Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Ufak Detaylar Zamanını Alıyor Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Temmuz 2021, Cumartesi

Aşk 70%
Para 40%
Sağlık 60%

Hassas ve duygusal tarafınız ortaya çıkıyor. Romantik tarafınız ön planda gibi hissedebilirsiniz. Sahneye çıkmış bir dansçı gibisiniz ve bu rolü büyük bir zevkle kabul ediyorsunuz! İş hayatınızda da, harika bir enerji var ve bu da aşk konusunda daha gerçekçi olmanızı fakat aynı zamanda ani bir içgüdü ve cesur bir ruh ile yaklaşmanızı sağlıyor. Kendi kişisel ihtiyaç ve istekleriniz açısından kendinizi daha iyi ifade edebilin.

Uzun süredir başarmaya çalıştığınız bir hedefe ulaşmayı mı umuyorsunuz? Asla olmayacak ertelemelerin sizi korkutmasına izin vermeyin. Bu, yaratıcı enerjinizi engelleyebilir ve kendinize olan inancınızı kaybetmenize neden olabilir. Kader ağlarını örüyor, yine de olmak istediğiniz yere ulaşmanız için biraz daha fazla çaba gerekecek. Paçalarınızı sıvayın ve devam edin. Oraya ulaşacaksınız!

Bugün arkadaşınız veya bir yakınızıla anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Aşırı tepki gösterebilirsiniz. Bunun sebebi de son zamanlarda normalden daha savunmasız hissetmeniz. Stresle karşılaştığınızda böyle oluyorsunuz. Bunu bugün yapmamaya çalışın. Bazenbazı şeylerden fedakatlık yapmak lazım.

Hayatında önemli bir aktör olmuş birisi tüm gün aklında olabilir. Bu kişi her kimse, geçmişte hayatına büyük etkilerde bulunmuş. Kendisine ve yaptıklarına biraz içerlemiş olabilirsin ama bunu yapmamaya çalış. Onun yaptıklarından dersler çıkardın ve neticede bir şeyler öğrendin; her ne kadar süreç acı verici olduysa da. Böyle bir insanla bir daha karşılaşmak istememeyi dilesen de, aldığın derslerin ve çıkarımların değerini bil.Karakterinin dışında olduğu düşünülen hareketlerinle ve sözlerinle birkaç insanı şaşırtabilirsin. Eğer normal sen gibi davranmazsan veya düşünmezsen şaşırma. İçinde bir yerlerde çılgın bir dürtü var ve ilgiyi üzerinde istiyor. Bırak o dürtü parlasın. Mesela kalabalığın içinde dikkat çekecek parlak ve betimleyici kıyafetler giymeyi deneyebilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Biraz depresif bir gün olabilir. Bunun sebebi hayatınla ilgili bir şeyi tam olarak anlamlandıramaman olabilir. Tüm gezegeni etkileyecek olan kolektif güçler hayatını da doğal olarak etkisi altına alabilir ve bunlara karşı mücadele edemeyebilirsin. Sonuç: Gitmek istediği yönü kendi belirlemek isteyen; kısacası kontrolü ele almak isteyen herkes huzursuz olacak.

24 Temmuz 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kadınlarla ilişkileriniz ön planda olabilir. Aile üyelerinizle ilişkilerinizde uzlaşmacı olmalısınız. Aşk ilişkilerinizde çıkmazdaki bir konuyu çözmek üzerine kafa yorabilirsiniz. Sağlıksız beslenme, zararlı alışkanlıklar ve zaaflar üzerinde kontrolünüzü koruyun.

24 Temmuz 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Etrafında yer alan kişilerin bencilce tavırları seni rahatsız edebilir. Bu durumu dile getirecek olman, çeşitli tartışmalara yol açabilir. Bir süredir inişli çıkışlı devam eden duygusal hayatında desteğe ihtiyaç duyabilirsin. Son zamanlarda artan stres, uykusuz günler geçirmene neden olabilir. Evlilik hazırlığı içerisinde olan bir Terazi burcuysan, ufak detaylar beklediğinden fazla zamanını alabilir.

24 Temmuz 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Fiziksel görünüşünüz de bazı değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Bunun için kuaför randevusu alabilir veya alışverişe çıkabilirsiniz. Dış görünüşünüzde değişiklik yapmadan önce bir kere daha düşünmeli, ani duygularla hareket etmekten kaçınmalısınız.

24 Temmuz 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün arzu ve isteklerinizde biraz daha esnek ve yumuşak olmaya gayret etmelisiniz. Aşkta ya da çocuklarla ilgili konularda zorluklar olabilir.

24 Temmuz 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendi sosyalliğinizde yaptığınız yanlış seçimler bugünlerde önünüze gelebilir. Arkadaşlık ilişkilerinize ve sosyal çevrenizde dikkat etmelisiniz.

24 Temmuz 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Günlük yaşamınızı organize etmekle uğraşabilirsiniz. Tatil sonrası birikmiş işlerinizi tamamlamak için enerjiniz yüksek. Diğer taraftan yöneticiniz Venüs’ün Ay ile gergin açısı ilişkileri zorlaştırıyor.

24 Temmuz 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İkili ilişkilerinizde oldukça alıngan olmanız, aşamadığınız bir olaya dayanıyor olabilir. Öfkenizi farklı olaylara ani tepki vererek çıkarmaya çalışmaktansa, derinlere inip asıl sebep üzerine konuşmanız iyi olacaktır.

24 Temmuz 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ailenizi ve kariyerinizi disiplinli bir şekilde kombine etmesini biliyorsunuz. Sosyal yaşantınızda güçlü sezgilerinizin etkisini görmek mümkün. Sevdiklerinizle birlikte güzel bir gün sizi bekliyor. Böbreklerinizi üşütmemelisiniz.

24 Temmuz 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Geleceğe yönelik projeler ve planlar ön plana çıkacak. Önünüzde birçok fırsat var. Eğer zekanıza güvenerek olumlu kararlar verirseniz bu fırsatları kaçırmamış olacaksınız.

24 Temmuz 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partneriniz ile birlikte heyecan verici bir şeyler yapmak isteyeceksiniz. İş yerinizdeki arkadaşlarınıza ne kadar becerikli ve çalışkan olduğunuzu göstermenizin zamanı geldi. Gün boyunca kendinizi enerjik hissedeceksiniz.

24 Temmuz 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yalnız kalmaktan hoşlanmadığınız için bugün bir çok dostunuzla bir arada olma ihtiyacı içindesiniz. Ay'ın bulunduğu konum, çevresel ilişkilerinizde olumlu bir rol oynuyor. Sanatsal olayların gündem kazanmasıyla yaşamınız renkleniyor.

24 Temmuz 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 33' 34" R
Ay
Balık
10° 31' 41"
Merkür
Koç
18° 28' 50"
Venüs
Boğa
04° 58' 42"
Mars
Koç
02° 12' 47"
Jüpiter
Boğa
24° 42' 44"
Satürn
Balık
16° 51' 16"
Uranüs
Boğa
22° 31' 56"
Neptün
Balık
29° 00' 14"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 23"
Lilith
Başak
23° 41' 45"
True Node
Koç
15° 22' 21"
Son Güncelleme : 03/05/2024 15:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>