Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Özlemini Gideriyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Temmuz 2021, Pazar

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 40%

Bugün,ve finansla ilgili konularla uğraşmanız gerekebilir ve bu durum birazcık göz korkutucu olabilir. Bir yığın bitmemiş işiniz m var? O halde paçaları sıvayın, işleri hallettikçe kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Bu eski işlerinizi halledince, hayatınızda yeni fırsatlar için yer açıldığını göreceksiniz. Ancak, sonraki günlerde sevgilinizle ilgili ekstra çaba göstermeniz gerekiyor, onu sonsuza dek ihmal edemezsiniz.

Yeni bir şeyler denemeye karar verebilirsiniz. Hayatınızda bazı değişiklikler yapma havasında olacaksınız. Belki de spora başlamanın vakti geldi. Daha iyi bir şekle girmenin tadını çıkarabilirsiniz. Spor salonunda bir egzersiz rejimi başlatabilirsiniz. Veya günlük beslenmenizi iyileştirmeye odaklanabilirsiniz. Vücudunuz için hangi yiyeceklerin en iyi olacağını bulmak için biraz araştırma yapın. Daha iyi yemeye başlarsanız daha fazla enerjiniz olacak.

Eğer bugün büyük bir işbirliğiyle çalışan bir savaş gemisinin kaptanı olsaydınız, önemli bir stratejik karar alırdınız. Piyasa payınızı arttırmanız ve üretim araçlarını geliştirmeniz gerektiğinin farkında fakat aynı zamanda, kendini yenilemeyen işlerin ölüme mahkum olduğunu da biliyor olurdunuz. Bugün, aklınızdaki en önemli konu!

Yaratıcılık sana enerji dalgaları halinde gelecek. Sadece sık aralıklı ve heyecan yüklü olmakla kalmayıp aynı simultane düşünce örüntüleri şeklinde kendini gösterecek. İnsanların belirli trendlere karşı tepkileri ve senin gelecek hakkındaki fikirlerin tam isabet olacak. Yaratıcı eğilimlere karşı bir duyarlılığa sahipsin ve şimdi bu değerli içgüdüyü yaratıcı şekilde kullanma zamanı geldi.İnsanların görüşleri bugün biraz gerilimli olabilir ve genel olarak inatçı tavırlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Siz hazır olduğunuz takdirde ilham göz açıp kapayıncaya kadar çıkıp gelebilir. Egonuzun tutsağı olursanız size ulaşmaya çalışan sinyalleri algılamanız zor olabilir. Her türlü yeniliğe karşı açık görüşlü ve esnek olun. Değerlendirebileceğiniz bütün olasılıkları gözden geçirin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir arkadaşınızla ilgili rahatsız edici olaylar biraz kafanız karıştırabilir ve kendinizi bitkin hissetmenize yol açabilir. Bu durum sizin veya başka birinin planlamış olabileceği bir şey değildir, bu yüzden tüm bu olanlara anlam katmak için diğerleriyle bir konuşma yapmayı bekleyin. Önümüzdeki birkaç gün içinde öyle ya da böyle buçözümlenmeli, ancak bu arada olayları nesnel olarak görmeye çalışın. Biraz kafanızı dağıtmak isteyebilirsiniz, bir hobiye odaklanın ya da kendinize özel bir alan yaratmak için egzersiz yapın.

18 Temmuz 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay sizin burcunuzda ilerliyor. Gündüz saatlerinde ilişkilerinizde duygular dile getirilebilir, sevdiklerinizle sahiplenme ve fedakarlık gösterme konuları daha önemli hale gelebilir. Duygusal gel gitler yaşamaya açık olacağınız bir gün. Kritik kararları aniden almayın.

18 Temmuz 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün daha çok sosyalleşerek, yeni insanlarla tanışabilirsin. Her ne kadar arkadaşların arasında geçen dedikodulardan uzak kalmak istesen de bugün kendini bu konunun tam ortasında bulabilirsin. Ailesinden uzakta yaşayan bir Terazi burcuysan, onlara duyduğun özlemin daha da artabilir. Sürpriz ziyaretler için hazırlıklarına hız verebilir, aileni ziyaretinle şaşırtmak isteyebilirsin.

18 Temmuz 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kardeşleriniz geçmiş ile ilgili konuları tekrar gündeme getirebilir ve sizin kapandığını düşündüğünüz konuların tekrar açılması sizi fazlasıyla rahatsız edebilir. Kardeşlerinize sinirlenmek yerine bu durumdan rahatsız olduğunuzu açık bir şekilde ifade etmelisiniz.

18 Temmuz 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Paranızı daha iyi değerlendirmenin yolunu bulmalısınız. Bugün daha fazla desteğe ihtiyacınız olabilir.

18 Temmuz 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda bazı kusurlarınızın çözümü noktasında istikrarlı gittiğinizde kendinizin en iyi versiyonu olabilirsiniz. İstekli tavrınız dikkat çekiyor.

18 Temmuz 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda size fayda sağlayacak kişilerle görüşmeler yapabilir, planlarınızı daha kolay uygulamaya koyabilirsiniz. Finansal işleriniz açısından fırsatlar saklayan bugün, ilişkilerinize romantizm ve birlikte hareket etme arzusu ön planda olacak.

18 Temmuz 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir süredir borç verdiği bir parayı bekleyenler yakın zamanda geri dönüş alabilirler. Dikkatli olmazsanız bu paranın size bir katkısı olmayacaktır. Bugün duygusal tarafınız ağır bastığı için realistik kararlar alamayabilirsin.

18 Temmuz 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizdeki olayların size sağlayacağı olanakların farkındasınız. Bugün girişimci yönlerinizi özgürce kullanmak isteyecek ve kendinizi ifade ederken, yakın çevrenizin olumlu yönlerinden faydalanacaksınız. Gözler üzerinizde.

18 Temmuz 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun süredir kafanızda olan bir konu çözüme ulaşacak. Bir yakınınıza ya da dostunuza yardımınız olacak. Bu onu gerçekten çok mutlu edecek. Toplum yaşamınızda ve aşkta başarılı olacaksınız. Duygularınız kabaracak. Özellikle sırt ağrılarında şikayeti olanlar hemen bir tedbir almalılar.

18 Temmuz 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ve sevdikleriniz ile birlikte harika bir gün geçireceksiniz. İş yerinizdeki yaratıcılığınız artacak ve ortaya çok başarılı çalışmalar çıkaracaksınız. Önemli bir karar almak zorunda kalırsanız kalbinizin sesini dinleyin.

18 Temmuz 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İstediğiniz bolluğu kavuşmak için, başlattığınız çalışmalara yeni bir yön vermeniz gerekiyor. Her türlü başarıyı, kişisel çabanızla elde edeceksiniz. Bugün iddiacı konuşmalarınızla bazı kişileri kendi tarafınıza çekeceksiniz.

18 Temmuz 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 55' 29" R
Ay
Kova
02° 17' 33"
Merkür
Koç
17° 05' 49"
Venüs
Boğa
01° 38' 00"
Mars
Koç
00° 07' 18"
Jüpiter
Boğa
24° 04' 38"
Satürn
Balık
16° 37' 15"
Uranüs
Boğa
22° 22' 36"
Neptün
Balık
28° 55' 25"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 41' 16"
Lilith
Başak
23° 23' 41"
True Node
Koç
15° 20' 48"
Son Güncelleme : 30/04/2024 22:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>