Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Adilsin Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ocak 2021, Çarşamba

Aşk 90%
Para 50%
Sağlık 80%

Bugün duygularınız konusunda kısıtlanmış hissedebilirsiniz, ancak bu iyi bir şey olabilir. Bu durum karşısında daha kaygısız bir yaklaşım sergilemeye çalışın ve hiçbir şeyi fazla ciddiye almayın. Ne kadar esnek bir tutum sergileyebilirseniz, o kadar iyi olursunuz. Bir şeylerin çok fazla derinliklerine inmeyerek duygularınızı kontrol altında tutun.

Bugün güçlü bir konuşma yapmak için ilham alabilirsiniz. Bugün önünüzde kelimelerle bezeli büyülü bir yolunuz var. Birsunumu yapıyorsanız, insanları görüşünüz konusunda ikna edebileceksiniz. Siyasi konularda ilerlemeniz için harika bir gün olabilir. Bugün el sıkışmaktan ve networkünüzü genişletmekten korkmayın. Keskin zekânız ve keskin sözleriniz kalıcı bir izlenim bırakabilir.

Bugün, rutin yaşantınız size çok sıkıcı gelebilir ve aniden zincirlerinizi koparıp bir kaçamak yapmak isteyebilirsiniz. Hala yükümlülüklerinizi yerine getirme hissi içinizde olabilir fakat bu his geçecek. Eğer bugün de geçmezse, hayatınızdaki belli alanları bir kez daha değerlendirmeniz gerekebilir. Etrafınızda bir sürü fırsat var ve hayat gelişmenize olanak vermeyen bir durumda takılı kalmak için çok kısa.

Birine mentorlük yaparken kendini bulabilirsin. Kişiliğinin babacan yönü parlayabilir. Bonkör bir yapın var ve iyi bir öğretmensin. Tanıdığın bir kişinin ekstra yardıma ihtiyacı olabilir; bir projeyle başa çıkmakta zorlanıyor olabilir. Organize olmalarına ve odaklanmalarına destek olabilirsin. İhtiyaç varsa rehberlik etmekten çekinme, çünkü pozitif farklılıklar yaratabilirsin.Arabanızda gaza basmış giderken birden karşınıza bir yokuş çıkıveriyor. Yönünüzü değiştirip iyi bildiğiniz güvenli ve pürüzsüz yoldan gidebilir, sınırlı bir bakış açısıyla yetinebilirsiniz. Ancak yokuşu çıkıp yukarıdaki ağaçlara ve daha ötesine doğru yol almak da sizin elinizde. Yolun nereye çıkacağını kim bilir? Bilinmeyene doğru atıldığınız takdirde sizi bekleyen inanılmaz bir macera var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün birtakım tuhaf telefon çağrıları alabilirsiniz, muhtemelen de tanımadığınız insanlardan. Gayri menkul yatırımları, özellikle de konut alımı ile ilgili olanlar, bu aralar başarılı olacak gibi görünüyor ya da gayri menkul alanında başka bir karlı yatırım da yapabilirsiniz. Bugün önsezilerinize kulak verin ve sakın her zaman devrede olan mantığınızın yolunuza çıkmasına izin vermeyin! Zihniniz bu aralar öte alemlerden gelen mesajlara özellikle açık olduğu için bundan en iyi şekilde faydalanmalısınız.

20 Ocak 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerde keyifli paylaşımlar içinde olabilirsiniz. Gizli, saklı duygular dışa vurulabilir. Cesaret ve adım atma ilişkilerde daha önemli olabilir. Barışma, affetme gibi konular gündeme gelebilir.

20 Ocak 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Adil bir kişiliğe sahip olman, insanların anlaşmazlık durumlarında kapını çalmalarını sağlıyor. Yakın bir arkadaşın evliliği ile ilgili bir probleminde yardımına başvurabilir. Evli bir Terazi burcuysan, sıradan hale gelen ilişkinizi canlandırmak isteyebilirsin. Evin için yenilik yapmak isteyeceksin.

20 Ocak 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Partnerinizle olan diyalogunuz kopma noktasına gelebilir. Tartışmaları sonuca bağlamayarak kartopunu çığa dönüşmesine yol açıyor olabilirsiniz. Konuşarak çözüme gitmeye çalışmalısınız.

20 Ocak 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Evinizle ilgili konularda eşinizle farklı düşünceler içinde olabilirsiniz. Bazı konulara karar vermekte zorlanacağınız zamanlar var. Özgürlük konusunda fazla baskıcı davranabilirsiniz. Sakin kalmanız gereken durumlar olabilir. Sorumlu olduğunuz konularda eksiklikleri tamamlamak için fırsatlarınız olacak. Akşam saatlerinde sanatla ilgili programlar yapabilirsiniz.

20 Ocak 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mesleki konularda dinlenmeniz gereken süreçtesiniz ve bir süre daha bu süreci korumanız gerekmekte. Şansınız oldukça yüksek olacak.

20 Ocak 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün finansal konular, para alış verişi ve alım satım işlerinizde durağanlık, problemler ve zamanında olmama gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz. İlişkilerinizde özellikle akşam saatlerine dek sevginizi daha fazla göstermeniz gereken bir zaman diliminde bulunuyorsunuz. 17.40 sonrasında partnerinizle daha rahat iletişim kurabilecek, yakın dostlarınız veya partnerinizle etkinliklere katılabilecek, paylaşımlarınızı daha rahat gerçekleştirebileceksiniz. Nitekim iletişim sorunlarına açık bir günden geçtiğinizin farkında olarak, bazı konuların üzerine gitmemeli, anlayışlı ve uzlaşmacı tavrınızı gün sonuna dek korumayı tercih etmelisiniz.

20 Ocak 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Rüyalar, nostalji ve her şeyin eskiden ne kadar harika olduğuna dair düşünceler aklınızda dolanıyor ve bunlar sizin üzerinde güçlü bir etkiye sahip. Tüm bu nostaljiye kapılmadan önce, sadece kalbinizle değil, zihninizle her şeyi doğru hatırladığınızdan emin olun. Belki de hayatınız şu an daha iyidir.

20 Ocak 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mesleki anlamda yaratıcılığınız tartışılmaz. Fakat ele aldığınız konularda sabit olamadığınız için prestij kaybediyorsunuz. Bulunduğunuz ortamlarda kayda değer bir şeyler yapmak istiyor fakat kurallar yüzünden zorlanıyorsunuz.

20 Ocak 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Güneş'in bugün Kova burcuna ilerlemesiyle birlikte aşk ön planda. Önümüzdeki bir aylık dönemde aşka, sevdiklerinize, keyif aldığınız, sevdiğiniz uğraşlara daha çok zaman ve fırsat tanıyabilirsiniz. Özgünlüğünüzü, yaratıcılığınızı gösterme zamanı.

20 Ocak 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşinize ufak ama manevi değeri yüksek olacak bir hediye alabilirsiniz. Karşınıza çıkan bazı olumsuz olayların veya insanların kafanızı karıştırmasına izin vermeyin. Aileniz ve arkadaşlarınızla vakit geçirmekten zevk alıyorsunuz.

20 Ocak 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızda sürpriz gelişmeler var. Bundan rahatsızlık duymanız mümkün. Düşüncelerinizi anlatmakta güçlük çekebilirsiniz. Gerilimli ortamların içinde bulunmamaya çalışın. Çalıştığınız yerde kendinizi yeterince gösteremiyor gibisiniz. Yeteneklerinizin bir kısmına gözleriniz kapalı. Sizinle ilgili düşünceler olumlu, biraz daha kendinizi göstermeniz gerekiyor. Maddi zorlukları aşmak üzeresiniz, para durumuzda hızlı bir değişiklik söz konusu. Fiziksel yorgunluğunuzdan dolayı enerjinizde düşüş olabilir.

20 Ocak 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 22' 09" R
Ay
Yay
00° 38' 27"
Merkür
Koç
15° 59' 43"
Venüs
Koç
25° 51' 25"
Mars
Balık
26° 30' 16"
Jüpiter
Boğa
22° 59' 12"
Satürn
Balık
16° 11' 54"
Uranüs
Boğa
22° 06' 37"
Neptün
Balık
28° 46' 44"
Plüton
Kova
02° 05' 37"
Chiron
Koç
20° 25' 17"
Lilith
Başak
22° 52' 29"
True Node
Koç
15° 33' 17"
Son Güncelleme : 26/04/2024 05:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>