Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Sürprizlerle Dolu Bir Gün! Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Temmuz 2021, Perşembe

Aşk 50%
Para 90%
Sağlık 50%

Bugün sosyal davetler arasında seçim yapmak zorunda kalabilir ve iki tanesi arasında gidip gelebilirsiniz. Davet edildiğiniz etkinlik, ailesel bir toplantı olabilir ve katılmak zorunda hissedebilirsiniz. Fakat beraber olduğunuz kişi de sizinle dışarı çıkmak isteyebilir. Rahatlamak ve sevgilinizle güzel vakit geçirmek isteyeceksiniz. Bu iki seçeneği dikkatli bir şekilde değerlendirin. Belki her ikisine de vakit bulabilirsiniz?

Bugün yaratıcı bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Hayal gücünüz sizi bir resim, web sitesi tasarımı veya kısa hikaye için fikirlerle dolduruyor olabilir. Çalışmalarınız size bu tarafınızı ifade etme fırsatı vermezse, kanatlarınızı açabileceğiniz başka bir alan bulmaya çalışın. Fikirlerinizi dinleyecek ve takdir edecek arkadaşlarınızla bir araya gelin. Veya ilhamınızı bir yere yazın ve başka bir zaman kullanmak üzere onları kayıt altına alın.

Bugün kendinizi, özellikle görsel sanatlarla ilgili konularda sanatsal hissedebilirsiniz. Belki de tarihteki büyük ustalardan ilham alarak fazlasıyla engin fikirler üretebilirsiniz. Bir konsere veya tiyatroya gitmek ya da bir sanat galerisinde gezinmek için harika bir gün! Düşündüklerinizi not etmeye çalışın çünkü sonrasında hatırlamak isteyeceksiniz. İyi eğlenceler!

Bir kararla yüzleştiğinde, “evet” diyebilirsin ve kendini bir şeye adayabilirsin, ya da “hayır” diyip arkanı dönerek uzaklaşabilirsin. Her iki vakada da, kişiliğine saygı göstermiş ve enerjini tüketmemiş olursun. Eğer bir uzlaşıya kalkışırsan, unutma ki bu senin için düşündüğünden daha zarar verici olabilir. Günün sonunda bunu anlayabilirsin; tabi o zamanişten geçmiş olur...İnançlarınızda büyük bir tutkuyla bağlısınız. Doğru ve yanlışın ne olduğunu açıkça ayırt edebiliyorsunuz ve fikirlerinizi diğer insanlarla paylaşmaktan çekinmiyorsunuz. Bugün kendinizi daha cesur bir biçimde ifade edebilirsiniz. Sesinizi yükseltip insanlara, olaylara başka bir yönden de bakılabileceğini göstermek isteyebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Belki henüz farkında değilsiniz ama çocuklar konusunda çok iyisiniz! Henüz bir ebeveyn değilseniz, bugün arkadaşınızın veya kardeşinizin çocuklarını ödünç almak ve biraz eğlenmek için harika bir gün olacaktır. Herkesi saatlerce eğlendirecek oyunlar ve aktiviteler bulabilirsiniz. Kendinizi çocuklarla ifade etmenin eğlenceli olduğunu göreceksiniz, zira çocuklar yetişkinlerin aksine samimiyeti ve dürüstlüğü takdir ederler.

15 Temmuz 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün etkileyici rüyalarla güne başlayabilirsiniz. Bugünlerde uyku düzeninizin dışına çıkabilir, günlük rutinlerinizde farklılıklar yaşayabilirsiniz. Gün içerisinde bir aksaklık, şanssızlık karşınıza gelebilir.

15 Temmuz 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gün senin için sürprizlerle dolu geçecek. Sevgilisinden ayrılmış bir Terazi burcuysan, hiç beklemediğin bir anda sevgilinle karşılaşman, seni panik içerisine sokabilir. Geçmişte değerlendiremediğin konular, bugün yeniden karşına gelebilir. Fikirlerine önem verdiğin bir arkadaşınla bu konu hakkında uzun süren konuşmalar yapacaksın. Kardeşi olan bir Terazi burcuysan, kardeşinin hayatındaki gelişmeler, seni mutlu edecek.

15 Temmuz 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzun zamandır iletişim kurmadığınız arkadaşlarınızla iletişim kurmak isteyebilirsiniz. Özleminiz bugün baskın gelebilir ve görüşme yapabilirsiniz. Ortak dile sahip olduğunuz insanlarla paylaştığınız anların keyfini çıkaracaksınız.

15 Temmuz 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bilemediğiniz konularla ilgili endişeler yaşayabilirsiniz. İç dünyanıza döneceğiniz zamanlar var. Kendinizi hapsedilmiş hissedebilirsiniz. İletişimden kaynaklı yanlış anlaşılmalardan etkilenmemeye çalışın. Hayallerinizin peşinden gitmek isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde kendinizi daha fazla derin duygular içinde hissedebilirsiniz.

15 Temmuz 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda özellikle hayatınıza dair önemli konularda ne istediğinizi biliyor olmanız kendinizi iyi hissetmenize neden olacak.

15 Temmuz 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay sizin burcunuzda transitine başladı. Bugünlerde hem kendinize hem de ilişkinize daha çok odaklanabilirsiniz. Var olan ilişkiniz şifalanabilir, sağlamlaşabilir ya da hayatınıza yeni bir aşk gelebilir.

15 Temmuz 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Maddi olarak oldukça iyi bir yerdesiniz, bunu korumak için yeteri kadar önlem aldığınızdan emin olun. Aile üyelerinizden biri ona verdiğiniz emekleri görmüyor veya takdir etmiyor olabilir. Hayat aranıza bir miktar mesafe koyduğu zaman değeriniz mutlaka anlaşılacaktır.

15 Temmuz 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal paylaşımlarınızda olumlu bir gün içindesiniz. Bugün sevdiğiniz kişiye isteklerinizi yaptırabilirsiniz. Karşılıklı yoğun duygular, uzun süredir konuşmadığınız konuları da gündeme getirecektir. Sürprizlere hazır olun.

15 Temmuz 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok hareketli ve bereketli bir gün. Para konusunda da oldukça talihlisiniz. Şansınız oldukça açık durumda. Bu şansınızı zorlamadan dikkatli davranırsanız karlı çıkarsınız. Birlikte olduğunuz kişi hakkında söylenen sözlere hemen inanmanız üzülmesine neden oluyor.

15 Temmuz 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Öfke ya da inatçılığınızın güçlü düşmanlar yaratmasına izin vermeyin. Dürtüsel davranışlardan kaçının. Makinelerle ve keskin nesnelerle dikkatli davranın.

15 Temmuz 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Katılacağınız toplantılarda nostaljik duygular yaşayabilirsiniz. Bugün bazı konularda partnerinizin fikirlerini alacaksınız. Karşılıklı çatışma içine girmeden sonuca gitmeyi denemelisiniz. Çevresel desteği üzerinizde hissedeceksiniz.

15 Temmuz 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 34' 06" R
Ay
Akrep
02° 20' 12" R
Merkür
Boğa
07° 20' 27"
Venüs
Boğa
26° 39' 11"
Mars
Koç
15° 40' 37"
Jüpiter
Boğa
28° 51' 39"
Satürn
Balık
18° 09' 14"
Uranüs
Boğa
23° 33' 10"
Neptün
Balık
29° 27' 20"
Plüton
Kova
02° 01' 33"
Chiron
Koç
21° 45' 46"
Lilith
Başak
25° 38' 56"
True Node
Koç
14° 55' 01"
Son Güncelleme : 21/05/2024 06:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>