Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Koşulların İyileşiyor Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Temmuz 2021, Çarşamba

Aşk 40%
Para 80%
Sağlık 40%

Doğruluğunuzu bugün mercek altına alabilirsiniz. Hepimizin asla bırakmayacağı çok derin inançlarımız var. Ancak toplum bize baskı yapıyor ve ideallerimize tam anlamıyla uygun yaşamamamız her zaman kolay olmuyor. Bugün kendinize sorduğunuz sorular şunlar: Toplumda yaşayabilmek için en önemli inançlarınızın ne kadarını değiştirebilirsiniz? İnançlarınız konusunda cesaretli misiniz?

Bugün son derece kendindesiniz! Tabii ki, zodyağın tüm belirtileri, Terazi doğanız günün ciddi havasıyla uyumlu olacak. Şu an çok sağlam ve pratiksiniz. Aslında, insanlar yeteneklerinize o kadar güveniyorlar ki, evde veya içinde bulunduğunuz grupta ek sorumluluklar üstlenmeniz istenebilir. Fazladanolacak, ama siz bunun için hazırsınız!

Sosyal bir etkinlik veya grup toplantısı, diğerleriyle paylaştığınız yeni hedefler hakkında hevesinizi arttırabilir. Bu hedefler, size akranınız olan grup üyelerinin dostluğu ve yoldaşlığından keyif almanızın yanı sıra yaratıcı becerilerinizi kullanmanız için de bir şans getirebilir. Bu nedenle, bugün ayarladığınız etkinlikler sizin için hem tatmin edici hem keyifli olabilir. Tereddüt etmeyin! devam edin, faydalı bir şeyler yapın ve tadını çıkarın.

Konuşkan bir halde olacaksın. İnsanlarla daha fazla sosyalleşmek isteyeceksin. Eş dostla uzun bir öğle yemeği seni memnun edecektir. Böylece hayatınızda olup bitenleri paylaşabilirsiniz. Ya da akşam bir partiye katılmak isteyebilirsin. Evde tek başına oturma. Dışarı çıkıp biraz insan için karışmak isteyeceksin. Keskin zekan ve mizah anlayışınla kendini merkeze oturtabilirsin!İçinde hep bir şair veya müzisyen bulunuyordu. İşte bu sanatçı biraz olduğu yerden çıkıp kendini göstermek istiyor! Kendini renkli içerikli mektuplar yazarken veya kendini uzun süredir aklında dönüp duran o senfoniyi mırıldanırken bulabilirsin. Evde, eski gitarını çıkar, piyanonu aç ve notaların akıp gitmesine izin ver. Bugün ruhunla etkileşim yaşamak ve yaratıcılığını dışa vurmak için güzel bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir rol modeli olarak davranmak için uygun bir gün. Ailende biri; bir çocuğun ya da bir yeğenin seni izliyor olabilir. Hatta sana hayranlık duyan bir akraba da olabilir. İnsanlar üzerinde bırakacağın etkilere dikkat etmelisin. Birini olumlu bir yöne sevk etme şansına sahipsin. Bir mentor ya da koç gibi hareket edebilirsin; birilerine yeni yetenekler kazanmaları için yardımcı olabilirsin.

21 Temmuz 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finansal hareketlilik artacaktır. Gündüz saatlerinde harcamalarınız olabilir. Aile üyeleriniz ve kardeşleriniz için hediyeler alabilirsiniz. Aşk hayatınızda ise bir blokaj veya kısıtlanmışlık hissedebilirsiniz.

21 Temmuz 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Alacağın haberler maddi olarak koşullarını iyileştirmene yardımcı olacak. İkili ilişkilerinde yapıcı tavrın ile insanları etkilediğini fark edebilirsin. Etrafında meydana gelen olaylara uyum sağlayacak ve oldukça hareketli bir gün geçireceksin. Uzun zamandır ertelediğin ziyaretleri bugün gerçekleştirebilirsin. Uzun süredir ilişkisi olan bir Terazi burcuysan, evliliğe yönelik fikirler aklında yer etmeye başlayabilir.

21 Temmuz 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişteki partneriniz ile karşılaşabilirsiniz. O an ne yapacağınızı bilemeyebilir duygularınızı test etmek isteyebilirsiniz. Sonradan pişman olacağınız hareketler içinde olmamaya özen gösterin ve tutarlı davranışlar sergileyin.

21 Temmuz 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün iletişim yönünden yoğun bir gündeminiz olabilir. Yakın çevrenizdeki değişikliklerle ilgilenebilirsiniz. Zekânızı kullanacağınız işlere yöneleceğiniz zamanlar var. Yazışma ve konuşmaların yoğun olduğu zamanlarda dağıldığınızı hissedebilirsiniz. İşlerinizi toparlayabileceğiniz ve aksaklıklara takılmamanız gereken bir gündesiniz.

21 Temmuz 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusunda kendinizi belli bir tamamlanmışlık içerisinde hissedebilirsiniz. Cesaret gerektiren bir gün geçirebilir ve cesaret sınırlarınızı zorlayabilirsiniz.

21 Temmuz 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Zihin dünyanızdaki pozitif enerji ve iyimser etkilere rağmen bugün unutkanlık ve dalgınlıklara hem günlük hayatınızda hem de trafikte dikkat etmelisiniz. Eğitim, eşle iletişim konularında belirsizliklerle karşılaşabilir, karşınızdaki insanlar yalan mı söylüyor doğru mu ayırt edemeyebilirsiniz. Genel sağlık durumunuza özen göstermeniz, fiziksel ve mental olarak dinlenmeniz gereken bir gündesiniz.

21 Temmuz 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sadakat dolu bir ilişkinizin olduğu partner veya arkadaşınızın varlığı zor zamanlarınızda teselli olsa da, sizi biraz bağımlı kılıyor olabilir. Bazı şeylerin altından tek başınıza kalkmaya çalışarak özgüveninizi ve yeteneklerinizi güncelleyebilirsiniz.

21 Temmuz 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün sabırsız fakat kendinize güvenen tavırlarınızla başarıyı kucaklayacaksınız. Çevrenizde sizi seven arkadaşlarının olumlu destekleri sayesinde, birçok probleminizin üstesinden kolay bir şekilde gelebileceksiniz.

21 Temmuz 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Üzerinize sorumluluk almaktan hiçbir zaman çekinmiyorsunuz. Uzun süredir yaşadığınız sağlık problemlerinizi dost ve yakınlarınızın desteği sayesinde atlattınız. Yalnız günlük kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. İrili ufaklı paralar alacaksınız.

21 Temmuz 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevdiğiniz kişi ile birlikte harika bir gün geçireceksiniz. İş yerinizde zorlandığınız zamanlarda çalışma arkadaşlarınızdan yardım istemekten çekinmeyin. Duygusal olarak, kendinizi tamamlanmış hissediyorsunuz.

21 Temmuz 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, kendi düşüncelerinizi ısrarlı bir şekilde savunmak zorunda kalabilirsiniz. Sabit fikirli olduğunuz zaman, olaylara dar bir çerçeveden bakıyorsunuz. Arkadaşlarınızın size sunacağı tekliflere hazır olun. Bacak ağrılarınız olabilir.

21 Temmuz 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 46' 42" R
Ay
Kova
00° 13' 31"
Merkür
Koç
17° 02' 07"
Venüs
Boğa
01° 26' 52"
Mars
Koç
00° 00' 20"
Jüpiter
Boğa
24° 02' 31"
Satürn
Balık
16° 36' 27"
Uranüs
Boğa
22° 22' 05"
Neptün
Balık
28° 55' 08"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 40' 46"
Lilith
Başak
23° 22' 41"
True Node
Koç
15° 20' 56"
Son Güncelleme : 30/04/2024 18:43

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>