Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Gönülleri Fethediyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Temmuz 2021, Salı

Aşk 60%
Para 50%
Sağlık 80%

Bugünün temaları sevgi, cömertlik ve mutluluk, yani hata yapamazsınız. Bir şeyde aşırıya kaçarsanız, patronunuzla başınız derde girebilir. Sınırları korumak, mutlaka çok kolay olmayacak, ama endişelenmeyin. Bugünü, eğlenerek ve bu gece sevdiklerinizle birlikte geçirin.

Yaratıcı yeteneklerinizi başkalarıyla paylaşmaya hazır olacaksınız. Eğer bir şairseniz, yazdığınız bir şiirden bahsetmek isteyebilirsiniz. Ya da bir gün müzik kariyerine başlamayı hayal ediyorsanız, bir kafede ya da barda bazı orijinal şarkıları test edebilirsiniz. Kendinizi yaratıcı ve sanatsal yollarla ifade etmekten korkmayın. Artık sanatınızda tam zamanlı bir yaşam sürmeseniz de geleceğin nelere sahip olabileceğini kim bilebilir?

Bugün çok heyecanlı ve hevesli hissedebilirsiniz çünkü size çok yakın olan eski bir arkadaşınız mahallenize taşınabilir. Bu kişiyle hemen görüşüp daha fazla vakit geçirmeyi dört gözle bekliyorsunuz. Bu belki de birlikte yeni bir işe başlama fikrini de ateşleyebilir. Ancak bu fikri arkadaşınıza sunmadan önce her şeyi dikkatlice düşünün. Bekleyin, önce yeni evine bir yerleşsin!

Rekabetçi bir modda olabilirsin. Birinden daha güçlü ve daha yetenekli olduğunu kanıtlamaya çalışıyorsun. Çok da agresifleşme çünkü bunun sana geri dönüşleri kötü olabilir. Biriyle sporda çekişmek konusunda kendine elbette izin verebilirsin. Rakibini tenise, squash'a ya da basketbola davet et. Sağlıklı fiziksel rekabetin kişisel hoşlaşmazlıklar için iyi olacağını göreceksin!Bir rol modeli olarak davranmak için uygun bir gün. Ailende biri; bir çocuğun ya da bir yeğenin seni izliyor olabilir. Hatta sana hayranlık duyan bir akraba da olabilir. İnsanlar üzerinde bırakacağın etkilere dikkat etmelisin. Birini olumlu bir yöne sevk etme şansına sahipsin. Bir mentor ya da koç gibi hareket edebilirsin; birilerine yeni yetenekler kazanmaları için yardımcı olabilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün pek çok kişiyle iletişim kurmaya çalışabilirsiniz fakat hiçbiri müsait olmayabilir. Özellikle bir kadın arkadaşınıza ya da uzakta yaşayan bir akarabanıza ulaşamya çalışıp kendinizi telefon kovalamacası oynarken bulabilirsiniz. Bu durum sinirinizi bozabilir çünkü ona vermeniz gereken bazı iljginç havadisler olabilir. Pes etmeyin. Denemeye devam edin. Nihayet ulaşmayı başaracaksınız ve sizinle konuştuğuna çok sevinecek. Sizi evine bile davet edebilir!

20 Temmuz 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün aşk hayatınızda daha yoğun bir duygu içerisinde olabilir, kararsız kaldığınız ilişkide netleşebilirsiniz. Arkadaş çevrenizden biriyle mesafeleşirken başka biriyle daha fazla yakınlaşabilir, sırlarınızı açabilir, dertleşebilirsiniz.

20 Temmuz 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Son zamanlarda yaşadığın aile içerisindeki tüm buzlar bayramın da etkisiyle yerini sükûnete bırakacak. Uzlaşmacı tavrın gönülleri fethedecek. Yalnız yaşayan bir Terazi burcuysan, sabahın erken saatlerinde telefonu eline alacaksın. Beslenme konusunda aşırıya kaçabileceğin bu günde, aşırı yağlı besinler tüketmekten uzak durmak isteyeceksin.

20 Temmuz 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün beklenmedik olaylar olabilir ve süreci yönetirken zamanı doğru kullanamayabilirsiniz. Kısıtlı zaman içerisinde her yere yetişme çabanız yarım işlerin çoğalmasına neden olacaktır. O yüzden bugünün işini yarına bırakmamaya çalışın.

20 Temmuz 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde yakın çevrenizdekilerle fikir ayrılığına düşebilirsiniz. Hareketli bir gün sizi bekliyor. Yazışmaların ve konuşmaların yoğun olduğu zamanlar var. Gün ortasında kendinizi dağılmış hissedebilirsiniz. Kulağınıza yeni haberler gelebilir. Akşam saatlerinde sosyal konulara yönelebilirsiniz. Fikirlerinizi daha güçlü savunabilirsiniz.

20 Temmuz 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde sabır gösterdiğiniz konularda belirgin başarı elde edebilirsiniz. Aktarsanız bile çok anlaşılır olmayabilir. Bu da sizi verimli bir ruh haline sokmayabilir.

20 Temmuz 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkilerinizde keyifli bir enerji ile partnerinizle olan diyaloglarınızı geliştirebilir, dostlarınızla eğlenceli aktivitelerde yer alabilirsiniz. İlişkilerinizde duygularınızı hemen paylaşmak yerine daha sakin ve tutarlı yaklaşımlarda bulunmanız gereken bir gündesiniz.

20 Temmuz 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Size çocukluğunuzu anımsatacak bir yolculuk yapabilir veya birileriyle karşılaşabilirsiniz. Bunun sizde iyi duygular oluşturması affediciliğinize bağlıdır. Sular sakinleşince içinde bulunduğumuz telaşeden birçok iyi şey kapmış olacaksınız.

20 Temmuz 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşk yaşantınızda ilgi çekici olaylar gündeme gelecek. Bugün birlikte çalıştığınız kişilerin duygusal yaklaşımlarına ihtiyaç duyacaksınız. Sosyal aktivitelerin gündem kazanacağı bir gün. Olayları akışına bırakmalısınız.

20 Temmuz 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda yapacağınız atılımlarla uzun zamandır beklediğiniz atılımları gerçekleştirebilirsiniz. Hayatınız tam çok monotonlaştığını düşündüğünüz anda canlanacak. Türlü yerlerden irili ufaklı para gelebilir. İyi bir yatırım yapabilirsiniz.

20 Temmuz 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partneriniz ile birlikte romantik bir akşam geçirmek isteyebilirsiniz. Kariyer basamaklarından başarılı bir şekilde çıkmaya devam ediyorsunuz. Hayatınıza yeni ve eğlenceli bir hobi eklemek isteyebilirsiniz.

20 Temmuz 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Enerjinizin güçlü olduğu bir gün içindesiniz. Uzun süredir ihmal ettiğiniz konuların size sorun yaratmasını istemiyorsanız, verdiğiniz sözleri yerine getirin. Fikirlerinizi karşı tarafa kabul ettirmeye çalışırken temkinli olun.

20 Temmuz 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 32' 25" R
Ay
Oğlak
26° 52' 30"
Merkür
Koç
16° 56' 19"
Venüs
Boğa
01° 08' 44"
Mars
Balık
29° 48' 60"
Jüpiter
Boğa
23° 59' 05"
Satürn
Balık
16° 35' 09"
Uranüs
Boğa
22° 21' 14"
Neptün
Balık
28° 54' 42"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 39' 56"
Lilith
Başak
23° 21' 03"
True Node
Koç
15° 21' 12"
Son Güncelleme : 30/04/2024 12:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>