Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Harcamaların Artıyor Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Temmuz 2021, Pazartesi

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 90%

Bugün sosyal bir kasırgaya yakalanmış olabilirsiniz. Gelen davetler sizi boğmuş olabilir. Aile üyeleriniz, onları ziyaret etmenizi ve sizinle zaman geçirmek isteyebilir. Arkadaşlarınız ise bir öğle yemeği için onlara katılmanızı isteyebilir. Bu arada, siz ve sevgiliniz de kendi planlarınızı yapıyor olabilirsiniz. Herkese vakit ayıramazsınız, dolayısıyla seçimlerinizi akıllıca yapmaya dikkat edin!

Bugün havadaki inanılmaz gerginliği herkesten daha fazla hissediyorsunuz. Bu fikirler dile getirilsin ya da getirilmesin, bazı fikir ayrılıkları sebebiyle önünüzde öfke patlamaları gerçekleşebilir. Konuyla ilgili net bir duruşa sahip olmamanız, insanları öfkelendirecek. Huzursuzluğunuzun şu anda aceleyle karar vermenize neden olmasına izin vermeyin.

İnsanlardan çok fazla şey öğrenmeyi umduğunuz bir gün bugün. Sosyal etkinlikler, etrafınıza size olan takdirini ve beğenisini gizlemeyen insanları etrafınıza topluyor. Bu insanlar size ilginç ve faydalı bilgiler verebilir. Bu da daha zor hedeflerinizle ilerleme konusundaki güveninizi canlandırabilir, aynı zamanda egonuzu tatmin edebilir. Bugün oluşan yeni ilişkiler uzun-vadeli olacak gibi görünüyor. Bu ilişkiler, arkadaşlık,ortaklığı ve hatta belki yeni aşklar olabilir.

Mümkün mertebe aktif olmanın bir yolunu bul bugün. Hareket sağlığına mükemmel etki edecektir - özellikle de son zamanlarda masabaşında vakit geçirdiysen. Sportif ve eğlenceli şeyler dene. Bahçenle uğraşmak bile evde öylece oturmaktan iyidir. Fiziksel hareket stresi azaltır ve sana başarı hissi verir. Bu aktiflikten vücudunun her bir alanı faydalanır!Bugün kelimelerin iletişim kurmak için en iyi yol olmadığını anlayabilirsin. Vücut dili ve bir dokunuş, bir tat çok daha etkili olabilir. Duyuların o kadar kuvvetli olacak ki 5 blok ötedeki restorandan gelen kokular bile ağzını sulandırmaya yetecek. Bırak ayağın burnunu izlesin ve akşam sevdiğin biriyle birlikte güzel bir ziyafet çek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınıza gerekliği önemi verdiğinine emin olun. Eğer bugün birileri size iltifat ederse, sanki bu sizin için özel ya da anlamsızmış gibi davranmak yerine ona nezaketle karşılık verin. Aynı zamanda başkalarına karşı iltifatta bulunmak konusunda siz de cömert davranın. Bu size hiçbir şeye mal olmayacak ve bu sizin için altın değerinde bir şey olacak. Böyle bir şey karşısında nasıl mücadeleci olabilirsiniz ki?

19 Temmuz 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün aşk hayatınızda daha yoğun bir duygu içerisinde olabilir, kararsız kaldığınız ilişkide netleşebilirsiniz. Arkadaş çevrenizden biriyle mesafeleşirken başka biriyle daha fazla yakınlaşabilir, sırlarınızı açabilir, dertleşebilirsiniz.

19 Temmuz 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailevi konuların öne çıkacağı bir gündesin. Bayram tatilini ailenin yanında geçirmek kendini iyi hissetmene yardımcı olacak. İhtiyaçların için yapacağın harcamalar, bugün özelinde artış gösterebilir. Çünkü yarın bayram. Eksiklerini tamamlamak isteyeceksin. Çalıştığı işten memnun olmayan bir Terazi burcuysan, kendi alternatiflerini oluşturmayı düşünebilirsin. Evli bir Terazi burcuysan, eşinle baş başa vakit geçirmek için hazırlıklar yapabilirsin.

19 Temmuz 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenizden bir kişi size karşı özel hissettiği duygularını açıklamak isteyebilir. Kısa süreli bir şaşkınlık yaşayabilirsiniz. Ne yapmak istediğinizi bilememeniz tutarsız davranışlar sergilemenize yol açabilir. Doğru karar vermek için kendinize zaman verin.

19 Temmuz 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda kişisel yeteneklerinizi kullanmanız gerekebilir. Uğraştığınız işlerde bitişler yaşayabilişiniz. Maddi kaynaklarınızla ilgili düzenlemelere gidebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konulardaki yaşadığınız sıkışıklıklar sizi tekrar organize etmeye itebilir. Öğlen saatlerinde sevdiklerinizle derin paylaşımlarda buluşmak isteyebilirsiniz.

19 Temmuz 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızdaki ani gelişmelere ayak uydurmakta problem çekebilirsiniz. Kendinizi doğru cümlelerle ifade ettiğinizden emin olun.

19 Temmuz 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün finansal konular, para alış verişi ve alım satım işlerinizde durağanlık, problemler ve zamanında olmama gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz. İlişkilerinizde özellikle akşam saatlerine dek sevginizi daha fazla göstermeniz gereken bir zaman diliminde bulunuyorsunuz. 17.40 sonrasında partnerinizle daha rahat iletişim kurabilecek, yakın dostlarınız veya partnerinizle etkinliklere katılabilecek, paylaşımlarınızı daha rahat gerçekleştirebileceksiniz. Nitekim iletişim sorunlarına açık bir günden geçtiğinizin farkında olarak, bazı konuların üzerine gitmemeli, anlayışlı ve uzlaşmacı tavrınızı gün sonuna dek korumayı tercih etmelisiniz.

19 Temmuz 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi kötü niyetli insanlarla çevrili hissedebilirsiniz, onların farkında olduğunuz sürece size zarar veremezler. Ailenizle baş başa vakit geçirmek içinizdeki pozitif duyguların uyanmasına yardımcı olabilir.

19 Temmuz 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün çalıştığınızyerinde sabırlı davranışlarınızla ilgi çekiyorsunuz. Kendinizle ilgili sorunlarınızı kafanıza çok fazla takıyorsunuz. Nasıl olsa her türlü probleminize çare bulabilecek bir kapasiteniz var, biliyorsunuz.

19 Temmuz 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni birteklifiyle karşılaşabilirsiniz. Birkaç işi de birarada yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bazı sürprizler sizi bekliyor olabilir. Bunlar genelde olumlu sürprizler ve duyduğunuzda hoşunuza gidecek olan gelişmeler. Parasal konularınızın çözümü vereceğiniz kararlara bağlı.

19 Temmuz 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk hayatınızda her şey yolunda gidiyor. Bugün karşınıza finansal fırsatlar çıkacak ve kendinizi çok şanslı hissedeceksiniz. Yağlı ve şekerli besinler tüketmekten kaçının. Etrafınızı enerjik insanlarla kuşatın.

19 Temmuz 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İletişim içinde olduğunuz kişilerin davranışlarından olumsuz etkilenmek istemiyorsanız, onları olduğu gibi kabul etmelisiniz. Sezgilerinizin güçlü olduğu bir gün ve bu durum huzursuz olmanıza neden oluyor. Daha esnek olmalısınız.

19 Temmuz 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 59' 32" R
Ay
Kova
03° 14' 49"
Merkür
Koç
17° 07' 33"
Venüs
Boğa
01° 43' 08"
Mars
Koç
00° 10' 31"
Jüpiter
Boğa
24° 05' 36"
Satürn
Balık
16° 37' 36"
Uranüs
Boğa
22° 22' 50"
Neptün
Balık
28° 55' 32"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 41' 30"
Lilith
Başak
23° 24' 09"
True Node
Koç
15° 20' 45"
Son Güncelleme : 01/05/2024 00:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>