya önce onunla arkadaşlık kurmaya çalışabilirsiniz. İkinizin birbirinizi daha iyi tanıyabileceği rahat bir öğle yemeği ayarlayın. Harika mizah anlayışınızı ve tutkulu doğanızı ifade etmekten korkmayın.

Bir arkadaşınızla giriştiğiniz bazıgirişimleri bugün biraz sallantıda gibi duruyor. Bu projeyle ilgili heves ve üzüntü arasında gidip gelebilirsiniz. Proje muhtemelen iyi bir proje ve size istediğiniz başarıyı getirecek. Bugün olan şeyleri temel alarak, geleceğiniz hakkında negatif yargılarda bulunmayın. Birkaç gün içerisinde, tekrardan hepsi hepsi ilerleme kaydedecek. Metin olun!

Hayallerine karşı bonkör ol. Var olan durumlarla, gerçeklik anlayışın pek uyuşamayabilir fakat hemen kaygılanma. Kanatlı ayakkabılarını giy ve stratosfere doğru yol al. Sınırları zorla. Büyümen ve gelişmen için gerekli olan tek yol varlığının normal modunun ötesine gitmek. Bugün bunu yapmak için uygun bir gün.Genel perspektifin genişleyecek; tıpkı yüksek bir dağa tırmanıp tepeden vadilere bakıyor gibi hissedeceksin. Bu macera dokunuşu daha fazlasını istetecek ve aniden daha da yüksek bir dağ gözüne ilişecek. Gözlerini bu dağa tırmanmaya dikmekten çekinme ve yola koyul. Hiçbir şey seni alıkoyamaz; kendi zihnindeki sınırlamalar dışında.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Oldukça zıtlaşmalı bir gün olabilir. Bir parça hakikatlerle yüzleşme vakti gibi. Geçtiğimiz birkaç ay boyunca, seçtiğin alanda, eğitimini ilerletmen gerektiğini düşündüysen, tam da düşündüğün gibi yapman gerektiğine dair kesin bir ipucu yakalayacaksın. İleri seviye eğitim konusunda, anlık birkaç panik yaşadıktan, gerekli kararları alabileceksin. Geleneksel olmayan bir alanda ilerlemeye karar vermen olası.

22 Ocak 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sosyal çevrenizle bir araya gelebilir, sevdiklerinizle yakın ilişkiler içerisinde olabilirsiniz. Aylık gelirler ve giderlerle ilgili düzenlemeler ve ileriye yönelik harcama planları yapabilirsiniz. Duygusal ilişkilerde kıskançlık ve kontrol isteği ortaya çıkabilir.

22 Ocak 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Önceliklerini yeniden düşünmek isteyeceksin.  Çalıştığın işyerinden başka bir işyerindenteklifi alabilirsin. Alacağın bir karar varsa bunu tek başına almamalısın. Yeni bir ev satın alma veya olduğun evi değiştirme fikri giderek cazipleşiyor. Evli bir Terazi burcuysan ve eşinle aranızda problem varsa, bu sorunları masaya yatırabilirsiniz.

22 Ocak 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Korkularınızla yüzleşmek zorunda kalabilirsiniz. Kopmaktan vazgeçemediğiniz her şey tek tek önünüze çıkıyor olabilir. Bitmesine izin vermezseniz bu durum sizi ilerleyen günlerde daha da zorlayabilir. Yeni bir döneme girdiğimiz şu sıralarda sizlerde kararlı olun.

22 Ocak 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde sizi endişelendiren konulara karşı daha hassas olabilirsiniz. Size kriz yaratacak konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. İlişkide olduğunuz insanlarla kopmalar yaşayabilirsiniz. İfadelerinize dikkat etmeniz gerekebilir. Parasal konularda yenilenmeye gidebilirsiniz. Duygusal yönden bağlayıcı koşullara dikkat etmelisiniz.

22 Ocak 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İkili ilişkilere karşı duyarınızı kaybedebilir sürmeyen bir ilişkiyi sürdürmeye çalışırken fark etmeden yeni ufuklara da yelken açabilirsiniz.

22 Ocak 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Zihin dünyanızdaki pozitif enerji ve iyimser etkilere rağmen bugün unutkanlık ve dalgınlıklara hem günlük hayatınızda hem de trafikte dikkat etmelisiniz. Eğitim, eşle iletişim konularında belirsizliklerle karşılaşabilir, karşınızdaki insanlar yalan mı söylüyor doğru mu ayırt edemeyebilirsiniz. Genel sağlık durumunuza özen göstermeniz, fiziksel ve mental olarak dinlenmeniz gereken bir gündesiniz.

22 Ocak 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Değişim içindesiniz ve bunu biliyorsunuz. Gerekirse, sizinle birlikte herkesin aynı sayfada olduğundan emin olmak için bir toplantı düzenleyebilirsiniz.

22 Ocak 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İşinizde yükselme, kendiniz için uygun koşulları hazırlama konusunda ideal bir gün olacağından emin olabilirsiniz. Çevrenizin etkisinde kalacaksınız. Fikirlerinizi beğenmeyenlere karşı ani tepki göstermemelisiniz. 

22 Ocak 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kalabalık sosyal ortamlara girmeniz ve bu ortamlarda oldukça hareketli saatler geçirmeniz mümkün. Bazı beklenmedik gelişmeler olabilir ve sosyal hayatınızdaki programı biraz değiştirebilirler. Planda olmayan olaylara katılmak zorunda kalabilirsiniz.

22 Ocak 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinize küçük bir hediye alarak, ilişkinize renk katın. İş yerinizde her şey yoluna girmeye başladı ve meslektaşlarınız ile çok iyi anlaşıyorsunuz. Sevdiklerinize hak ettikleri zamanı ve önceliği vermeye çalışın.

22 Ocak 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğinizle ilgili endişelerinizi ona yansıtmamaya ve fevri davranışlar göstermemeye çalışın. Daha anlayışlı bir tutum içinde bulunursanız ilişkinizde var olan problemler çözümlenebilir. Hayal ettiğinizi işi yapmak için kendi birikimleriniz yetersiz. Bu yüzden başkalarının ortaklığına ihtiyacınız var. Bu ortamı yaratmak için atmanız gereken adımlar gecikebilir. Ama bu durumu çok büyütmeyin ve sabırlı davranın. Kendinizle ilgili bir takım harcamalar birikiminizi eritebilir.

22 Ocak 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 27' 49" R
Ay
Yay
01° 52' 02"
Merkür
Koç
16° 00' 01"
Venüs
Koç
25° 58' 36"
Mars
Balık
26° 34' 46"
Jüpiter
Boğa
23° 00' 33"
Satürn
Balık
16° 12' 27"
Uranüs
Boğa
22° 06' 56"
Neptün
Balık
28° 46' 55"
Plüton
Kova
02° 05' 38"
Chiron
Koç
20° 25' 37"
Lilith
Başak
22° 53' 08"
True Node
Koç
15° 32' 58"
Son Güncelleme : 26/04/2024 08:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>