Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Önemli bir süreç başlıyor! Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Eylül 2019, Cuma

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 40%

Muhtemelen hassas bir aşıksınız ve bu büyük olasılıkla doğal empati duygunuzdan kaynaklanıyor. Bu, yatak odasında sizin lehinize olabilir. Ancak, hayatı hızlı yaşama ihtiyacını ara sıra yaşayabilirsiniz. Yatak odasında bu sizi daha agresif hale getirebilir ve bu kötü bir şey olmasa da, daha yavaş bir hıza alışık olabilecek olan partnerinizi şaşırtabilirsiniz. İhtiyaçlarınızı onunla paylaşmaya, yeni bir yakınlık kurmaya ve birbirinizi daha iyi anlamaya çalışın.

Bugün sanat konuları size çekici gelebilir. Bir film çekmek, bir konsere katılmak veya klasik bir edebiyat parçasını okumaktan hoşlanabilirsiniz. Harika sanatçıların yaratıcı enerjisini içinize çekmek isteyeceksiniz. Bu işlerin kendi hayal gücünüz için bir kıvılcım yaktığını görebilirsiniz. Hayatınızın yaratıcı tarafı ile bağlantı kurmak için biraz zaman ayırın. Ruhunuzun güzel şeyler tarafından beslenmesine izin verin.

Rolling Stones ne güzel söylemiş: "Tatmin olamıyorum." Son zamanlarda hissettiğiniz ruh hali tam da böyle. Aslında son aktivitelerinize bakarsanız, yalnızca aynı yerde kalabilmek adına olabildiğince hızlı koştuğunuz için Alice Harikalar Diyarı'nda gibi hissetmeniz normal. Sonraki gün size yeni, daha tatmin edici yollar açmanın yanı sıra biraz rahatlamanızı da sağlayacak.

Bazı açılardan, hayalleriyle pek teması olmayan, kayıp bir ruh gibi hissediyor olabilirsin. Her ne kadar enerjik ve içten hissediyor olsan da, aynı zamanda enerjinin yanlış yere yönelmiş olduğunu düşünebilirsin. Yapman gereken kendine rehberlik etmek. Kendine liderlik et. İnsanları bırak; kendi yolunu izle! Ne kadar inisiyatif alırsan o kadar mutlu olursun.Yeni bir ev almayı ya da yeniden dekorasyon, modelleme gibi alanlara yatırım yapmayı düşünüyorsanız, başlamak için yılın en uygun zamanı bu zaman. Gezegensel enerjiler sayesinde, pratiklik hayal gücü ile birleşerek hem güzel hem fonksiyonel bir ev hayal edebilmenizi sağlayacak. Yapabildiğiniz en kısa sürede, bir emlakçıyı arayın ya da iç mimari dergilerini karıştırın ve zevkinize hitap eden şeyleri tespit edin. Eğlenirken sonuç elde edeceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gezegenlerin bugünkü enerjisi yüzünden kimsenin sağı solu belli olmayabilir. Çocuklarınız şekerleme yapmaya hevesli görünür, köpeğiniz size hiç ilgi göstermez ya da eşiniz öğlene kadar yataktan çıkmazsa şaşırmayın. Partneriniz bir konuyla ilgili beklediğinizin tam tersi bir tutum sergileyebilir. Esnek olmaya çalışın ve her şeyi olduğu gibi kabul edin!

27 Eylül 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, günün tamamında Başak burcunda ilerliyor. Bugün meydana gelen Ay'ın sert açıları nedeniyle kronik rahatsızlıklarınız varsa dikkatli olmalısınız. Geçeceğini düşündüğünüz bir şey giderek şiddetlenmeye başlayabilir. Merkür'ün Plüton ile sert etkileşimlerde bulunması özellikle bugün size söylenenlere tahammül edemeyeceğinizi gösteriyor. İçinizde birikenleri bir anda dışa dökebilirsiniz. Tepkilerinizde abartılı olmamaya dikkat edin.

27 Eylül 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Önemli bir süreç başlıyor! Hayatına dair en anlamlı kararları almaya başladığın önemli bir süreç başlıyor. İlişkisi olan ya da evli bir Terazi burcuysan, geçmiş bazı sorunları yeniden masaya yatırmak zorunda kalabilirsin. Ayrıca bugün değer verdiğin insanlara ihtiyaç duydukları konularda yardımcı olmak isteyebilirsin. 1970-1984 yılları arasında dünyaya gelen Terazi burçlarını ilginç bir gün bekliyor.

27 Eylül 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Denge kurma gücünüzü ilişkilerinizde kullanmalısınız. Bunu yaparken taviz vermemeye dikkat etmelisiniz. Çizilen sınırlar iki tarafı da yormamalıdır.

27 Eylül 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Elinizde olmayan nedenlerle kontrol kaybı yaşayabilirsiniz. Bilemediğiniz olaylar için fedakârlık yapabilirsiniz. İçsel süreçler yaşayacağınız zamanlar var. Uğraştığınız işlere daha gerçekçi yaklaşabilirsiniz. Pratik zekânızla işlerinizi kolayca çözümleyeceksiniz. Akşam saatlerinde daha keyif verici olaylar söz konusu.

27 Eylül 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Alım-satım, kredi çekmek gibi konular için uygun bir gün değil. Paranızı harcamaktan kaçınmalı ayrıca kariyer konularında da ciddi aksiyonlar almamalısınız.

27 Eylül 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sabah saatlerinde oldukça hareketli bir sosyal gündeminiz olabilir. Arkadaşlarınızı aramanız gerekebilir, yapmanız gereken iş, görev ve sorumluluklar gündeme gelebilir. Öğle sonrasında ise kendinizi hayatın akışına biraz daha bırakabilirsiniz.

27 Eylül 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün rutininizdeki aksamaları memnuniyetle karşılamalısınız çünkü taze bahar esintileri gibi, son birkaç gündür görüşünüzü bulanıklaştıran bayat fikirleri ve duyguları uçuracaklar. Bu sizin için yeni bir dönemin başlangıcı.

27 Eylül 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür ile Plüton arasında zorlu bir etkileşim meydana geliyor. Evde kökten bir tadilat ya da tamirat zamanı.Kentsel dönüşüm için harekete geçmekte fayda var. Eviniz bu değişimle değer kazanır. Ev içindeki diyaloglar zihninizi çok yorar. Aile bireylerinin yaşama bakış açılarının yavaş yavaş dönüştüğü zamanlardan geçiyorsunuz.

27 Eylül 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, yakın çevrenizle yürütmekte olduğunuz ilişkileri daha da derinleştireceğiniz bir dönemin habercisi olabilir. Sosyal hayatınızda belirgin bir canlanma olması ve kalabalıkların sizi mutlu etmesi mümkündür.

27 Eylül 2019, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Uzun süredir içinize attıklarınızı dile getirmek konusunda ısrarcı olacaksınız. Birçok yakın arkadaşınız yaptığınız çıkışlardan nasibini alacaktır. Sonradan pişman olacağınız hareketlerden kaçınmalısınız. İş hayatınızda, yapışık ikiz gibi gezen insanlar huzurunuzu bozuyor olabilirler.

27 Eylül 2019, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Terazi; bu ara ailevi ve yerleşiminle ilgili alanda değişim ve yenilenmeler söz konusu olabilir. Tek başına düzenlemeye çalıştığın konuda yardım talep etmekten çekinmeyip, elbirliğiyle işlerini toparlayabilirsin. Bu birkaç günlük süreçte kimi zaman kendinden, kimi zamanda çevrendeki insanlardan şüphe duyabilirsin. Varsaydığın bu krizi yönetebilmelisin.

27 Eylül 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 54' 56" R
Ay
Başak
22° 47' 43"
Merkür
Koç
17° 01' 25"
Venüs
Koç
18° 57' 23"
Mars
Balık
22° 10' 31"
Jüpiter
Boğa
21° 41' 49"
Satürn
Balık
15° 39' 56"
Uranüs
Boğa
21° 47' 54"
Neptün
Balık
28° 35' 51"
Plüton
Kova
02° 04' 07"
Chiron
Koç
20° 05' 51"
Lilith
Başak
22° 15' 14"
True Node
Koç
15° 38' 05"
Son Güncelleme : 20/04/2024 15:30

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>