Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Aile Bağların Kuvvetleniyor Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Temmuz 2021, Cuma

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 60%

Bugün çok konuşkan bir havada olabilirsiniz. Sosyal tarafınız ön planda olacak. Kendinzi bir arkadaşınızla uzun sohbetler ederken bulabilirsiniz. Ya da sevgilinizle birçok ilginç konuyu tartışabilirsiniz. Görüşlerinizi ve eşsiz mizah anlayışınızı insanlara sunmaktan keyif alacaksınız. Zeki bir ateş burcu olarak, insanları tutkulu fikirlerinizle etkileme konusunda iyisiniz. Bir konuya yeni bir bakış açısıyla bakması için birine ilham verebilirsiniz.

Yükünüzü hafifletmeniz gerektiğini keşfedebilirsiniz. İş yerinde çok fazla sorumluluk almış olabilirsiniz. Bunu başkalarına da söyleyin ve biraz yardım alın. Veya belki de evde çok fazla şey yapmaya çalışıyorsunuzdur. Size yardım etmesi için romantik partnerinizi bulup getirin. Ya da çocuklarınızın çamaşır, temizlik ve bulaşık yıkamak gibi ev işleri konusunda size yardımcı olmasını sağlayın. Her şeyi kendiniz yapmak zorunda değilsiniz!

Kendinizi bunalmış hissediyorsanız, muhtemelen geçmişteki bazı travmaları henüz atlamadığınızdan dolayı. Hatıraları silmeyi başarsanız da, izleri hala sizinle. İyi bir terapi size çok iyi gelebilir. Böyle derin yaralara ulaşıp onları iyileştirme konusunda çok yetenekli profesyoneller var. Bunu yapmak için yardım almanız gerekse de hayatınıza devam etmek zorundasınız. Ve bunun için tam sırası!

Artık içsel hislerini keşfedemiyormuş gibi hissediyorsun ama buna şu an tahammül etmek zorundasın maalesef. Sorunları içinin derinlerine gömme konusunda kapasiten yüksek ve hayatı da bu gömülerin üzerine inşa ediyorsun. Bu strateji olumlu bir mod sürdürmene olanak sağlıyor. Ama kalıcı bir mutluluk yakalayamıyorsun, sence de öyle değil mi?Bugün neden biraz dinlenmek ve rahatlamak için hakettiğin zamanı kendine ayırmıyosun ki? Bir süreliğine artık yavaşlaman gerekse bile. Eğer gerçekten ilgilenmen gereken durumlar varsa, yine de bu dinlenme anı için planını yapabilirsin. Biraz kestirerek kendini şımart ya da akşam yemeği için dışarı çık. Sevdiğin insanları ziyaret et ve uzun bir banyo yap ya da yürüyüşe çık. Diğer şeyleri başardığın kadar, Kendine dinlenerek de dikkat et.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnançlarınızda büyük bir tutkuyla bağlısınız. Doğru ve yanlışın ne olduğunu açıkça ayırt edebiliyorsunuz ve fikirlerinizi diğer insanlarla paylaşmaktan çekinmiyorsunuz. Bugün kendinizi daha cesur bir biçimde ifade edebilirsiniz. Sesinizi yükseltip insanlara, olaylara başka bir yönden de bakılabileceğini göstermek isteyebilirsiniz.

16 Temmuz 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kısa veya uzun vadeli gelecek planlarınızda değişiklikler olabilir. Önünüzü görmekle ilgili kafa karışıklığı yaşadığınızı hissedebilirsiniz. İlişkilerde ikili seçenekler veya iki farklı yol önünüze gelebilir.

16 Temmuz 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kaygılarının arttığı bugünlerde, ailenden gelecek destek, sana güç verecek. Aranızdaki paylaşımların artış göstermesi, aile bağlarınızı kuvvetlendirebilir. Bugün yaşam alanınla ilgili düzenlemeler gündeminde olabilir. Maddi konularda herhangi bir kaygı taşımıyor oluşun harcamalarına yansıyabilir. Çocukları olan bir Terazi burcuysan, çocuklarınla daha fazla vakit geçirmek isteyebilirsin.

16 Temmuz 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Partnerinizle sosyal çevreniz nedeniyle tartışma içerisine girebilirsiniz. Sınırı aşan samimi davranışlar gerilimi artırıyor olabilir. Biraz davranışlarınıza dikkat etmeniz bütün sorunları çözecektir. .

16 Temmuz 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel açıdan önemli gördüğünüz konulara daha fazla yönelebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde dikkat etmeniz gereken konular gündeme gelebilir. Karşınızdaki kişilerle uyum içinde olmak size avantaj sağlayacaktır. Hassas olduğunuz konularda tepkilerinize biraz dikkat etmelisiniz. Yeni başlangıçlar yapmak için elinize fırsat geçebilir.

16 Temmuz 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde duygusal konularda karar vermekte problem çekebilirsiniz. Yaşadığınız bazı şeyler sizi planlama hususunda düşünmeye itebilir.

16 Temmuz 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aile yaşamınız, ev ve yerleşime ait konular ile ilişkilerinizde olası öfkeli davranışlar veya geçici gerginliklerle karşılaşabilirsiniz. Ruhsal dünyanızda yalnız kalmayı tercih edebileceğiniz, sakin, pozitif ve ılımlı insanlarla görüşmeniz gereken bir zaman dilimindesiniz.

16 Temmuz 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Parasal konularda bazı karışıklıklar yaşayabilirsiniz. Bütçenizi yazıp çizerek gözden geçirmeniz bu durumdan kurtulmanızı sağlayacaktır. Gün içerisinde aklınıza uzun süredir görmediğiniz kişiler düşebilir, yakın zamanda bu kişilerle karşılaşmayı bekleyebilirsiniz.

16 Temmuz 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bu dönem baskıcı davranışlardan çabuk etkilendiğiniz için, kendinizi korumaya alacaksınız. Sahiplenme içgüdülerinizi kontrol altına almalısınız. Zihninizde yer edinen konumlara ulaşmak için gerekli tüm imkanlara sahipsiniz.

16 Temmuz 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekilerle ilşkileriniz yönünden oldukça olumlu gelişmeler yaşayacaksınız. Çevrenizden yararlanarak içinde bulunduğunuz sıkıntılardan kurtulacaksınız. Geçmişte ufak kırgınlıkların yaşandığı bir arkadaşınızla karşılaşıp hiç bir şey olmamış gibi davranacaksınız.

16 Temmuz 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eski sevgiliniz bugün sizinle iletişim kurmaya çalışabilir. Kariyer basamaklarından hızlı ve başarılı bir şekilde çıkmaya devam ediyorsunuz. Daha sağlıklı besinler tüketmeye özen gösterin ve spor yapmaya başlayın.

16 Temmuz 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Birlikte çalıştığınız kişiler ile duygusal ve mantıksal uyuma çok önem veriyorsunuz. Bugün, rutin işlerinize hız kazandırmak için daha fazla çalışmanız gerekebilir. Çevresel sorunlar yüzünden, asıl yapmak istediğiniz işlerden uzaklaşıyorsunuz.

16 Temmuz 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 38' 05" R
Ay
Oğlak
28° 12' 07"
Merkür
Koç
16° 58' 35"
Venüs
Boğa
01° 15' 56"
Mars
Balık
29° 53' 30"
Jüpiter
Boğa
24° 00' 27"
Satürn
Balık
16° 35' 40"
Uranüs
Boğa
22° 21' 34"
Neptün
Balık
28° 54' 52"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 40' 16"
Lilith
Başak
23° 21' 42"
True Node
Koç
15° 21' 05"
Son Güncelleme : 30/04/2024 15:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>