Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Dikkat Çekiyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Temmuz 2021, Pazartesi

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 90%

İnsanların olumlu tarafını görmeye çalışın. Rahatlayın ve kendi iç duygusallığınızı harekete geçirmeyin. Bu kargaşanın sorumlusu sizsiniz. Yaratıcı bir projede olmanın keyfini çıkarın. Yapmayı sevdiğiniz bir şey yapın, bu sizi gerçekten mutlu edecek. Havada, şu anki modunuzu yükseltecek bir his var.

Tüm işaretler, hayatınızdaki odağınızı parasal kazanımdan ruhsal kazanıma çevirirseniz daha mutlu olacağınızı gösteriyor. Çok çalışıyorsanız ama hayatınızda bir şeyin eksik olduğunu hissediyorsanız, bunun nedeni muhtemelen doğru şey üzerinde çalışmamaktır! Çok azı fark edilmiş olan muazzam bir yaratıcılığa sahipsiniz. Yaşamınızı değiştirmek için odağınızı değiştirin ve böylece mutluluk seviyenizi yükseltin. Bu gerçekten basit bir formül.

Şu anki gezegen haritası yeni bir dünya görüşünü benimseyeceğinizi söylüyor. Bu "Yeni Çağ" anlamına gelmiyor, daha doğrusu üzerinde düşündüğünüz fikirleriniz var. Yol gösterici insanlar tarafından verilen konferanslara katıldığınızı hayal edebilirsiniz. Elbette ki, cevapları araştırıyorsunuz fakat duyduğunuz her doğruyu da kabul etmeme konusunda dikkatli olun..

Fazla şımarmamaya gayret et. Eğer evdeki bir kutu donut seni çağırıyorsa bile bunlara karşı koysan iyi edersin. Zaman zaman kendini ödüllendirmek iyi bir şeydir. Yine de her zaman yapmak, özellikle de sağlığına zarar verecek şekilde yapmak fazla müsamahaya girer – sınırını bilmelisin. Sevilen, iyi bir şeyin çok fazla olması seni uzun vadede zedeleyecektir. Öyleyse cazibe kapını çaldığında arkana bakmadan uzaklaş!Birtakım oldukça sevimsiz rüyalar sizde anlayamadığınız rahatsız edici bir korku hissi yaratabilir. Rüyalarınızı not edip sonradan sembolleri analiz etmeye çalışın. Muhtelemelen bu rüyaların yalnızca geçmişten duygusal kesitler olduğunu fark edeceksiniz. Bugün kitap okuyarak veya bir gerilim filmi izleyerek gerçek dünyadan kaçmanın yollarına bakabilirsiniz ya da alışılmamış ve biraz da riskli, yeni bir hobi denemeyi isteyebilirsiniz. Dikkatli olun! Kendinizi sınırlamayın ancak düşüncesizce de hareket etmeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sizin için kelimelerle başa çıkmanız her zaman olduğundan çok daha zor olabilir. Birisi size pek de anlayamadığınız tuhaf bir konuda bir kitap ödünç verebilir. Aslında kitabı -ya da okuduğunuz herhangi bir şeyi- son derece sıkıcı bulacaksınız! Ama yine de, arkadaşınızı kırmak istemiyorsunuz. Kitabı bir kenara koyun ve daha sakin olduğunuz bir zamanda okumaya çalışın. O zaman sözcüklerin anlamları önünüzde bir şebboy gibi açılacak.

26 Temmuz 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün estetik ve güzelliğe dair konularla daha fazla ilgilenebilir ve hizmetler alabilirsiniz. Kendinize bakmak, kendinizle ilgilenmek yaşam enerjinizi yükseltebilir. İş hayatında ise arka planda kalmak, tembellik hali bazı fırsatları kaçırmanıza neden olabilir.

26 Temmuz 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Titizliğin ve temkinliliğin sayesinde yoğun olanprogramının üstesinden rahatlıkla geleceksin. Stres yapmadan, sakin bir şekilde işlerin altından kalkman, patronlarının dikkatinden kaçmayacak. İlişkisi olan bir Terazi burcuysan, son günlerde yaşadığın tartışmalar nedeniyle ilişkinin geleceğini sorgulayabilirsin. Uzun zamandır kendini ihmal ettiğini düşündüğün için, kendi isteklerine yoğunlaşacaksın.

26 Temmuz 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni bir finansal yapı kurmak isteyeceksiniz. Kaynaklarınızı aktarırken bir uzman görüşüne başvurabilirsiniz. Güvenilir kaynaklarda yer alıyor olmak sizi sonraki süreçler için daha da kazançlı çıkarabilir.

26 Temmuz 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Sorumlu olduğunuz işlerde büyüme ve gelişme sağlayabilirsiniz. Bazı konuları detaylandırmak durumunda kalabilirsiniz. Sorumluluklarınızı çalışma arkadaşlarınızla organize olarak yapmanız size zaman kazandıracaktır. Akşam saatlerinde kafanızı kurcalayan durumlar olabilir.

26 Temmuz 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusunda yeniliklere adapte olduğunuz bir gündesiniz. Kendinizi iyi hissetmek için söylemeniz gereken sözleri söylemiyor, risk almaktan çekinebiliyorsunuz.

26 Temmuz 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

26 Temmuz 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Geçmişte yaşadığınız olumsuz olaylar şu an size sunulan fırsatlara karşı tedirgin yaklaşmanıza sebep oluyor. Tarih her zaman aynı şekilde tekerrür etmek zorunda değildir. Geçen zaman ve değişen karakterinizle hayatla daha iyi başa çıkabilirsiniz.

26 Temmuz 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş yerinizde kişileri çok çabuk ikna etme gücüne sahipsiniz. Fakat onların sizi etkilemeleri oldukça güç. Bugün farklı görüşlerin oluştuğu ortamlarda duygusal davranmak yerine kendinizi ifade etmenin yollarını bulmalısınız.

26 Temmuz 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda ortaya çıkan olumsuzluklar yeterince önem verdiğiniz taktirde yoluna girecek. Maddi açıdan pek parlak bir dönem değil. Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duygusal açıdan istikrarlı bir dönem.

26 Temmuz 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevdiğiniz kişi ile birlikte harika bir gün geçireceksiniz. İş yerinizdeki tecrübeli arkadaşlarınızdan çalışmalarınız ile ilgili çok önemli ipuçları öğreneceksiniz. Gün içinde fiziksel olarak daha aktif olmaya çalışın.

26 Temmuz 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün çalışmalarınızda estetik ve duygusal yönlerinizi ortaya koyuyorsunuz. Kazançlarınız konusunda dikkatli davranmak ve gereksiz sözler vermek istemiyorsunuz. Atacağınız her adımda güçlü dostlarınızın desteğini göreceksiniz.

26 Temmuz 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 34' 56" R
Ay
Balık
10° 52' 06"
Merkür
Koç
18° 29' 42"
Venüs
Boğa
05° 00' 27"
Mars
Koç
02° 13' 52"
Jüpiter
Boğa
24° 43' 04"
Satürn
Balık
16° 51' 23"
Uranüs
Boğa
22° 32' 01"
Neptün
Balık
29° 00' 16"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 28"
Lilith
Başak
23° 41' 55"
True Node
Koç
15° 22' 23"
Son Güncelleme : 03/05/2024 16:04

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>