Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Ailen İle İletişimine Dikkat Etmelisin Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Mayıs 2020, Cuma

Aşk 30%
Para 100%
Sağlık 10%

Kalbiniz bugün muazzam derecede geniş ve aydınlık hissediyor. Kendinizi hemen hemen gözünüze çarpan herkesle flört ederken bulabilirsiniz. Kalbinizin gerçek ışığını ortaya çıkarmasını sağlayın. Kendinizi çok özgür hissediyor olabilirsiniz, bu yüzden de birçok sevgi ve şefkat kaynağı aramak istiyor olabilirsiniz. Sınırlara saygılı olduğunuzdan emin olun, ancak böyle gibi bir günde bu her zaman olduğundan daha zor olabilir.

Siz organize ve disiplinli bir kadınsınız. Sizi tanıyan hiç kimse buna karşı çıkmayacaktır. Fakat hayatta bazı şeylerin biraz gevşemesine izin vermeniz gereken zamanlar vardır. Bu böyle bir zaman. İşi, ev işlerinizi ve tüm günlük yükümlülüklerinizi unutun. Son zamanlarda çok çalışıyorsunuz. Biraz yaşayın. Bugünü tamamıyla bir tatil olarak kabul edin. Bu davranışı sorumsuzluk olarak düşünmeyin; insan olmak olarak düşünün!

Çok fazla para harcayıp, öte yandan da çok fazla biriktiriyor olabilirsiniz. Şu çok açık ki, eğer sonsuz bir hüzünden ziyade mutluluk bulmak istiyorsanız, hayatınızda bir denge olmalı. Bu çok ilginç bir olay, sanki vücudunuzla ilişkiniz kesilmiş gibi. Fakat, dengeyi sonunda bulacağınız yer yine vücudunuzda gizli: Onu kesinlikle mental olarak bulamazsınız.

Bugün her şey oldukça yumuşak ilerliyor; ayrıca sen de daha minnettar hissediyorsun. Bunun yanı sıra her bir duruma esprili yaklaştığınızı fark edebilirsiniz. Duyguların açısından ise bir genişleme söz konusu; bundan kesinlikle etkin bir şekilde faydalanmak için bir yol bulmalısın. Az bir çabayla da şansı ve talihi ayağına getirebileceğin bir gündesin.Bugün sıra harekete geçmeye gelince size eşlik edecek biriyle bir şeyler yapmayı düşünebilirsiniz. Yanınızda birinin olması her şeyi dengede tutmanızı birçok açıdan kolaylaştıracaktır. Başkalarının şu anki duruma dair bakış açısı sizi tamamen hazırlıklı olduğunuza temin edecek. Büyük konumlara gelmeye çalışırken küçük insanları ihmal etmeyin. Gerçek bir lider halkının arkasında yürür.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün pek çok günden farklı olacak. Çevrenize bakınca ya insanların aklının bir karış havada olduğunu ya da sahip oldukları imajı korumaya çalıştıklarını görebilirsiniz. Gezegensel atmosfer öyle ki, pek çok kişi - özellikle de siz- rüyalarından bir anlam çıkaramamaktan mustarip. İçinde bulunduğunuz durum, son derece zor bir durum tabi ki. Bu dönemin geçeceğini bilin.

29 Mayıs 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bazı kır çiçekleri seçin ve mutfak masanızdaki bir vazoya koyun. Evden çıkamıyorsanız veya arka bahçenin ötesine geçemiyorsanız, eğlenmeye ve toplamaya eşdeğer bir şey yapın. Küçük şeyler güneş ışığı getirebilir ve durgun bir duruma umut verebilir. Gereksiz dağınıklığı aklınızdan çıkarın ve yeni olasılıklara açın. Doğa hala en iyi arkadaşınız, koronavirüs olmasına rağmen.

29 Mayıs 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hedeflerin konusunda sapmaman ve bir karar vermen gerekiyor. Karasız tavırların ailen ile aranın açılmasına neden olacak tartışmalara yol açabilir. Kendini çaresiz hissedebilirsin. Fakat aile dostların seni bu konuda yalnız bırakıyor ve akşama doğru bu olaya el atıyorlar. Yaptığın hatalardan pişman olduğunu ailen tarafından fark edebilir.

29 Mayıs 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendimize güven duymanın önemi tartışılamaz ama sınırlarımızı bilmeksizin her işin altından kalkarım düşüncesi ile hareket etmek sizleri zorlayabilir. Gücünüzü aşan sorumlulukları üstlenmeyin.

29 Mayıs 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek beklentilerinizle ilgili yeni sorumluluklar alabilirsiniz. İşlerinizde en iyisini yapmak için çalışacaksınız. Başarılı olduğunuz konularda daha fazla mücadele verebilirsiniz. Gün içinde arkadaşlarınıza da zaman ayırmak isteyebilirsiniz. İş hayatınızdan alacağınız desteklerle buna imkân bulabilirsiniz. Akışta kalın.

29 Mayıs 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal konularda gönül rahatlığı ile yapmanız gerekeni yapabilirsiniz. Sizi mesleki ve duygusal konularda karar almaya teşvik edecek bir süreçtesiniz.

29 Mayıs 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

29 Mayıs 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kendinize güveniniz tam olsun ve iltifatları kabul etmekten çekinmeyin. Tüm gözlerin üzerinize çevrileceği bir ortamda uzun süre vakit geçirmek zorunda kalabilirsiniz.

29 Mayıs 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay sabah saatlerinde Aslan burcundaki seyahatine devam edecek. Sabah saatlerinde kendinizi sosyal hissetseniz de, Ay'ın Başak burcuna girişi ile içe dönük bir ruh haline girebilirsiniz.Manevi yönünüzü güçlendirecek çalışmalar yapmak için akşam saatlerini değerlendirebilirsiniz. Yoga, ibadet, dua veya meditasyon iyi gelecektir.

29 Mayıs 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir dostunuz sizden haber bekliyor. Uzun süredir onu ihmal ettiniz. Güzel bir tatil daveti alabilirsiniz. Bunu değerlendirin. Gideceğiniz yerde yeni kişilerle tanışma imkanı doğabilir. Tam macera zamanı. Uzun süredir böyle bir macera özlemi içindeydiniz.

29 Mayıs 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Teraziler para veya herhangi bir finansal durum söz konusu olduğunda çok şanslı olursunuz. Genel olarak sağlığınız mükemmel olacak, ancak uykuya dalmakta sorun yaşayabilirsiniz. Eşinizin bir çeşit hastalığı varsa, bugün zor bir gün olabilir.

29 Mayıs 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yaşam kalitenizde, belli bir ortalamanın altına düşmek istemediğiniz için dostlarınızı da bu yönde seçmek istiyorsunuz. Arkadaş çevrenizde size destek verecek özel dostlarınızla bir arada olacaksınız. Önemli konular gündeme gelecek.

29 Mayıs 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 08' 14" R
Ay
Oğlak
07° 26' 55"
Merkür
Koç
16° 27' 37"
Venüs
Koç
29° 21' 57"
Mars
Balık
28° 42' 09"
Jüpiter
Boğa
23° 38' 53"
Satürn
Balık
16° 27' 28"
Uranüs
Boğa
22° 16' 18"
Neptün
Balık
28° 52' 03"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 35' 02"
Lilith
Başak
23° 11' 26"
True Node
Koç
15° 24' 07"
Son Güncelleme : 29/04/2024 02:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>