Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Tartışmalara Girmek İstemiyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Temmuz 2020, Perşembe

Aşk 10%
Para 90%
Sağlık 40%

Bugün, kafanızda işle ilgili bazı sıkıntılarınız olabilir! Düşünceleriniz, romantizme ve ilişkiye yönelik olabilir. Hayatınıza birinin girmesini isteyebilirsiniz. Hayatınızda biri yoksa, yaratıcı ve pozitif insan gruplarına katılmayı deneyin. Belki de bir bilgisayar, kitap okuma veya bir manevi tartışma grubuna katılabilirsiniz. Kendinizi güzel ve olumlu insanlarla tanışacağınız yola koymaya çalışın.

Bugün enerjik olmalısınız. Aile üyeleri hala bekletilirken, iddialı işlerle uğraşacaksınız. Terletecek fiziksel projeler için harika bir gün olabilir. Çimleri biçin ve sinir bozucu yabani otlarla mücadele edin. Bahçenizde çalışarak biraz zaman geçirin. Garajınızdaki veya bodrumunuzdaki karmaşayı temizleyin. Uzun süredir sizi bekleyen bu büyük görevlerin bir kısmını tamamlayabilirseniz kendinizi harika hissedeceksiniz!

Bugün kafanızın içi bilgilerle dolup taşabilir. Sohbet esnasında ilginç bulduğunuz ve güçlü bir şekilde sizi kendine çeken bazı fikirlerle karşılaşabilirsiniz. Bu fikirler tarih, felsefe veya diğer entelektüel konularda olabilir. Bunlar etkileyici bir tartışmaya yol açacak gibi görünmüyor değil mi? Yine de bunun hakkında çok heyecanlı olmayın. Diğerlerine de kendi düşüncelerini üretmeleri için zaman verin. Kitaplar, dergiler, internet ve dğer kaynaklar da kullanımınıza açık. Günün tadını çıkarın!

Güne tazelenmiş bir güç ve enerjiyle başlaman olası. Yapılacaklar listesindeki her madde neredeyse kendiliğinden hallolacak. Projelerine güven ve dinç bir şekilde yaklaşacaksın ve ne yapılması gerekiyorsa yapacaksın. El atmak ya da başlatmak istediğin bir mesele var ise daha iyi bir gün bulmakta zorlanacaksın! Mevcut özgüveninin değerini bil - üstesinden gelemeyeceğin hiçbir şey yok.Aşağılık duygusuna dikkat et. Komşularının fazlasıyla yargılayıcı olduğu bir yerde yaşıyor olabilir ve onların düşüncelerine göre kalıplara oldukça iyi uyum sağlıyor olabilirsin. Gerçek şu ki, kimsenin kalıplara uymuyor ve bu oyunda uyum sağlamaya çalışırken yakalanıyor. Herkes güvensizdir ama bu duyguları hayatlarını değiştirmek için kullananlar en az mutlu olanlardır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinize son derece güvenebilirsiniz. Bazen kendinize karşı acımasız olsanız da, hayatınızı eleştirel bir tavırla sürdürseniz de, bugün biraz daha huzurlu hissedeceksiniz. Yaptığınız seçimlerin sizi pek çok maceraya sürüklediğini fark edebilirsiniz. Takip ettiğiniz yolda attığınız her adım, önemli ve eğitici bir deneyimdi. "Yanlış seçim" diye bir şey yoktur.

23 Temmuz 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkiler ve yaşamınızdaki kişiler öne çıkıyor. Bu alanda beklentilerinizi bulmak, doğru beklentiler içinde olmak önem kazanıyor. Ortak çaba ve fedakarlıklar içinde olmalı.

23 Temmuz 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evine veyerine daha hızlı bir internet bağlatmak isteyebilirsin. Son zamanda yaşadığın bağlantı sorunları bu kararında etkili oluyor. Evli bir Terazi burcuysan eşinin ailesi ile farklı bakış açısına sahip olabilirsin. Bu farklılık onlarla çok fazla diyaloğa girmemende büyük bir etken. Karşılıklı tartışmalardan kaçınacağın bir gün geçirebilirsin.

23 Temmuz 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Unutkanlıklara ve yanılgılara karşı dikkat etmeniz gereken bir gün. Yapmanız gereken sorumlulukları ertelemek sizlere daha fazla sıkıntıya sokabilir. Önceliklerinizi ve sınırlarınızı belirlemeniz gerekmektedir.

23 Temmuz 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bilemediğiniz konular gündeminizi oluşturabilir. Gizde kalan olaylara karşı kabullenme içine girebilirsiniz. Kendinizi olan olaylara karşı fazla feda ettiğinizi hissedebilirsiniz. Hassasiyetler geliştirebileceğiniz zamanlar var. İç sesinizi dinlemeniz işlerinizi kolaylaştırabilir. Farkında olmadığınız olaylara karşı etkiye açık olabilirsiniz.

23 Temmuz 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi arzu ettiğiniz ruh haline getirmekte oldukça olumlu olabilirsiniz. Cesaret gerektiren bir gün geçirebilir ve cesaret sınırlarınızı zorlayabilirsiniz.

23 Temmuz 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün hayatınızdaki önemli biri sizi hayal kırıklığına uğrattığı için modunuz biraz düşük olabilir. Akıl hocanız artık sizi desteklemiyor olabilir veya bu otoriter figür artık gerçek yüzünü göstermiş olabilir. Yeni bir rol modeli aramaya başlamak yerine neden kendi doğrularınızın peşinden gitmiyorsunuz? Başka birinin yol göstermesine artık ihtiyacınız yok.

23 Temmuz 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal ve dışadönük bir insan olmadığınızı düşünüyorsanız bugün şans sizden yana. Yanındayken çok utangaç hissettiğiniz biri bugün size doğru bir adım atacak ve birbirinizle çok iyi anlaşacaksınız. Hatta daha önce yakınlaşmadığınız için pişman bile olacaksınız.

23 Temmuz 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Başak burcundaki seyahati yalnız kalma isteğinizi arttırabilir.Sevdiklerinizden uzaklaşabilir, kendinize dönmek isteyebilirsiniz. Geçmiş kararlarınızı ve hayatınızı sorgulayabilirsiniz, stres ve endişe yaratan durumlardan uzak durmalısınız. Psikolojik destek almak için bugünü değerlendirebilirsiniz.

23 Temmuz 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzde zorlu günler var. Mutlu olmak için biraz uğraş vermeniz gerekecek. Fakat bu zorlu günleri atlatmak çok uzun sürmeyecek. Aşk size yardımcı olacak. Eğer seviyor ve seviliyorsanız istediğiniz desteği karşınızdaki insandan fazlasıyla göreceksiniz.

23 Temmuz 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Şirkette tanıştığınız biriyle çok iyi anlaştınız ve sevgili olma yolunda ilerliyorsunuz. Aile bireyleriniz ile birlikte yaşıyorsanız, söyledikleriniz konusunda daha dikkatli olmaya çalışın. Çünkü bazı sözlerin geri dönüşü olmayabilir.

23 Temmuz 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yalnız kalmaktan hoşlanmadığınız için bugün bir çok dostunuzla bir arada olma ihtiyacı içindesiniz. Ay'ın bulunduğu konum, çevresel ilişkilerinizde olumlu bir rol oynuyor. Sanatsal olayların gündem kazanmasıyla yaşamınız renkleniyor.

23 Temmuz 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 53' 17" R
Ay
Başak
04° 26' 50"
Merkür
Boğa
00° 42' 04"
Venüs
Boğa
20° 40' 29"
Mars
Koç
11° 58' 50"
Jüpiter
Boğa
27° 42' 51"
Satürn
Balık
17° 50' 07"
Uranüs
Boğa
23° 16' 17"
Neptün
Balık
29° 20' 38"
Plüton
Kova
02° 03' 42"
Chiron
Koç
21° 31' 14"
Lilith
Başak
25° 06' 36"
True Node
Koç
14° 52' 47"
Son Güncelleme : 16/05/2024 09:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>