Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Keyiflisin Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Şubat 2020, Pazartesi

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 80%

Bugün arkadaşlarınıza mektup yazıp e-posta göndermeye karar verebilirsiniz. Açık ve net yollarla iletişim kurma isteğinde olacaksınız. Yazmayı seviyorsunuz bu yüzden dostça notlar yazabilirsiniz. Ya da hızlı bir e-mail güncellemesi yapmanın tadını çıkarabilirsiniz. Düşüncelerin, anıların ve haberlerin havada uçuştuğu bir günün tadını çıkarın. Kişisel tarzınızı hissetmenize izin verin. Yazarken bir tatmin ve tamamlanma duygusu hissedeceksiniz.

Bugün gerçekten konsantre olmak zorundasınız. İş yerinde, tüm dikkatinizi önünüzdeki göreve odaklamanız ve herhangi bir kesinti veya dikkat dağıtıcı bir şey olmadan bitinceye kadar üzerinde çalışmanız gerekebilir. Ancak, işleri yapmak söylenenden daha kolay olabilir. Szin burcunuzda olan insanlar genellikle biraz dağınıktır, ancak iyi yönünden bakarsanız, bu sizin için iyi bir pratik olacak. Kendinizi aşırı heyecanlı hissediyorsanız, sadece yüzünüzdeki gülümsemeyle baş edin yeter.

Eğer üzerinizde bir mülk varsa, bugün değerinin hayal edemeyeceğiniz kadar arttığını görebilirsiniz. Bu bir gayrimenkul olabilir fakat çiftlik hayvanı, senet ve hatta eski bir aile yadigarı bile olabilir. Bu bilgiyle ne yapacağınız size kalmış ancak sahip olduğunuz şeyi elinizde tutacaksınız gibi duruyor. Elinizdeki şeyin değerli olduğunu bilmek güzel bir şey.

Bugün mentorlük rolünü üstlenebilirsin. Uzmanlığına danışılması gereken bir durum içerisinde olabilirsin. Bildiklerin konusunda her zaman güvenli hissetmiyor olsan da, bugün onlara inanmayı dene. Doğru kelimeler sana gelecektir. Sen doğuştan öğretmen özellikleri taşıyorsun ve öğrenme için tutkun adeta bulaşıcı. Kitlene rehberlik ve ilham sunmaktan çekinme. Spot ışıkları seni aydınlattıktan sonra gerisi kendiliğinden gelecektir.Bugün yataktan çıkmanız birkaç dakika daha uzun sürebilir fakat bir kez çıkınca buna değdiğini göreceksiniz. İnsanlara karşı ne kadar dürüst olursanız, bugün o kadar mükafat alacaksınız. Güvenilirlik ve dürüstlük, odaklandığınız anahtar kavramlar olacak. Cesur davranın ve kim olduğunuzla gurur duyun. Ödüllerini alacaksınız. Bugün tüm girişimlerinize biraz sevecenlik katın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizden uzakta yaşayan kişilerden alacağınız telefonlar size bazı endişe verici haberler verebilir. Bunlar öfkenizi arttıracak ve arayan kişiye karşı da tansiyonunuz artabilir. Bunu yapmayın! Arayan kişi büyük ihtimalle sadece elçi olacak. Çevrenize yapacağınız bazı kısa seyahatler yüzünden korkunç bir trafikle yüzleşebilirsiniz. Eğer bugün dışarı çıkmak zorundaysanız, yürüyerek daha kısa sürede gideceğiniz yere ulaşabilirsiniz!

3 Şubat 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevdiğiniz insandan duygusal bir darbe almaya hazır olun. Güveninizin suiistimal edilmesi, ihanete uğramanız, duygusal ve düşünsel anlamda travmatik bir durumun doğmasına neden olacak. Gerçekleri olduğu gibi kabul etmek gereği, belki de acınızın ve kırgınlığınızın büyümesine neden olabilir. Birtakım borçlarınız biraz belinizi büküyor. Birkaç gün içinde sizi kısmen rahatlatacak bir para haberiniz var. Damak zevkinizden biraz fedakarlık yaparak, fazla kilolarınızı verebilirsiniz.

3 Şubat 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Fırsatlar karşısında keyiflendiğin bir gündesin. İlişkilerinde ya daortamında uzun zamandır canını sıkan durumlarda yüzünü güldüren gelişmeler yaşanabilir. Bugün ailenden maddi ve manevi anlamda destek görüyorsun. Şans bugün senden yana. İşini değiştirmeyi düşünen bir Terazi burcuysan, istediğin sektördeki olumlu gelişmeler motivasyonunu arttırabilir. İlişkisi olan bir Terazi burcuysan sevdiğin kişiden alacağın hediye seni çok mutlu edebilir. İş çıkışı bir aktivite yapmak için plan yapabilirsiniz. Maddi anlamda destek günün sonunda keyfini yerine getirebilir.

3 Şubat 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerde egonuzun sözünü dinlemekten vazgeçmelisiniz ne kadar haklı olsanız da geri çekilebilmeyi bilmelisiniz. Bazen haklı olduğunuz halde susmakta bir duruştur. Duruşunuzu değiştirin.

3 Şubat 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün işlerinizde kriz yaratan durumlarla ilgilenebilirsiniz. Ortaklı para konularında hızlı karar vermemekte fayda var. Sabırlı olmanız gereken durumlar yaşayabilirsiniz, beklemede kalmalısınız. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar söz konusu olabilir. Bugün teknik konularla ilgilenmeniz gereken zamanlar var.

3 Şubat 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Problemlerinizi çözmek için uygun bir gün. Seyahat niyetlerinizle alakalı bir takım sonuçlar olabilir. Aşk konusunda problemlerinizi çözmek için realistik düşünmelisiniz

3 Şubat 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde finansal konular, aşk hayatınız, kendi enerjinizi ve yeteneklerinizi sergileyeceğiniz alanlarda ve çocuklarınızla ilişkilerinizde problemler yaşayabileceğiniz bir zamanda iken, 17.00 sonrasında çok daha rahat iletişim kurabileceğiniz, aşk hayatınız ve çocuklarınızla ilişkilerinizde etkili paylaşımlarda bulunabileceğiniz, enerjinizin yükseldiği bir zamanda olacaksınız.

3 Şubat 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Korkup kaçtığınız duygularınızla artık yüzleşme zamanı. Kendinize kaçtığınız için kızmamalı ancak bunu neden yaptığınızı anlamaya çalışmalısınız.

3 Şubat 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Boğa burcundaki seyahatine devam edeceği gündüz saatlerinde gündeminizde maddi konular olacaktır. Öğlen saatlerinde Ay'ın İkizler burcuna girişi ile hayatın daha derin yönleriyle ilgilenmeye başlayabilirsiniz.İlişkilerinizde süregelen problemleri konuşarak çözmek için uygun bir gün. Merkür'ün Balık burcundaki seyahati ile birlikte çalıştığınız kişilerle olan iletişiminiz ön plana çıkacaktır.

3 Şubat 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

HAFTA başında aşk, romantizm, estetik ve uyumun hüküm süreceği birkaç gün geçireceksiniz. Bu süre zarfında özel ilişkileriniz, son derece olumlu, tatmin edici ve dinlendirici nitelik taşıyabilirler. Bu günleri iyi değerlendirmeye bakın çünkü maddi konular veya görevleriniz ile ilgili hafta ortasında oluşacak şartlar, özel hayatınıza fazla vakit ayıramamanıza neden olabilir. BEKLENMEDİK gelişmeler, programınızda değişiklikler yapmanızı gerektirebilir. Eğer farklı şartlara, gerektiği şekilde farklı yaklaşımlarla yanıt verir ya da konuyla ilgili bir uzmana danışırsanız, endişelenmenizi gerektirecek bir durumla karşılaşmayacaksınız.

3 Şubat 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Haftaya biraz gergin ve aklınız dolu bir şekilde başlıyorsunuz. Enerjiniz düşük değil, her şeyi yapabilecek gücünüz var. Sadece aklınız dolu ve kendinizi farklı hissediyorsunuz. Aşk hayatınızda geleceğe yönelik gelişmeler söz konusu olabilir. Bu kısımda da bazı konularda biraz şüpheleriniz var. 

3 Şubat 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Terazi; sabah saatlerinde bütçenle ilgili sorunlarını halledip, kendini biraz da olsa güvende hissedebilirsin. Günün ilerleyen saatlerinde düşüncelerinden emin olamadığından kendini ifade edemeyebilirsin. Gelen haberler ya da edindiğin bilgiler seni tatmin etmeyebilir, neyin doğru neyin yanlış olduğunu anlamakta zorlanabilirsin.

3 Şubat 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 56' 07" R
Ay
Başak
29° 34' 14"
Merkür
Boğa
03° 29' 06"
Venüs
Boğa
23° 17' 18"
Mars
Koç
13° 35' 54"
Jüpiter
Boğa
28° 12' 56"
Satürn
Balık
17° 58' 43"
Uranüs
Boğa
23° 23' 40"
Neptün
Balık
29° 23' 38"
Plüton
Kova
02° 02' 50"
Chiron
Koç
21° 37' 40"
Lilith
Başak
25° 20' 44"
True Node
Koç
14° 55' 47"
Son Güncelleme : 18/05/2024 12:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>