Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Ertelediğin İşleri Hallediyorsun! Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Mart 2024, Cumartesi

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, ufak tefek problemlerle karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Kendiniz için doğru olduğuna inandığınız adımları atmaya çalışın. Her şeyin yavaş yavaş çözüme kavuşabileceği bir süreçten geçiyorsunuz.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya çalışın. Çabalarınızın karşılığını alacaksınız ancak bu doğrultuda adım atarken kontrolü elinizde bulundurmanız gerektiğini de unutmayın.

Parasal durumunuzla ilgili bazı sorunlar gündeme gelebilir. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız takdirde pek sorun yaşamayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Su tüketiminize önem vermelisiniz. Sağlık sorunlarının temelinde bu durum yatıyor olabilir. Hala yapabilecekleriniz varken kendinize bunun için güç verin.

23 Mart 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Terazi burcunu bekleyen sürprizler ve olumlu gelişmelerle dolu bir gün olabilir. İletişim konularında başarılı olabilir, ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz. Kendinize zaman ayırarak, içsel denge ve huzurunuzu sağlayabilirsiniz. Bugün yeni insanlarla tanışmak, ortaklıklar kurmak ve işbirliklerinde bulunmak için uygun bir gün olabilir. Enerjinizi doğru şekilde yönlendirerek, hedeflerinize bir adım daha yaklaşabilirsiniz. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim!

23 Mart 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün,hayatı ve evinle ilgili yükler ağır gelebilir. Uzun zamandır ertelediğin her ne varsa bugün halletmek isteyebilirsin. Ancak planlı programlı gitmende fayda var. Dargın olduğun arkadaşının seninle iletişime geçme çabasına oldukça şaşıracaksın. Maddi zorlanmalar, gelen ektekliflerine sıcak bakmana neden olabilir.

23 Mart 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatı yaşama şekliniz, onu anlamanız ve uyumlu olmanız her seferinde fazladan çaba gerektirebilir. Bu çabaya değecek sebeplerinizi düşünün. Ayaklarınız bedeninizi, sebepleriniz hayatınızı taşır.

23 Mart 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün belirsizlikle belirsizlikler ve hassasiyetler sizi daha çok meşgul edebilir. Fedakarlık yapabilirsiniz. Işle ilgili konularda daha dikkatli olmalısınız.

23 Mart 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yüklü bir şeyler almak, zorlu bir kariyer planlamanız varsa akılcı davranmak ve bir adım ötenizi hesaplayarak gitmek size az hasarla çok başarı imkanı getirecektir.

23 Mart 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Duygusal hissedebileceğin bir gün. Etrafındaki insanlarla iletişimi açık tutmalı ve nasıl hissettiğini onlara anlatabilmelisin. Bazı şeyleri içinde tutmak sana faydadan çok zarar verebilir, o yüzden kendini ifade etmekten çekinmemelisin bugün.

23 Mart 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, bugün yaşamın bu alanlarına dinamik bir enerji getiriyor. Daha agresif, aktif veya coşkulu bir zihinle daha fazlayapmak ve vücudunuza daha iyi bakmak için süper motive olabilirsiniz. Başkalarının kendi işlerini üzerinize yüklediğini veya size ne yapmanız gerektiğini söylediğini hissederseniz bazı zorluklar ortaya çıkar. Eğer mümkünse bağımsız çalışmak şu anda tercih edilebilir çünkü etrafınızdaki insanların şu anda sizin kadar hızlı veya motive olmadıklarını fark edebilirsiniz! Zorlu projelere dişlerinizi batırmak için güçlü bir dönem.

23 Mart 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sevgili teraziler, bugün sağlık sorunlarıyla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Hayatınızdaki belirsizlikleri açığa kavuşturmak için acele etmeyin. Biraz akışına bırakmayı başarabilirseniz taşlar yerine oturacak. Hayatınızda dönüm noktası olabilecek zamanlara giriyorsunuz.

23 Mart 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Umutsuzluk zamanı değil. Ruh halinizi bazı sağlıklı faaliyetlerle güçlendirebilirsiniz. Daha önce de bu gibi anlar yaşadığınızı hatırlayın ve bu kötü dönemin eninde sonunda biteceğini anlayın. Daha iyimser olmaya çalışın, yakında her şey yine eskisi gibi yoluna girecek, yeter ki siz sabit kalın ve daha pozitif bir bakışta kararlı olun.

23 Mart 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aklımdakileri çevrene güvenle ifade et. Bugünlerde parlak, tarafsız, profesyonel ve diplomatik olabilirsin. Bunun için gerekirse profesyonel tavsiyeler al. İçsel ve duygusal düşüncelerini dengele.

23 Mart 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize, duygularınızdan ziyade mantığınızla yaklaşmaya çalışın. Kendinizi, ona bir şeyler ispat etmek veya onu yönetmek zorunda hissetmeniz sorunlara yol açabilir. Yetenekleriniz takdir edilmediği için işinizi değiştirmeyi düşünüyorsunuz. Bunun için henüz çok erken. Önümüzdeki günlerde hoşunuza gidecek gelişmeler söz konusu. Biraz daha beklemelisiniz. Para harcarken kendinizi biraz daha denetlemeye ihtiyacınız var. Sağlıklı kilonuzu korumaya çalışın.

23 Mart 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 27' 58" R
Ay
Terazi
18° 28' 45" R
Merkür
Boğa
05° 41' 22"
Venüs
Boğa
25° 14' 39"
Mars
Koç
14° 48' 25"
Jüpiter
Boğa
28° 35' 26"
Satürn
Balık
18° 04' 54"
Uranüs
Boğa
23° 29' 12"
Neptün
Balık
29° 25' 48"
Plüton
Kova
02° 02' 07"
Chiron
Koç
21° 42' 24"
Lilith
Başak
25° 31' 18"
True Node
Koç
14° 56' 43"
Son Güncelleme : 20/05/2024 02:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>