Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Arabulucu Oluyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Nisan 2021, Salı

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 90%

Ailenize veya sevdiklerinize karşı göreviniz olduğunuzu düşünürek bir şeyler yapmak zorunda hissedebilirsiniz. Kim olduğunu ve bu dünyadaki görevini anlamak için uğraşan birine yardım edebilirsiniz. Diğerleri için endişelenmeniz, daha düzenli çalışmanız gereken empati duygusunu yansıtıyor. Gücümüz ancak en zayıf halka kadar, tüm zinciri güçlendirmek için üzerinize düşeni yapın.

Bir süredir çılgın bir bilim insanı gibi davranıyorsunuz. Bazen minik patlamalarla sonuçlanan büyük deneyler yapma zorunluluğu hissediyorsunuz. Bugün kendinize işe öylesine kaptıracaksınız ki hiçkimseye ve hiçbirşeye ne tahammülünüz ne de vaktiniz olacak. Özel laboratuvarınızın kapısını çalanın ya da bensen ocağıyla deney tüplerininizin arasında dikilenin vay haline!

İnsanlarla önemlikonularında görüşmeler yaptığınız için iletişim, hayatınızda çok önemli bir yer teşkil ediyor. Pratik, doğrudan ve gerçekci tavırlarınız çok etkileyici. Diğerleri başarısız olurken siz başarınızla biliniyorsunuz. Bu, hiyerarşik düzende diğerlerinin sizin üzerinizden kaybetmesi anlamına gelmiyor. Onlar sizin kolayca kandırılamadığınızı biliyor. İşle ilgili konularda stabil ilerlemeler yaşayabilirsiniz, ayrıca iyi bir teşvikle özgüveniniz artacak.

Bugün iyi bir modda olsan gerek. Geçen haftaların stresli meselelerini geride bırakıyorsun. Bunu sevdiklerinle bir araya gelip kutlayabilirsin. Hislerini sosyal olarak dışarı yansıtmak istiyorsun. Seni destekleyen ve sana önem veren arkadaşlarınla vakit geçir. Fikirlerini onlarla paylaş ve projelerin için onlardan manevi destek al. İlgileri seni olumlu etkileyecektir.İnsanlarla yaşadığın anlaşmazlıklar bugünkü gerginliğinin kaynağı olacak gibi duruyor; fakat bil ki bu böyle olmak zorunda değil. Başkalarıyla yapılan sözel tartışmalar aslında eğlendirici ve öğretici olabilir. Eğer birisi senin düşündüğün gibi düşünmüyorsa, bunu kişisel algılamamaya çalışmalısın. Kendini konudan bağımsız tut ki meseleye tarafsızca yaklaşabilesin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yorgunluk ve düşük biyoritm nedeniyle biraz güçsüz ve bitkin hissedebilir, dışarı çıkıp bir yere gitmek yerine yatağınızda kalmak isteyebilirsiniz. Bu durum genel eğiliminize ters düşüyor, dolayısıyla dişinizi sıkıp keyifsizliğinize rağmen evden çıkma isteğine kapılabilirsiniz. Bu tuzağa düşmeyip biraz dinlenin, böylece mutlaka dışarı çıkmanız gerektiği zaman özünüze dönmüş olacaksınız.

27 Nisan 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün hediyeler alabilir, finansal fırsatlar yakalayabilir, yatırımlar ve birikimler konusunda şanslı olabilirsiniz. İş veya özel hayatınızda risk alırken temkinli olun.

27 Nisan 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Akrep burcunda Dolunay meydana geliyor. Aile büyüklerin arasında devam eden küslüklerin sonunu getirmek isteyebilirsin. Arabuluculuk görevi üstleniyorsun. Sakar bir gün olabilir. Evden çıkarken evde anahtarını unutabilirsin. Arkadaşlarınla buluşmanı ertelemek zorunda kalabilirsin. Yalnız bir Terazi burcuysan, aklına eski ilişkin gelebilir.

27 Nisan 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizle ilgili bazı hataların gündeme getirileceği bir gün olabilir. Muhatabınızdan duyacaklarınız hoşunuza gitmese de haklı olabilme ihtimallerini düşünmelisiniz. Sizi gerçekten seven kişiler daha iyi olmanız için emek verenlerdir, bu ayrımı yapabildiğinizde ilişkilerinizde daha özenli biri hale gelebilirsiniz.

27 Nisan 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınla ilgili alternatif arayışlara girebilirsiniz. Çalışma hayatınızdaki arkadaşlarınızla ilişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. Başkalarınızdan alacağınız desteklerle işlerinizde kararlılık gösterebilirsiniz. Duygusal yoğunluk yaşayacağınız zamanlar olabilir. Akşam saatlerinde harcamalarınızda abartıya kaçmamaya özen göstermelisiniz.

27 Nisan 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İnsanlarla bilhassa da pozitif insanlarla bir arada bulunmak enerjinizi yükseltecek ve günün özellikle öğleden sonraki kısmını beklediğinizden enerjik geçirebileceksiniz.

27 Nisan 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

27 Nisan 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Zinde kalmak için ritüel ve rutinlerinize ihtiyacınız var, ancak bu alışkanlıklara o kadar bağlanmayın, aksi bir durumda zihninizi büyümenize ve genişlemenize yardımcı olabilecek fırsatlara kapatırsınız. Önümüzdeki beş ay boyunca, kişisel bir keşif atölyesi, sertifika programı veya ruhani bir uygulama, yaşam kalitenizi yükseltebilir.

27 Nisan 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendi gücünüzün farkındasınız ve bu özelliğinizi daha da katlayacak ilişkilere ihtiyaç duyuyorsunuz. Gizli gücünüzün farkında oluşunuzla, olaylara yaklaşım tarzınız, size farklı bir güven duygusu veriyor. Çevrenize meydan okuyorsunuz. 

27 Nisan 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İkili ilişkiler konusunda, romantik ilişkiler konusunda ve doğal içgüdüleriniz konusunda çok daha girişken olduğunuz bir zamandasınız. Artık hayal kurmuyorsunuz. Sizinle ilgilenen insanları değerlendiriyorsunuz ki; ilerleyen zamanlarda bu durum sizi çok daha mutlu edecek. Bugün çok fazla tartışmalar içinde olmamaya çalışın.

27 Nisan 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partneriniz ile birlikte özel anlar geçirmek isteyeceksiniz. Finansal olarak iyi bir durumdasınız ve bugün önemli bir yatırım yapmaya karar verebilirsiniz. Negatif enerjilerden kurtulmaya çalışın ve neşelenin.

27 Nisan 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hoşlandığınız kişiye duygularınızı açmak için bu kadar beklemeyin. Koşulları değerlendirdiğiniz takdirde ilk adımı sizin atmanız gerektiğini anlayacaksınız. Gelecek için kurduğunuz hayaller gerçekleşmek üzere. Meslek yaşantısında yaşanan rekabetten hoşlanmıyorsunuz. Güçlü karakteriniz,yerinizdeki konumunuzun giderek güçlenmesine neden oluyor. Hesapta olmayan ödemeler ve harcama gerektiren konular çıkabilir. Perhizi ihmal etmek size kilo aldırıyor.

27 Nisan 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 44' 17" R
Ay
Başak
14° 53' 42"
Merkür
Boğa
01° 50' 01"
Venüs
Boğa
21° 45' 34"
Mars
Koç
12° 39' 08"
Jüpiter
Boğa
27° 55' 20"
Satürn
Balık
17° 53' 44"
Uranüs
Boğa
23° 19' 21"
Neptün
Balık
29° 21' 54"
Plüton
Kova
02° 03' 21"
Chiron
Koç
21° 33' 55"
Lilith
Başak
25° 12' 28"
True Node
Koç
14° 53' 53"
Son Güncelleme : 17/05/2024 06:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>