Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Kendinizi Anlamaya Başlıyorsunuz Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Eylül 2023, Cumartesi

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, ilişkiniz üzerinde hakimiyet kurmaya çalışmanız gerekiyor. Söylenenlere çok fazla kulak asmamalı ve sadece ilişkinize odaklanmalısınız. Anlamlandırmakta zorlanabileceğiniz bazı gelişmeler olsa da üstesinden gelebilirsiniz.

Keyif alabileceğiniz yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Mesleki olarak kendinizi biraz olsun köşeye sıkışmış hissedecek olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Genel olarak çabalarınızın karşılığını alabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz.

Maddiyatla ilgili beklenmedik yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Fırsatları değerlendirmek isterken hata yapabilirsiniz. Biraz daha sabırlı ve kontrollü olmanız gerekmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Motivasyonunuz ve özgüveniniz bugüne damga vurabilir. Damganın olumsuz manada olmaması ve isteklerinize erişebilmeniz için bunun dozunu kaçırmamalısınız. Haklı olduğunuzu duyurmak yerine bunu doğru ve samimi niyetlerle taşımak daha avantajlı olacaktır.

23 Eylül 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Terazi burçları, bugün iletişim becerilerinizi kullanarak insanlarla daha iyi ilişkiler kurabilirsiniz. Fikirlerinizi açıkça ifade etmek ve başkalarının görüşlerine saygı göstermek önemli olabilir. Sosyal çevrenizde aktif olabilirsiniz.

23 Eylül 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güneş, bugün burcunuza geçiyor. Bugünü daha kararlı ve hareketli geçirmek isteyeceksiniz. Kendinize haksızlık etmek yerine kendinizi anlamayı tercih ediyorsunuz. Sizi olumsuz etkileyen dış etkenlerden uzaklaşmak isteyeceksiniz. Evli Terazi burcuysanız, eşinizle yurtdışı tatil planı yapabilirsiniz. Baş başa vakit geçirebileceğiniz lokasyonları araştırıyorsunuz.

23 Eylül 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzman Astrolog Aygül Aydın'la günlük burç yorumları...Mutlu olma ve ilgi görme ihtiyacınız her zaman iyi niyetli insanlar tarafından karşılanmaz. Bunun mücadelesiyle daha fazla zaman kaybetmemelisiniz. Bugün aynaya bakın ve kendinize “iyi hissettiren her şeyin arka planını da öğreneceğinize” dair bir söz verin.

23 Eylül 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eve ait işler daha çok tamamlanması gereken konular ağır basıyor. Evle daha çok ilgilenmeniz gerekiyor.

23 Eylül 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde zamanınızı verimli geçirmeye gönüllü olacağınız bugünlerde bir çok insan fikir ve entelektüelliğinizden faydalanmak isteyecektir.

23 Eylül 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni ortamlara girmeye devam etmek senin yararına olacak. Yeni insanlarla tanıştıkça yenifırsatlarının karşına çıktığını fark edebilirsin. Bu fırsatları değerlendirmek için çabalamak senin için yeterince yorucu bir eylem olabilir.

23 Eylül 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün gözlemci rolüne adım atmaya çağrılıyorsunuz. Siz birçok yargıyı salıverirken, geçmesi gereken şeyin sizden geçmesine izin verin. Unutmayın ki iyileşme doğrusal olmayan bir süreçtir. İyi günler de kötü günler de hayatın bir parçası. Eğer fiziksel yorgunluk uğraştığınız bir konuysa, bir veya iki gün ara verin ve iç rezervlerinizi doldurmaya odaklanın. Birisi bugün yerine getiremeyeceğinden şüphelendiğiniz bir söz verirse, ondan tekrar düşünmesini ve beklentilerini biraz ayarlamasını istemelisiniz. Onlardan mucizeler istemediğinizi, yalnızca onların en iyi çabalarını beklediğinizi bilmelerini sağlayın.

23 Eylül 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kazançlarınız konusunda oldukça ısrarcı davranmakla grafiğinizi yükseltiyorsunuz. Sizi engelleyecek ortamlardan sıkılıyor ve yeni konularla kendinizi meşgul ediyorsunuz. Amaçlarınızın saptırılmasına tahammülünüz yok.

23 Eylül 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son dönemde vaktinizi sürekli hayaller kurmakla geçirdiyseniz, silkinip uyanmanızın ve bu projelere gerçekten başlamanızın zamanı geldi. Planlarınızın makul ve sağlam temellere dayanıp dayanmadığını sadece gerçek hayatta görebilirsiniz. Ama gerçekdışı hayallere kapılmaya devam ederseniz, önemli bir fırsatı elden kaçıracak ve değerli enerjinizi de boşa harcamış olacaksınız.

23 Eylül 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün ev, aile, gayrimenkul konuları ön plana çıkabilir. Biraz huzursuz hissedebilirsiniz. Finans konularında ilahi koruma sizinle olacak. Şahane bir gün geçirmenizi dilerim.

23 Eylül 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Geçmişte yaşadığınız duygusal bir ilişkinizden kaynaklanan ve halen halledemediğiniz bazı sorunlarınızı şu anda yakın ilişkide bulunduğunuz kişiye yansıtıyor olabilirsiniz. İş hayatınızla ilgili konularda yatırımlarınızı büyütmek istiyorsunuz. Karşınıza çıkan fırsatların fazla kolay ve zahmetsiz olması aklınıza aldatılabileceğiniz endişesini getiriyor. Pazarlık yeteneğinizi çok iyi kullanarak, çok verimli bir bağlantı yapabilirsiniz. Bir miktar para kaybı bütçenizde sarsıntı yaratabilir.

23 Eylül 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 23' 48" R
Ay
Başak
10° 42' 26"
Merkür
Boğa
01° 22' 30"
Venüs
Boğa
21° 19' 26"
Mars
Koç
12° 22' 57"
Jüpiter
Boğa
27° 50' 20"
Satürn
Balık
17° 52' 17"
Uranüs
Boğa
23° 18' 07"
Neptün
Balık
29° 21' 23"
Plüton
Kova
02° 03' 29"
Chiron
Koç
21° 32' 50"
Lilith
Başak
25° 10' 06"
True Node
Koç
14° 53' 23"
Son Güncelleme : 16/05/2024 22:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>