Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Zevklerine Önem Veriyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Temmuz 2021, Perşembe

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 90%

Oldukça yüksek bir hayal gücü ve ilham duygusu, sanatsal başarılara ya da işle ilgili bazı övgüler alabileceğiniz yenilikçi fikirlere yol açabilir. Artan bir estetik takıntınız, gününüzü bir sanat galerisinde ya da bir konserde geçirmenize neden olabilir. Aşk ve romantizm hakkındaki düşünceler, sizi samimi bir akşam planlamaya itebilir. Muhtemelen sevgiliniz de aynı şekilde hissediyor, öyleyse ne duruyorsunuz?

Bugün pek çok bitişve başlangıçla dolu bir gün olabilir. Bugün işyerinde canınız çıkana dek çalışsanız da her şeyi halledebileceğinizi düşünmeyin. Beklenmedik gecikmeler yaşanabilir ve ne yazık ki bu konuda yapabileceğiniz pek bir şey yok. Derin nefes egzersizleri yapabilir, felsefi bir açıdan bakmaya devam etmeye çalışabilirsiniz. Gidişata bakacak olursak, işlerin bugün ya da yarın bitmiş olması o kadar önemli mi gerçekten?

Bugün harika bir gün fakat yurtdışına çıkma konusunda dikkatli olun. Bir an, küçük maddi sıkıntılarınızın artık bittiğini düşünebilirsiniz. Maalesef ki, durum öyle değil. Bugün yaptıklarınız geleceğiniz için size bir şablon sunacak. Hareketlerinizi stabilize etmek için sarf ettiğiniz devamlı çaba gelecek için istediğiniz güvenliği size sağlayacak.

Bugün sabırlı olmaya yönelmelisin. Yüzlerce görev bitirme modunda olabilirsin ama bir kerede bir proje çok daha gerçekçi görünüyor! “Büyük bir atılım”ın hayalini kuruyorsun, adeta Hollywood senaryoları tarzı bir şeyler bekliyorsun. Kariyerin adına belirli kapılar açılmadan önce biraz daha vakit geçmesi gerekebilir. Şimdilik sakince nefes al ve rahatla! Başarı seni yakında bulacaktır.Bu gece sevdiğiniz kişiyi evinize davet ettiğiniz halde gelmemiş hatta telefonlarını bile açmamış olabilir. Bu da sizi son derece endişelendirmiş olabilir. Karamsar olmayın. Partneriniz iyi durumda. Ayrı kalmanıza sebep olan muhtemel sorun trafiktir. Gelmesi gerekenden çok daha geç olsa da, arkadaşınız yanınıza gelecek. Sakin kalın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sorunuza yanıt arayın. İyi haber şu ki yanıtlar bu kez elinizin altında. Gerçeği ararsanız bulacaksınız, ancak her zamankinden daha derinlere inmelisiniz. Sadece yanıta odaklanmak yerine sorunun ardında yatan her şeyi irdeleyin. Bu size uzun vadede daha çok başarı getirecektir.

29 Temmuz 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün aşk ve arkadaşlık ilişkilerinizde aniden değişen, gelişen durumlar ortaya çıkabilir. Bazı ilişkilerinizde bir tamamlanma süreci olurken bazı ilişkilerde kapanış ve bitiş söz konusu olabilir. Ne istediğinizde net olduğunuzda ilişkileriniz bu doğrultuda ilerleyecektir.

29 Temmuz 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kişisel gelişimine önem veriyorsun. Sosyalleşmeye yönelik adımlar atacağın bu günlerde, sıra dışı kişiler hayatına girebilir. Astrolojide bolluğu temsil eden Jüpiter, bugün hava burcundaki geri hareketi bugün başlıyor. Kendi zevklerine önem verirken, harcamalarında aşırıya kaçmamaya özen göstermelisin. Yalnız bir Terazi burcuysan, uzun süredir aklında olan kişiye karşı duygularını belli etmek isteyeceksin.

29 Temmuz 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Elinizde olmadan gerçekleşen olaylar karşısında şansınızın desteği ile çözüme kısa sürede kavuşacaksınız. Son zamanlarda ruhsal anlamda köşeye çok sıkıştınız. Uzun mesajları yazıp atma dönemini kapatın. Laf anlamayana laf anlatmayın.

29 Temmuz 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizdeki olaylarda kendinizi fedakâr hissedebilirsiniz. Yaşadığınız olaylar da sıkışma hissedebilir. Sonrasında kabullenme içine girebilirsiniz. Karşınızdakilerle uyum içinde olmak isteyebilirsiniz. Gün içinde yapacağınız anlaşmalarda dikkatli olmalısınız. Sosyal konulara yönleneceğiniz zamanlar olabilir.

29 Temmuz 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal konularda kendinizi ve iletişiminizi geliştirdiğiniz bir gündesiniz. Hayatınızın kararla alakalı temellerini atmak için uygun bir gündesiniz.

29 Temmuz 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

29 Temmuz 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal hayatınızın oldukça hareketli geçmesi ve bu kalabalıkta dahi yakın bir bağ kurabileceğiniz insanları tanımanız olasıdır. Daha yakından tanımak istediğiniz biri varsa, bugün bazı adımlar atmak için oldukça uygun.

29 Temmuz 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Siz kendi hesaplarınızı yaparken, çevrenizde farklı gelişmelere sahne olacaksınız. Konuşmalarınıza derin bir anlam katarak karşınızdaki kişileri etkileyebiliyorsunuz. İstekleriniz ve duygularınız arasında denge çok önemli.

29 Temmuz 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağladığınız ayrıcalıklar sayesindehayatınızda kademe kademe ilerliyorsunuz. Etrafta hayranlık uyandıran birisiniz ve hiç tanımadığınız kişiler size yakınlaşmak istiyor. Bu yüzden özel hayatınızda yeni dostluklar yeni bir aşk sizi bekliyor olabilir.

29 Temmuz 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün eşiniz ile birlikte eğlenceli bir şeyler yapmak isteyebilirsiniz. İş yerinizdeki herkese tam olarak kim olduğunuzu ve neleri başarabileceğinizi göstermelisiniz. İçinde bulunduğunuz duruma rağmen kendinizi iyi ve dengeli hissediyorsunuz.

29 Temmuz 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Disiplin gerektiren işlerde, kendinizi cesurca ortaya koyacak ve gözlemciliğinizi özel bir şekilde aktaracaksınız. Bugün Ay'ın konumu sizi olumlu etkiliyor. Birlikte çalıştığınız kişilerle duygusal bağlarınızı güçlendirmek isteyeceksiniz.

29 Temmuz 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 26' 18" R
Ay
Balık
08° 43' 46"
Merkür
Koç
18° 24' 21"
Venüs
Boğa
04° 49' 28"
Mars
Koç
02° 07' 01"
Jüpiter
Boğa
24° 40' 59"
Satürn
Balık
16° 50' 38"
Uranüs
Boğa
22° 31' 30"
Neptün
Balık
29° 00' 01"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 58"
Lilith
Başak
23° 40' 56"
True Node
Koç
15° 22' 10"
Son Güncelleme : 03/05/2024 12:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>