Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Detaylar Senin İçin Önemli Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Nisan 2023, Perşembe

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 80%

Sevdiğin kişi ile arandaki mevzuları düzeltmek için çaba göstermen gerekecek. Ancak karşındaki insanı sıkboğaz etmemeli ve bazı şeyler için sabretmelisin. Telefonlarına hemen dönmediği için kendini üzmemelisin bugün.

Son günlerdehayatınızın gerginliklerini dışarıya taşır oldunuz. Kısa da olsa bir izin, size çok yararlı gelebilir. Önümüzdeki haftanın yarısında biraz rahatlama görülüyor.

Maddi konularda esnek davranmak ve karşına çıkabilecek masrafları göze alarak hareket etmek gereksiz kayıplardan seni koruyacak. Bugünden ileriyi düşünerek yatırım yapman ve bir kenara para koyman daha iyi bir seçenek olabilir.

Esneme hareketleri ve daha fazla egzersiz ihtiyacın olan şey olabilir. Vücudunu yormak egzersizden sayılmaz, aynı zamanda esneme hareketleri ile kaslarını rahatlatman da gerekir. Bugün bu tür konulara özen gösterebilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaratıcılığın üst seviyede olacak bugün. Halletmen gereken meselelere güzel yaklaşımlarla gelebilecek ve birçok konuyu tek seferde halledebileceksin. Çevrendeki insanlara ışık saçacaksın bugün.

27 Nisan 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Diğer insanların bugün olaylar karşısında verdiği aşırı tepkiler sizi şaşırtabilir. Bir komşunuz hakkında yaptığınız küçük bir yorum onu endişelendirip üzebilir. Ya da bir arkadaşınız, daha önce hiçbir sıkıntı yokken, bir yanlış anlaşılma nedeniyle uzun zaman önce yapılan planları aniden iptal edebilir. Bugün sabırlı ve düşünceli karakteriniz ön planda olacak; zira insanlar kendilerini daha iyi hissetmek için biraz şımartılmaya ihtiyaç duyabilir. Bir müşteri hizmetleri temsilcisi gibi hareket ederseniz başarılı olmanız muhtemel.

27 Nisan 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aile özlemi duyduğun duygusal anlar geçirebilirsin. Bu özlemi en yakın zamanda telafi etmek isteyeceksin. Sürekli olarak burnun dikine gidiyor olman birtakım sorunlar ile karşılaşmana yol açabilir. İlişkisi olan bir Terazi burcuysan, ayrıntılar senin için önemli hale gelmeye başlayabilir. İlişkinde ani olaylar gerçekleşebilir.

27 Nisan 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İnsan odaklı tüm konularda önemli ve belirleyici kararlar alabilirsiniz. Karar alma konusunda daha önce hissetmediğiniz bir cesaretle yüz yüze gelmek sizi korkutmamalıdır. Bugün korkmanın değil, hayat için adım atmanın önemli olduğunu düşünmelisiniz. Hayatınızı sağlam temeller üzerine kuruyorsunuz.

27 Nisan 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentinizle ilgili yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Sosyal çevrenizdeki olaylarla ilgilenmeniz gerekebilir. İş hayatınızda ilerleyebilmek için daha fazla sorumluluk alabilirsiniz. Bu yoğun çalışmanın sonunda kazanç elde edebilirsiniz. Kendiniz için harcamalar yapabilirsiniz. Bazı konularda önce kendinizi düşünmelisiniz.

27 Nisan 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Büyük umutlarla başladığınız biristediğiniz gibi ilerlemeyince, yarıda bırakmayı düşünebilirsiniz. Korku insanı ele geçirmeye başladığında, diğer tüm duyguların üstünü kapatır. Eğer istediğiniz sonuca ulaşmak istiyorsanız, hala bir seçeneğiniz var: Korku duygusundan kurtulun ve umudu kucaklayın.

27 Nisan 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni başlangıçlar yapmak için acele etmemelisin. Bu günlerde olayları akışına bırakmak çok daha faydalı senin için. İlerleyen günlerde önünü daha net göreceksin. Geri çekilip olan biteni gözlemlemen daha doğru olabilir.

27 Nisan 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizin daha huzurlu bir yanını kabul etmeyi öğreniyor olabilirsiniz. İnsanları memnun etmek ya da her şeyi alttan alan biri olmak sizi yıpratabilir ve sizi her aradıklarında belirli insanlara koşmaktan yorulmuş olabilirsiniz. Daha güçlü sınırlar koyma fikrini düşünün çünkü aksi takdirde bu insanlara karşı küskün olma riskini alırsınız ve bu, arkadaşlıklar için zehirli olabilir. Onlarla ilişkilerinizi dengelemek, iç yaralarınızı yatıştırmalı ve tuttuğunuz kinlerin erimesi için yer açmalıdır. İleride ilişkinizin biriktirdiğiniz duygusal yüklerin ve çözülmemiş sorunların altında ezilip gitmesini istemiyorsanız iletişiminize daha fazla özen göstermelisiniz.

27 Nisan 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mesleki konularda etkin kişiler, istediğiniz şansı size verecekler ve birçok fırsatı bir arada yakalayacaksınız. Güvendiğiniz kişilerle bir arada olma ihtiyacı içindesiniz. Gücünüzü çevrenize ispat etmek isteyeceksiniz.

27 Nisan 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün pek fazlabaşaramayabilirsiniz. Ama bunun sizi fazla engellemesine izin vermeyin. Çaba harcamaya devam ederseniz başarıyı yine yakalayacaksınız. Özel hayatınızda da, gerek partneriniz gerek arkadaşlarınızla benzer bir durum yaşıyorsunuz. Daha amaca yönelik bir diyalog içine girerek, çelişkileri ve yanlış anlamaları çözmeye çalışın. Stres, sağlığınız açısından tehlike oluşturuyor. Etkinliklerle dinlenme arasında bir orta yol bulmaya çalışın.

27 Nisan 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün arkadaşlarınızla, sosyal çevrenizle keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Seyahat konuları gündeme gelebilir. Ödeme, borçlar, vergi, kredi gibi durumları ihmal edebilirsiniz, dikkatli olmanızı tavsiye ediyorum. Gününüz şahane geçsin.

27 Nisan 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hoşlandığınız kişiye duygularınızı açmak için bu kadar beklemeyin. Koşulları değerlendirdiğiniz takdirde ilk adımı sizin atmanız gerektiğini anlayacaksınız. Gelecek için kurduğunuz hayaller gerçekleşmek üzere. Meslek yaşantısında yaşanan rekabetten hoşlanmıyorsunuz. Güçlü karakteriniz,yerinizdeki konumunuzun giderek güçlenmesine neden oluyor. Hesapta olmayan ödemeler ve harcama gerektiren konular çıkabilir. Perhizi ihmal etmek size kilo aldırıyor.

27 Nisan 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 40' 50" R
Ay
Balık
12° 19' 48"
Merkür
Koç
18° 33' 23"
Venüs
Boğa
05° 07' 57"
Mars
Koç
02° 18' 33"
Jüpiter
Boğa
24° 44' 29"
Satürn
Balık
16° 51' 54"
Uranüs
Boğa
22° 32' 22"
Neptün
Balık
29° 00' 27"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 48"
Lilith
Başak
23° 42' 35"
True Node
Koç
15° 22' 32"
Son Güncelleme : 03/05/2024 18:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>