Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Beslenme Alışkanlıkların Değişiyor Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Mart 2021, Perşembe

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 50%

Dünyayı ve tüm insanları iyileştirme içgüdünüz, günün gezegen enerjisiyle ön plana çıkıyor. Görüşlerinizi tanıştığınız herkesle paylaşmaktan mutluluk duyuyorsunuz ayrıca sözleriniz ve yavru köpek gibi bakan gözlerinizle onları ikna edebiliyorsunuz. Büyük olasılıkla, insanlar ve davranışları üzerinde çok güçlü bir etkiye sahipsiniz. İnsanların zihinlerini ve kalplerini değiştirebilme beceriniz var. İnsanlar size güvenebileceklerini ve inanabileceklerini düşünüyorlar. Bu sorumluluğu gururla kabul edin.

Bazen kolları sıvayıp işe koyulmanız gerekir. Bugün bazı görevleri yerine getirmek için sizi motive etmeye yardımcı olacak daha agresif bir tutum sergilemeniz gerektiğini görebilirsiniz. Herhangi birağır veya baskıcı olabilir, ancak bu duygu yakında geçecek. Sağlam bir duruş almak ve disiplinli kalmak isteyebilirsiniz. Eğer kendinize ara vermeniz için izin vermezseniz, günün erken saatlerinde bir duraklama noktasına gelir ve rahatlama moduna geçebilirsiniz.

Bugün aileniz ve arkadaşlarınız size sinir bozucu gelebilir. Etrafınızdaki hrkes üzgün görünüyor ve düzgün bir biçimde iletişim kuramıyorlar. Ve öfkeniz çok uzun sürüyor. Ani ve yıkıcı öfke patlamalarından kaçının, bugün evden ve gerginlikten uzaklaşmak sizin için iyi olacak. Rutin hayatınızdan çıkıp kendinize küçük bir mola verirseniz, sizi daha sakin bir ruh haline sokan insanlarla tanışabilirsiniz.

Yeni insanlarla tanışacak ve vakit geçireceksen dikkatli ol. Bazı insanlar cesur ve tehlikeli olduğu için ilgi çekici görünebilir. Belki de hiç yapacağını hayal etmediğin şeylerle meşgullerdir. Bu merak uyandırıcı olsa da, başını belaya sokabilir; hatta yeteri kadar dikkatli olmazsan sana zarar verebilir. Olağan şartlarına ve etik anlayışına sadık kalmalısın. Eğer tehlike seni bu kadar heyecanlandırıyorsa, hayatında bazı değişiklikler yapma zamanı gelmiştir.Bugün biraz meditasyon yaparak ya da dua ederek kendinizi iyileştirmek isteyebilirsiniz. Daha üstün ve umut verici enerjilerle ilişki kurmaktan hoşlanabilirsiniz. İlham veren edebi eserler okuyarak zihninizi temizlemek faydalı olacaktır. Belki de hissettiğiniz stresten biraz uzaklaşmanız ve ona dışarıdan bakmanız gerekiyor. Dünyanın sizin etrafınızda dönmediğini fark edin! Devasa, muhteşem bir evrende yalnızca bir toz zerresisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İşlerin tıkanmasına izin vermeyin, hareket geçmenin şimdi tam zamanı. Bugün yaptığınız her şeyde, ne kadar derine değil ne kadar ileri gidebileceğinize bakın. Çeşitli konuları değerlendirip bunlar hakkında bir iki dergi edinin. Genel duygusal yoğunluğunuzdan biraz uzaklaşıp yalnızca gün ışığının ve gündelik sohbetlerin keyfini çıkarmaya bakın. Enerjik ve neşeli olun. İşlerin tıkanmaya başladığını görür görmez müdahale edin.

25 Mart 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sosyal çevrenizle bir araya gelebilir, ilişkilerinizde açık konuşmalar yapabilir,ve özel hayatınızda partnerlik teklifi alabilirsiniz. Yasal süreçlerde ilerleme kaydedilebilir.

25 Mart 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yoğunluğundan fırsat bulamadığın tatil konusu yeniden gündemine gelecek. Evli bir Terazi burcuysan, eşinin ailesindeki sağlık sorunları olan birisi hakkında haber alabilirsin. Günlük rutinlerini yeniden düzenlemeye gideceksin. Hobilerine daha fazla vakit ayırmak isteyebilirsin. Beslenme alışkanlıklarının değiştiğini fark edeceksin.

25 Mart 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızda beklediğiniz ilgiyi görememek sizi olumsuz etkileyebilir. Bu arafta olma hali sizi yorduğu kadar karşı tarafı da yorabilir. Bu duruma bir “dur” demeniz gerekebilir. Nasıl bir yol izleyeceğinizi düşünmeli ve artık kesin bir karar vermelisiniz.

25 Mart 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sosyal konular daha fazla ilginizi çekebilir. Erken saatlerde arkadaşlarınızla program yapabilirsiniz. Gelecek beklentilerinizle ilgili kararlar almak isteyebilirsiniz. Bazı konularda kabullenme içinde olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizdeki sıkıntılar keyfinizi kaçırabilir. Alacağınız desteklerle üstesinden gelebileceksiniz.

25 Mart 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Disiplin gerektiren konularda gerek başlama gerekse tamamlama için uygun bir gün. Duygusal olarak iyi hissedeceğiniz yeni haberler alabilirsiniz.

25 Mart 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

25 Mart 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Başkalarının size karşı tutumları değişiyor gibi görünebilir. Bunun ne anlama geldiğinden emin olamayabilirsiniz. Gerçek şu ki değişiyorsunuz ve bazı arkadaşlarınız dönüştüğünüz şeyi beğenirken bazıları hiç haz etmeyebilir. Olanları durduramazsınız. 

25 Mart 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bazılarınız, ruhsal anlamda kendilerini zayıf hissederlerken, zaaflarında artışlar olabilir. Bugün, görüşeceğiniz kişilerin ilginç gelebilecek teklifleri karşısında, tercih hakkınızı acele etmeden mantıklı bir şekilde kullanın.

25 Mart 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Tamamen maddi nitelikli veya birkaç parasal boyutu olan konularla meşgul olacağınız bir gün geçirmeniz olasıdır. Bu konular, yine de bir belirsizlik içinde olabilirler. Herşeyi net biçimde algılamanız, tüm kavramları anlayabilmeniz mümkün olmayabilir.

25 Mart 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni tanıştığınız kişilere bir şans vermeyi deneyebilirsiniz. Bugünyerinizde becerilerinizi sergileyeceksiniz ve herkesi kendinize hayran bırakacaksınız. Gün boyunca enerjinizi kaybetmemeye çalışın.

25 Mart 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatında, problemleri siz yaratmazsanız karşı taraftan uyumlu bir yaklaşım göreceksiniz. Sözleri ve davranışları yanlış yorumlamaktan kaçının. İşinizi fazla ciddiye almanız, zaman zamanyükünüzü arttırıyor. Arkadaş ilişkilerinizde ya da ileriye yönelik planlarınızda kontrollü davranmalısınız. Mali sıkıntılar sosyal hayatınızı da kısıtlıyor. Masraflarınızı azaltmak için çareler bulun! Sağlığınız son derece iyi, fakat enerjinizi yükseltecek besinler tüketmeye özen göstermelisiniz.

25 Mart 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 51' 55" R
Ay
Başak
16° 27' 13"
Merkür
Boğa
02° 00' 21"
Venüs
Boğa
21° 55' 19"
Mars
Koç
12° 45' 10"
Jüpiter
Boğa
27° 57' 12"
Satürn
Balık
17° 54' 16"
Uranüs
Boğa
23° 19' 48"
Neptün
Balık
29° 22' 05"
Plüton
Kova
02° 03' 18"
Chiron
Koç
21° 34' 19"
Lilith
Başak
25° 13' 20"
True Node
Koç
14° 54' 05"
Son Güncelleme : 17/05/2024 09:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>