Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Ekim 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk ilişkilerinizde pek güvenilmez bir imajınız var. Geçmişte herkesin mutlu son beklediği ilişkinizi kimsenin kavrayamadığı nedenlerle bırakmış olmanız, şimdi insanların size güvensiz yaklaşmasına neden oluyor.

Özel bir gününüzde olduğunuzun farkında mısınız ? Sıradan gibi görünse de, bir anda sizin en önemli günlerinizden biri olabilir, hazırlıklı olun. Gündemde olmayan bir toplantının bugün en karlı kişisi olacaksınız.

Sahte dostlarınız dışında herkes tarafından uyarılıyorsunuz. Bunları dikkate almalısınız. Çılgın gibi para harcamanıza göz yumanların sizin gerçek dostlarınız olmadığını anlamak zorundasınız.

Bugünkü önemli görüşmenizi biliyorsunuz. Hemen parlayan kişiliğiniz bugün size çok şey kaybettirebilir. Bugün sağduyuya fazlasıyla ihtiyacınız var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Karşı cins ilişkileri öne çıkar fakat kaş yapayım derken göz çıkardığınız bir zaman dilimidir. En basit bir olay dahi aşırı sinirlenmenize, kaba ve kırıcı davranışlar sergilemenize neden olur. Bu süreçte ortaya çıkan tartışmaların geçmişte biriktirilmiş bir kızgınlıkla da alakası yoktur.

3 Ekim 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler yeni haftamızın ilk görünümü,  saat 06:27 Ay-Mars arasında oluşacak. Evimizin, ailemizin ihtiyaçları için maddi konularda ciddi hesaplamada bulunacağız. Sağlam ve uzun vadeli düşüneceğiz. Hesabımızı bileceğiz. Saat 18:33 Ay-Neptün görünümü, çıkarlarınız konusunda hassas, uzun vadeli ve bencil düşünmenizi sağlayabilir. Ancak bu ölçüyü kaçırmadığınız müddetçe gayet doğaldır. Mantıklı olana yönelmek, kafanızın içindeki mükemmellik sınırını tekrar gözden geçirmek yararlı olur. Saat 20:50 Ay-Kuzey düğüm görünümü, para kazanmayı çok daha fazla önemsememizi sağlıyor. Boş işlere ayıracak zamanımız yoktur. Saat 23:57 Ay-Venüs kavuşumu, kazanımları konusunda hırslı olan kişi, gerekirse bir ortakla birleşerek maddi anlamda kendini güçlendirmek isteyebilir. Bu görünüm, ticari anlamda yapılacak görünümlerin de işaretçisidir. Böyle bir etki altındayken insan, parayı kolayca harcar ancak sonra da pişmanlık duyabilir. Hafta boyunca işlerinizde kolaylıklar ve başarılar dileğimle,  

3 Ekim 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, çok canlı bir gününüzdesiniz. Gereksiz yere verdiğiniz sözlerden dolayı canınız sıkılabilir ve bazı işleriniz erteleyebilirsiniz. Algılama gücünüzün oldukça yüksek olduğu bir günü yaşıyorsunuz. Karşınızdaki kişileri konuşmadan hissedebiliyorsunuz. Seçimleriniz konusunda yapacağınız tercihler için, yardım almak istemiyorsunuz. Maddi konularla ilgili yeni fikirlere açıksınız.

3 Ekim 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kibirlilik, oburluk, bonkörlük v.b abartılı olaylar dikkat gerektirebilir. Hak eden kişilere yapacağınız yardımlar, samimi jestleriniz veya düşüncelerinizi açıkça ifade etmeniz karşılıksız kalmayacağı gibi takdir edilmenizi de sağlayacaktır. Başkalarını mutlu etmenin getirdiği hazdan bahsetmiyorum bile! 7 -8 Ekim çevresindeki günlerde, ilginç fikirler geliştirmek ve bunları uygulamak zorunda kalabilirsiniz.

3 Ekim 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün maddi kaynaklarınızla ilgili yeni çözümler üretebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizde yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. İş hayatınızdan alacağınız destekler sizi rahatlatabilir. Yetenekleriniz doğrultusunda daha fazla konu ile ilgilenmeniz gerekebilir. Harcamalarınıza dikkat etmelisiniz. Bazı işlerinizi toparlamakta zorlanabilirsiniz.

3 Ekim 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Kardeşlik... Sosyal yaşamınızda aklınız başınızda değil gibi sürekli kendinizi suçluyor ve aleyhinize sorular yöneltiyorsunuz. Bu huyunuzdan biran önce kurtulun.

3 Ekim 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yaratıcılığınız hayata daha iyimser bakmanızı ve engellerle başa çıkmanızı sağlayabilir. İki haftalık süreçte seçenekleriniz ve fırsatlar fazlalaşıyor, ama aşırı tepkiler vermekten, agresif hareketlerden veya kişilerden uzak durmalı, uyuma önem vermelisiniz. Bu sayede seçeneklerin potansiyellerini değerlendirip karar vermeniz daha kolay olabilir.

3 Ekim 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün fiziksel olarak kendinizi iyi hissedeceksiniz. Alacağınız haberlerle keyfiniz yerine gelebilir. Özel hayatınızdaki değişimlere ani tepkilerden kaçının. Zira kendinize olan düşkünlüğünüz fazla olabilir.

3 Ekim 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftaya ketum bir yapıda maddi ve manevi meselelere eğileceğiniz bir enerjiyle başlıyorsunuz.Finansal ihtiyaçlarınızın, bu konulardaki durumunuzun veya donanımınızın farkındalığı ile ilgili derin planlamalar ve durum değerlendirmesi yapma eğilimine dönüşebilir. Farklı bakış açıları geliştirebilirsiniz ve ilgili konularla olan fikirlerinizi de kendinize saklamak isteyebilirsiniz. Yatırımlarınızla ilgili konularda bilhassa gizli kalmış konulara eğiliminiz artabilir. Kararlı bir iletişim dozuyla meseleleri halledebileceksiniz.

3 Ekim 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz insanları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından vazgeçin. Herkes herşeyi bilemez. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Böyle yaparsanız çevrenizde dost kalmaz. Para sizin için şu günlerde çok önemli.

3 Ekim 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 14' 26" R
Ay
Yay
12° 01' 14"
Merkür
Koç
16° 04' 16"
Venüs
Koç
26° 57' 40"
Mars
Balık
27° 11' 47"
Jüpiter
Boğa
23° 11' 40"
Satürn
Balık
16° 16' 51"
Uranüs
Boğa
22° 09' 39"
Neptün
Balık
28° 48' 25"
Plüton
Kova
02° 05' 46"
Chiron
Koç
20° 28' 21"
Lilith
Başak
22° 58' 27"
True Node
Koç
15° 30' 21"
Son Güncelleme : 27/04/2024 03:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>