Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Planların Değişiyor Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Temmuz 2021, Cuma

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 60%

Bugün çok konuşkan bir havada olabilirsiniz. Sosyal tarafınız ön planda olacak. Kendinzi bir arkadaşınızla uzun sohbetler ederken bulabilirsiniz. Ya da sevgilinizle birçok ilginç konuyu tartışabilirsiniz. Görüşlerinizi ve eşsiz mizah anlayışınızı insanlara sunmaktan keyif alacaksınız. Zeki bir ateş burcu olarak, insanları tutkulu fikirlerinizle etkileme konusunda iyisiniz. Bir konuya yeni bir bakış açısıyla bakması için birine ilham verebilirsiniz.

Yükünüzü hafifletmeniz gerektiğini keşfedebilirsiniz. İş yerinde çok fazla sorumluluk almış olabilirsiniz. Bunu başkalarına da söyleyin ve biraz yardım alın. Veya belki de evde çok fazla şey yapmaya çalışıyorsunuzdur. Size yardım etmesi için romantik partnerinizi bulup getirin. Ya da çocuklarınızın çamaşır, temizlik ve bulaşık yıkamak gibi ev işleri konusunda size yardımcı olmasını sağlayın. Her şeyi kendiniz yapmak zorunda değilsiniz!

Kendinizi bunalmış hissediyorsanız, muhtemelen geçmişteki bazı travmaları henüz atlamadığınızdan dolayı. Hatıraları silmeyi başarsanız da, izleri hala sizinle. İyi bir terapi size çok iyi gelebilir. Böyle derin yaralara ulaşıp onları iyileştirme konusunda çok yetenekli profesyoneller var. Bunu yapmak için yardım almanız gerekse de hayatınıza devam etmek zorundasınız. Ve bunun için tam sırası!

Artık içsel hislerini keşfedemiyormuş gibi hissediyorsun ama buna şu an tahammül etmek zorundasın maalesef. Sorunları içinin derinlerine gömme konusunda kapasiten yüksek ve hayatı da bu gömülerin üzerine inşa ediyorsun. Bu strateji olumlu bir mod sürdürmene olanak sağlıyor. Ama kalıcı bir mutluluk yakalayamıyorsun, sence de öyle değil mi?Bugün neden biraz dinlenmek ve rahatlamak için hakettiğin zamanı kendine ayırmıyosun ki? Bir süreliğine artık yavaşlaman gerekse bile. Eğer gerçekten ilgilenmen gereken durumlar varsa, yine de bu dinlenme anı için planını yapabilirsin. Biraz kestirerek kendini şımart ya da akşam yemeği için dışarı çık. Sevdiğin insanları ziyaret et ve uzun bir banyo yap ya da yürüyüşe çık. Diğer şeyleri başardığın kadar, Kendine dinlenerek de dikkat et.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni bilgi, yeni insanlarla tanışlıklara açık olacaksınız. Istediklerinizi elde etmek için iyimserliğinizi ve sezgi gücünüzü kullanın. Başarınızı gerçekleştirmek için aşırılıklardan kaçının.

17 Temmuz 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay sizin burcunuzda ilerlerken günü daha yoğun ve hızlı geçirmenize neden olacaktır. Hemhem özel hayatınızda kafa yorduğunuz durumlar getirecektir. Aşk ilişkilerinde beklentilerinizin karşılanması ilişkiyi güçlendirecek. Paylaşım arzunuz artacak.

17 Temmuz 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aksiliklere karşı önlem aldığını düşünsen de gün içerisinde ufak tefek sorunlar yaşayabilirsin. Küçük sorunlarla zaman kaybetmen gün içerisindeki planlarını ertelemene neden olabilir. Uzun süredir görüşmediğin arkadaşlarınla bir araya gelebilir, geçmiş konuları yad edebilirsiniz. Aradan geçen zaman sana derin bir “ahh” çektirebilir. İlişkisi olan bir Terazi burcuysan, sevgilinle hafta sonu için planları için konuşmalar gerçekleştirebilirsiniz.

17 Temmuz 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizde yeni bir dönemi başlatabilirsiniz. Aldığınız karar ile geleceğiniz yeniden şekilleniyor. Bu süreçte yorgun düşebilir ve insanlardan heves kırıcı cümleler duyabilirsiniz. Herkese ve her şeye rağmen başarmak sizi daha da şevklendirebilir.

17 Temmuz 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay yanan yolda ilerlerken, şahsi konularda oldukça girişken ancak alıngan da olabilirsiniz. Duygusal yönde dengede kalmaya bakmalısınız.

17 Temmuz 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal açıdan partnerinizin sizi tam olarak anlamamış olduğunu hissedebilirsiniz. Sosyal ilişkilerinizde çevrenizde eğlenceli zaman geçirebilirsiniz.

17 Temmuz 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile iletişim alanında muazzam fırsatlar elde etmiş oluyorsunuz. Beklediğiniz haberleri alabilir,görüşmeleri yapabilir, partnerinizle olumlu kontak kurabilir, yakın çevre desteğini alabilir ve seyahatlere çıkabilirsiniz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ile ikili ilişkilerde bir teklif veya haber alabilir, partnerinizle etkinliklere katılabilirsiniz.

17 Temmuz 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eğer hayatınıza girmesine izin verirseniz, aşk kapınızı çalmaya hazırlanıyor. Sizi endişelendirerek aklınızı meşgul edecek şeyleri bir an önce halletmeye çalışın. Duru bir zihinle içsesinize yönelin, size söylediği şeyi doğru kabul edebilirsiniz.

17 Temmuz 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yüksek ideallerinizi yaşama geçirmek için gösterdiğiniz çabanız sonucunda taşlar yavaş yavaş oturuyor. Bugün ince hesaplar ve planlar içindesiniz. Yaşamınızla ilgili vereceğiniz kararların sonuçlarını çok çabuk görmek istiyorsunuz.

17 Temmuz 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde zihniniz çok açık. Özellikle mesleki konularda bundan yararlanabilirsiniz. Bu da sizin yararınıza olacak. Fikirleriniz çevreniz tarafından takdirle karşılanıyor. Sevildiğinizi bilin ve ona göre davranın. Gereksiz kuruntulara kapılmayın.

17 Temmuz 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugünü partneriniz ile birlikte geçirmek istemeyebilirsiniz. Kendinizi başkalarıyla karşılaştırmayı ve yeterince iyi olmadığınızı düşünmeyi bırakın. Genel olarak bugün kendinizi çok iyi ve neşeli hissedeceksiniz.

17 Temmuz 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizin duygusal takıntıları yüzünden zor anlar yaşayabilirsiniz. O sizin gibi mantıklı davranmak istemeyebilir. Çünkü, yaşama bakış tavrınızda farklı bir sistem var. Onun sizi anlayabilmesi çok zor. Aile içi sorunlar gündeme gelebilir.

17 Temmuz 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 35' 40" R
Ay
Oğlak
27° 37' 58"
Merkür
Koç
16° 57' 37"
Venüs
Boğa
01° 12' 51"
Mars
Balık
29° 51' 34"
Jüpiter
Boğa
23° 59' 52"
Satürn
Balık
16° 35' 27"
Uranüs
Boğa
22° 21' 26"
Neptün
Balık
28° 54' 48"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 40' 07"
Lilith
Başak
23° 21' 25"
True Node
Koç
15° 21' 08"
Son Güncelleme : 30/04/2024 14:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>