Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Heyecanına engel olamıyorsun! Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Ağustos 2019, Cumartesi

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 60%

Fikrinizi değiştirmenin gayet normal olduğunu unutmayın. Her zaman bir cevabı olan ya da nereye gittiğini bilen gerçekçi biri olmanızla gurur duydunuz. Başkalarını kararsız veya sığ görüşlü bulabilirsiniz. Bir şey hakkında karar verdikten sonra düşünme sürecinizi sonlandırmamanız önemli bir şey. Zihninizi, çevrenizde meydana gelen değişikliklere karşı açık tutun, belki de bizzat kendiniz bir karar değişikliği yapacaksınız.

Bir arkadaşınız ya da romantik partneriniz sizi ziyarete mi geliyor? Bu konuda o kadar heyecanlısınız ki, şu anda hangi görevle uğraşıyorsanız kendinizi heyecanınıza yönlendiriyorsunuz. Çok çılgınca çalışmayın aksi takdirde misafirinizin tadını çıkarmak için ihtiyaç duyacağınız tüm enerjiyi tüketeceksiniz. Kendinizi hızlandırın, böylece arkadaşınız geldiğinde en iyi şekilde görüneceksiniz ve bu ziyaret için elinizden gelenin en iyisini yapın.

Bugün çok heyecanlı ve hevesli hissedebilirsiniz çünkü size çok yakın olan eski bir arkadaşınız mahallenize taşınabilir. Bu kişiyle hemen görüşüp daha fazla vakit geçirmeyi dört gözle bekliyorsunuz. Bu belki de birlikte yeni bir işe başlama fikrini de ateşleyebilir. Ancak bu fikri arkadaşınıza sunmadan önce her şeyi dikkatlice düşünün. Bekleyin, önce yeni evine bir yerleşsin!

Yapman gereken alışverişler varsa, bugün yap. Belki market alışverişi belki de bir hediye. Hem alışveriş modundasın hem de en uygun fiyatları yakalayacak bir şansa sahipsin. Günün enerjisi tutumluluğunu arttırıyor olacak. Dışarıdayken, senin için değerli birine çiçek al. Bugün bu tarz ifadeler de destekleniyor.Tutkularını açıklarken cezbedici olmaya çalış. Unutma azı karar çoğu zarardır. Derdini anlatmak için dünyayı ayağa kaldırmaya gerek yok. Eylemlerin en düşük seviyede olsun ama anlamlı olsun. Sadece birkaç kelimeyle birçok şey ifade edebilirsin. Ayrıca bir bakışın bile yeter. Hipnotik bakışların karşısında savunmasız bir avın hiçbir şansı yok!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kontrolünüz dışındaki gelişmelerin hayatınızı şekillendirebileceği bir gün geçirebilirsiniz. Akışta kalmayı tercih ederken maneviyata, mistik ve spiritüel konulara daha çok ilgi duyabilirsiniz.

3 Ağustos 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Başak burcunda ilerlediği bir güne merhaba diyorsunuz. Ay ve Uranüs arasındaki güzel açıyla beraber bugün size engel olan her şeyi tek tek aşıyorsunuz. Kendinizi özgür bıraktığınızda göreceksiniz ki sürpriz gelişmeler yaşayacaksınızdır. Akşam Ay-Neptün arasındaki karşıtlık, sağlığınıza önem vermeniz gerektiğini gösteriyor. Sabaha oranla hem psikolojik hem fiziksel olarak enerjiniz düşebilir.

3 Ağustos 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Heyecanına engel olamıyorsun!Etrafındaki gergin kişileri kendi hallerine bırakmanda fayda var. Gündelik işlerden dolayı yapmak istediklerime bir türlü sıra gelmiyor düşüncesi bugün seni esir alabilir. Sana dayatılan işlerden ziyade kendi isteklerine yönelecek ve kendine bir seyahat planı hazırlayacaksın. İlişkisi olan bir Terazi burcuysan, sevgilinin yapacağı sürpriz karşısında heyecanına engel olamayacaksın. Evli olan Terazi burçları eş ailesi ile sorun yaşayabilir, maddi kaygılar gündeme gelebilir. Bazı duygularındaki aşırılığa nasıl son vermen gerektiğine dair yakın bir dostunun yardımını isteyebilirsin.

3 Ağustos 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızda duygusal yönde bir sıçrama dönemi yaşayabilirsiniz. Yalnız kalmak isteyebilir ya da geçmişten bu yana yaşadığınız olayları gözden geçirebilirsiniz.

3 Ağustos 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde gelecek planlarınızla ilgili yeni fikirler ortaya koyabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizde üstlerinizle birlikte çalışmanız gereken durumlar oluşabilir. İlişkide olduğunuz kişiler ön planda olacaktır. Başkalarından alacağınız destekler işlerinizi toparlamanıza yardımcı olacaktır. Arkadaşlarınızla plan yapmak size iyi gelecektir.

3 Ağustos 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mevcutta var olan kararsızlık probleminizi daha derinden hissedebilirsiniz. Etrafınızdaki insanları sorgulayabilir, biraz da şüpheci yaklaşabilirsiniz.

3 Ağustos 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Siz rahat yerler aramaktasınız. Siz hoş ve duygusal olduğunuz için satış sahasını ya da sevgi ifadesini tercih ediyorsunuz.Siz başkalarının size sempati beslediği gibi başkalarına karşı sempatiksiniz.

3 Ağustos 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özellikle aşk ve romantizm söz konusu olduğunda bir sürprizle karşılaşacaksınız. Geçen yıl birçok kişisel değişiklik yaşadınız ve şimdi başka bir dönüşüm zamanına giriyorsunuz.

3 Ağustos 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlişkileri koparmaya kalkmayın. Zira pamuk ipliği ile bağlı olduğunuz konulardan uzaklaşma isteğiniz oldukça güçlü. Belki de size fayda vermeyen ilişkilerden çıkmak ve uzaklaşmak yararınıza olacaktır. Bunu da aklınızdan çıkartmayın. Yeni biriyle aniden tanışıp onu hemen etkilemeyi başarırsınız. Aranızdaki elektriklenme hızlı olacaktır. Kalıcı olma özelliğine dikkat edin.

3 Ağustos 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeniprojeleri yapacaksınız. Bunların hepsi bol kazançlı ve önemli işler. Şansınız açılıyor. İşte hayatta olumlu düşünmenin yararları. Dengenizi koruyabilirseniz çabalarınızın karşılığını almamanız için bir neden yok. En büyük zaafınız terazinin dengelerini eşitlemek.

3 Ağustos 2019, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Duygusal dönüşümler yaşıyor olabilirsiniz. Kendinizi eğitmek, ruhunuzu disiplin altına almak isteyebilirsiniz. Duygularınızı baskılayabilir, dış dünyaya karşı koruyabilir ve belki kimseye belli etmeyebilirsiniz. Ancak aklınızla ne hissedeceğinize karar veremezsiniz. Eğer kafa karışıklıklarınız varsa enerjinizi başka konulara akıtmaya çalışmalısınız.

3 Ağustos 2019, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Terazi; bugün kafanın içinde oluşan sorulara, çözüm arayışı içinde olabilirsin. Rahatlık ve huzur sağlamak adına uğraşsan da aklındaki gelecek düşüncesi seni biraz gerebilir. Kendine ayırdığın zamanı pozitif düşüncelerle geçirmeye çalışmalısın, çünkü daha önce yapmış olduğun bir başvurudan olumlu sonuç gelebilir.

3 Ağustos 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 54' 05" R
Ay
Başak
04° 36' 44"
Merkür
Boğa
00° 43' 07"
Venüs
Boğa
20° 41' 30"
Mars
Koç
11° 59' 28"
Jüpiter
Boğa
27° 43' 03"
Satürn
Balık
17° 50' 10"
Uranüs
Boğa
23° 16' 20"
Neptün
Balık
29° 20' 39"
Plüton
Kova
02° 03' 41"
Chiron
Koç
21° 31' 16"
Lilith
Başak
25° 06' 41"
True Node
Koç
14° 52' 48"
Son Güncelleme : 16/05/2024 09:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>