Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
İlerlemekte Kararlısın Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Mayıs 2020, Perşembe

Aşk 50%
Para 60%
Sağlık 10%

Bugün yardım teklif etmekten çekinmeyin. Ebeveynleriniz ev işleriyle ilgili biraz yardıma ihtiyaç duyabilirler. Yakınlarda yaşıyorlarsa, onları ziyaret edin ve yardım edeceğiniz bir konu var mı diye bakın. Ya da kardeşiniz/kuzeniniz bebeğini bırakabileceği bir kişi arıyor olabilir. Yeğenlerinize bakabilir ve çocuklarla çocuk olmaktan keyif alabilirsiniz! Oyun oynamayı seviyorsunuz, bu yüzden onlarla evde olmak size iyi gelecek.

Kariyeriniz için bir yol ayrımında gibi hissedebilirsiniz. Son zamanlarda profesyonel gelişiminizin bir aşamasını tamamladınız ve şimdi artık yeni bir yolculuğa çıkmanın zamanı geldi. Üniversiteyi yeni bitirdiyseniz, profesyonel dünyaya girmeye çoktan hazırsınız. Zaten bir süredir çalışıyorsanız, şu anki şirketinizde bir takım değişikliklerle karşılaşabilirsiniz. Kendiniz işinizi kurmaya bile hazır olabilirsiniz. Cesur ve iddialı olun.

Bir aile üyesihayatında bazı zorluk yaşayabilir ve sizin de doğuştan olan hassaslığınız yüzünden onların endişelerine ortak olabilirsiniz. Onun yanında olduğunuzu bilmesini isteyebilirsiniz fakat bu durumla ilgili objektif olmanız ve belki de kendinizi koruma altına alarak fiziksel bu konunun sizi etkilemesine izin vermemeniz gerek. Siz de onun kadar stresli olduğunuz sürece ona yardımcı olamazsınız.

Kaçış modundasın. Çünkü mevcut işinden sıkılmış vaziyettesin. Yaratıcı zihninin kullanılmaya, uyarılmaya ihtiyacı var. Mücadele içeren durumlarda başarılı oluyorsun. Fakat bugün biraz sabırlı olmaya çalışmalısın. Kendini internette araştırmalar yaparak meşgul et ya da potansiyel müşterilerle etkileşim kurmaya çalış. Kısa süre içinde zevkle ilgilenebileceğin bir şey bulacaksındır!Bugün pek çok günden farklı olacak. Çevrenize bakınca ya insanların aklının bir karış havada olduğunu ya da sahip oldukları imajı korumaya çalıştıklarını görebilirsiniz. Gezegensel atmosfer öyle ki, pek çok kişi - özellikle de siz- rüyalarından bir anlam çıkaramamaktan mustarip. İçinde bulunduğunuz durum, son derece zor bir durum tabi ki. Bu dönemin geçeceğini bilin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendini ebeveynlik meselelerini düşünürken bulabilirsin. Şu anda bir ebeveyn olmayabilirsin fakat olma gibi bir hedefin var. Kendi babanın seni nasıl yetiştirdiğini düşünebilirsin. Eğer çocuğun olsaydı ona babanınkinden daha farklı mı yaklaşırdın? Ya da babandan bazı dersler alır mıydın? Bugün etrafında seni bu tip şeyler düşünmeye sevk edecek çocuklar olabilir.

28 Mayıs 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Birinin manyetik cazibesi bugün sizi çekebilir, ancak çok hızlı çekilmeyin. Cazibe güçlü bir maddedir ve sizi dikkat etmeniz gereken önemli şeylerden uzaklaştırabilir. Eğlenin, ama sorumluluklarınızı gözden kaçırmayın.

28 Mayıs 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kafanda tasarladığın projeler için birikim yapmaya başlıyorsun. Fakat bu konuda birlikte yola çıktığın bir arkadaşın seni yarı yolda bırakabilir. Aldırış etmiyorsun ve başladığın işi bitirmeye son derece kararlısın. İlişkisi olmayan bir Terazi burcusan, seni beğenen biri olduğunu arkadaşların sana iletebilir. Kendini Sosyal medyada onu araştırırken bulabilirsin.

28 Mayıs 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Neyin ne getireceğini tam olarak kestiremeyebilirsiniz. Bu noktada karar vermeyi biraz erteleyin. Elinizdeki fikirleri en iyi şekilde yapmaya odaklanın.

28 Mayıs 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek ümitlerinizle ilgili daha dışadönük olabilirsiniz. Cömert tavrınız ortaya çıkabilir. Bugün arkadaşlarınızla plan yamak size iyi gelecektir. Meslek grubunuzdan kişilerle bir araya gelebilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız destekleri göz ardı etmeyin. Akşam saatlerinde hafta sonu için yeni planlar yapabilir, yolculuklara çıkabilirsiniz.

28 Mayıs 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi yeniliklere hazır hissedeceksiniz özellikle de ilişkisi olmayan Terazi'ler duygusal konularda en iyi ve en belirgin fırsatları kendinize çekebileceksiniz.

28 Mayıs 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sosyal iletişim açısından oldukça hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Sosyal ağ ve araçların neredeyse tamamını kullanabilir, iletişim becerilerinizi sıkı bir şekilde kullanabilirsiniz.

28 Mayıs 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kendinize güveniniz tam olsun ve iltifatları kabul etmekten çekinmeyin. Tüm gözlerin üzerinize çevrileceği bir ortamda uzun süre vakit geçirmek zorunda kalabilirsiniz.

28 Mayıs 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Aslan burcunda seyahat edecek. Bugün sosyal mesafeyi korumak sizin için kolay olmayacaktır.Sosyalleşmek istersiniz, arkadaş çevrenizle iletişim trafiğiniz hızlı olacaktır. Merkür'ün Yengeç burcuna girişi ile kariyer konuları önem kazanıyor.

28 Mayıs 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ev ve aile ortamının sıcaklığı ile gerçek bir gün. Arkadaşlarla gezip tozmak yerine evde oturmak ve ailenize daha fazla zaman ayırmak niyetindesiniz. Duygusal bağlamda aşkı bir gurur meselesi yapmayı bırakın. Ancak böyle mutluluğu yakalayabilirsiniz.

28 Mayıs 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Teraziler iyi şans bugün sizin tarafınızda! Mali durumunuzu kontrol etmeniz çok kolay olacak. Bugün pek fazla sosyalleşmek istemeyeceksiniz. Özellikle içinize dönmek ve tek başınıza vakit geçirmek isteyeceksiniz.

28 Mayıs 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün Ay'ın konumu size istediğiniz disiplini sağlayacak. İç dünyanızı yeniden gözden geçirmek zorunda kalacaksınız. Sorunlarınızla baş başa kalmaktan korkmamalı ve çıkış yolları bulacağınızdan emin olmalısınız.

28 Mayıs 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 02' 59" R
Ay
Oğlak
06° 15' 07"
Merkür
Koç
16° 26' 09"
Venüs
Koç
29° 15' 17"
Mars
Balık
28° 37' 59"
Jüpiter
Boğa
23° 37' 37"
Satürn
Balık
16° 26' 58"
Uranüs
Boğa
22° 15' 59"
Neptün
Balık
28° 51' 53"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 34' 43"
Lilith
Başak
23° 10' 50"
True Node
Koç
15° 24' 22"
Son Güncelleme : 29/04/2024 00:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>