Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Şansını Tekrar Deniyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Temmuz 2021, Pazar

Aşk 80%
Para 40%
Sağlık 40%

Hiç beklemediğinizi birileri (özellikle kadınlar) söyleyecekleri şey ile sizi şaşırtacak. Belki de anneniz sizi artık hüzünlü ruh halinizden çıkarıp aklınıza bile gelmeyen bir konuyla yüzleştirebilir. Belki de hayatınızdaki önemli bir kadının geçmişte size söylediği bir şeyi hatırlayabilir ve duygular alt üst olabilir. Duygularınız kalbinizden aklınıza oradan karnınıza ve tekrardan kalbinize sıçrıyor gibi. Bu sözlere ve hislere kulak verin, ancak kararlarınızın tümüne hakim olmalarına izin vermeyin.

Bugün sezgiler top noktada olacak. Ve çok geçmeden bu sezgiler size doğru gelecekler. Geçtiğimiz birkaç ay boyunca, kariyerinizin yörüngesini önemsemiş olabilirsiniz. Ama artık değil. Bugün başarıya giden yol önünüze çıkacak. Aslında, fırsat tam orada ayaklarınızın altında. Yolculuğunuza başlamak için sadece ilk adımı atmanız yeterli.

Cüzdanınızı sıkı tutun çünkü tuhaf bir şekilde tamamen gereksiz şeylerde büyük miktarda harcama yapabilirsiniz. Paranızı daha iyi bir şekilde ya da en iyi şekilde harcama konusunda düşünmelisiniz, başka bir şey değil. Paranızı harcamak yerine ihtiyacı olanlara zamanınızı harcamaya ne dersiniz?

Günlük rutinin konusunda oldukça yerleşik ve düzenli olmaya bir eğilimin var. Eğer bunun doğru olduğunu düşünüyorsan, bugün kendini biraz serbest bırakmanın zamanı gelmiş olabilir. Eğer kendini organize olamamış ve tembelleşmiş hissediyorsan, bu sana iyi gelecektir. Bu düzen bozma işini arada bir yapabilirsin; ve bunun bir felaket olmadığını da göreceksin.Bugün sizin için kelimelerle başa çıkmanız her zaman olduğundan çok daha zor olabilir. Birisi size pek de anlayamadığınız tuhaf bir konuda bir kitap ödünç verebilir. Aslında kitabı -ya da okuduğunuz herhangi bir şeyi- son derece sıkıcı bulacaksınız! Ama yine de, arkadaşınızı kırmak istemiyorsunuz. Kitabı bir kenara koyun ve daha sakin olduğunuz bir zamanda okumaya çalışın. O zaman sözcüklerin anlamları önünüzde bir şebboy gibi açılacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Karakterinin dışında olduğu düşünülen hareketlerinle ve sözlerinle birkaç insanı şaşırtabilirsin. Eğer normal sen gibi davranmazsan veya düşünmezsen şaşırma. İçinde bir yerlerde çılgın bir dürtü var ve ilgiyi üzerinde istiyor. Bırak o dürtü parlasın. Mesela kalabalığın içinde dikkat çekecek parlak ve betimleyici kıyafetler giymeyi deneyebilirsin.

25 Temmuz 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Kova burcunda Dolunay gerçekleşiyor. İlişkilerdeki önyargınızı kıran bir durum karşınıza gelebilir. Arkadaşlıktan gelişen bir ilişki ortaya çıkabileceği gibi süregelen sevgililik ilişkinizde ise arkadaş olabilmek daha bağlayıcı ve önemli hale gelebilir.

25 Temmuz 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gün içerisinde karşılaşacağın insanlar seni belli konularda düşünmeye itebilir. Yeni bir ilişkiye başlamış bir Terazi burcuysan, kıskançlık konularında aşırıya kaçmaman gerekebilir. Bugün öncelikle ters giden ve mutsuz olduğun meseleleri yoluna koymak isteyebilirsin. Geçtiğimiz günlerde olumsuz geri dönüş aldığın konularda şansını tekrar deneyeceksin. İlişkisini yeni bitmiş bir Terazi burcuysan, duygusallığının üstesinden gelmenin yollarını arayacaksın.

25 Temmuz 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kaynaklarınızı paylaşmanızı isteyen kişilere sert cevaplar verebilirsiniz. Emeklerinizi kullanmak isteyenler elbette olacaktır. Size yarar sağladığı ölçüde emeklerinizi ortaklaşa kazanç sağlayacak işbirlikleriyle birleştirmek iyi fikir olabilir.

25 Temmuz 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hayatın eğlenceli ve yaratıcı yönlerine daha açıksınız. Bugün içinizden geldiği gibi hareket etmek isteyebilirsiniz.

25 Temmuz 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mesleki konularda bir süredir tasarladığınız planlarınızı hayata geçirebilirsiniz. Her mutlu hissiyatınızı başkaları ile paylaşmamaya çalışmalısınız.

25 Temmuz 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

25 Temmuz 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Verdiğiniz çabaların ilerleme haline dönüştüğüne tanık olabilirsiniz. Kendinizi yeteri kadar takdir ettiğinizden emin olun. Bütçenizi korumak kadar, parayı hayatınızı kolaylaştırmak ve güzelleştirmek için kullanmak da önemlidir.

25 Temmuz 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kişisel hırslarınız yüzünden çevrenizi kırabilirsiniz. Karşınızdaki kişilere istekleriniz konusunda diretmemelisiniz. Finans konularına vereceğiniz ağırlık sayesinde, yeni aşamalar kaydedeceksiniz. Özgün fikirler üretiyorsunuz.

25 Temmuz 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünden itibaren çıkacağınız seyahatler size uzun zamandır ihtiyacınız olan neşe ve enerjiyi sağlayacaktır. Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı bulacaksınız.

25 Temmuz 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partnerinize karşı ekstra nazik ve şefkatli olacaksınız. Gelecekte finansal sıkıntılar çekmek istemiyorsanız şimdiden birikim yapmaya başlamalısınız. Hayatınıza yeni ve eğlenceli bir hobi eklemek isteyebilirsiniz.

25 Temmuz 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün birçok zincirleme olay karşınıza çıkabilir. Yapacağınız tek şey; size zarar vermeyecek olayları arka plana atarak, kafanızı işgal eden sorunlara çözüm getirmek olmalıdır. Aile toplantılarına katılabilirsiniz. Sakin olmaya özen gösterin.

25 Temmuz 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 23' 28" R
Ay
Balık
08° 01' 51"
Merkür
Koç
18° 22' 38"
Venüs
Boğa
04° 45' 53"
Mars
Koç
02° 04' 46"
Jüpiter
Boğa
24° 40' 18"
Satürn
Balık
16° 50' 23"
Uranüs
Boğa
22° 31' 20"
Neptün
Balık
28° 59' 56"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 48"
Lilith
Başak
23° 40' 36"
True Node
Koç
15° 22' 06"
Son Güncelleme : 03/05/2024 11:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>