Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Üstüne Gelindiğini Hissedebilirsin Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Temmuz 2020, Cuma

Aşk 60%
Para 20%
Sağlık 50%

Başınızın etini yiyen bazı endişeleriniz olabilir. Bunlar maddi kaygılardan veya bazı küçük sağlık şikayetlerden kaynaklanabilir. Ancak, sizi düşürmelerine izin vermeyin çünkü bunları aşmak için gücünüz yerinde. Her ne kadar şimdiki durumunuz size iç karartıcı gelse de, bundan yakında kurtulacaksınız. O zamana kadar, sevgi, dostluk ve inanç gibi değerlere güvenmeye devam edin.

Bugün önemli bir rol üstleneceksiniz! Bugünkü ruh hali biraz sinir bozucu olabilir, ancak bunun üstesinden gelme biçiminizyerinde veya okulda tanınmanızı sağlauacak. Gücünüz, öz denetiminiz ve istikrarınız, başarınız ve başarısızlığınız arasında fark yaratır. Kendinizle gurur duyabilirsiniz, duymalısınız da!

Bugün evinizde finansal konuda bir grup toplantısı gerçekleşebilir. Bu grubun planladığıher neyse, hızlı ve etkili bir şekilde dikkate almalısınız, daha sonrasında istediğiniz gibi takılabilir, sosyalleşebilirsiniz. Bu süreçte, misafirlerinizin yeni taraflarını keşfedebilirsiniz ve bu da ilgili herkes için oldukça aydınlatıcı olabilir. Onlarla olan bağınız git gide artacak.

Senden daha az hırslı bir arkadaş ya da partner sebebiyle kendini hüsrana uğramış şekilde bulursan şaşırma. Havaya hakim enerji hedeflerine ulaşmak konusunda sahip olduğun dinamik yolları ön plana çıkarıyor. Pasif ve korkulu kişileri anlamak senin için zor olabilir. Yine de herkesin kendine göreyapış şekli olduğunu unutma. Sabırlı olmayı dene.Gün, biraz zulmedici geçebilir. Evini ve yuvanı ilgilendirecek can sıkıcı şeylerle karşılaşabilirsin. Acaba geçtiğimiz birkaç yıl içinde ev bütçene pek dikkat etmedin mi? Belki de önemli bir işi uzun süredir erteliyorsundur. Bugün evin başına yıkılmayacak olsa da (gerçek anlamda), artık yapılması gereken bakım-onarım işlerine girişmenin vakti geldi.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aklınız en küçük kir zerresini dahi toplayan sık dişli bir tarak gibi. Bugün hiçbir şey gözünüzden kaçmayacak. İnsanlar bunu anlasa da anlamasa da her şeyin farkındasınız. Acele etmeyin ve sabırlı olun. Gerçeklerin ortaya çıkması zaman alabilir, dolayısıyla her şeyi iyice öğrenmeden önemli bir karar almayın.

3 Temmuz 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün planlarınızda değişiklikler olabilir. Yeni kişilerle tanışma, ilişkilerde uzun vadeli kararlar almalı, yaşama ve konulara uzun vadeli bakarak yaklaşma hali içerisinde olabilirsiniz. Sözlerinizin ve düşüncelerinizin enerjisi daha güçlü. Pişman olacağınız söylemlerden kaçının.

3 Temmuz 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sakin kalmak için elinden gelini yapıyorsun. Bugün üstüne fazla gelindiğini düşünebilirsin. Ailen ile aranı iyi tutuyorsun. Bir tek onların seni iyi anladığını düşünüyorsun. Kalabalıktan uzak durmak isteyeceğin bir gün olabilir. Sessizliği sağlamaya çalışanda işler kontrolünden çıkabilir. Kontrolü sağlamak için fazla agresif davranışlar sergilememelisin.

3 Temmuz 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ev, aile ve yuva yerleşimlerinizle ilgili konularda büyük bir değişim ve dönüşüm zamanı sizi bekliyor. Ailenizle beraber yeni kararların verileceği bugünde sizin fikirlerinizin kabul görmesini isteyecek ve onlardan destek olmasını bekleyeceksiniz. Hayatınızda yeni yaklaşımlar belirlemelisiniz.

3 Temmuz 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İletişimin yoğun olduğu zamanlar içindesiniz. Yakın çevrenizdeki değişikliklerle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Zekânızı kullanarak çözüm bulacağınız sorunlar gündeme gelebilir. İlişkinizde sıkıntılar yaşayabilirsiniz. İyi yönetemezseniz bitişler olabilir. Ortaklı konularda dikkat etmeniz gereken koşullar var.

3 Temmuz 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yalnızsanız sosyalleşmek ve yeni çevrelere uyum sağlamak için uygun bir gündesiniz. Aşk hayatınızdaki güzel açılımlar dostluklar ve tavsiyelerinden geçebilir.

3 Temmuz 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde finansal konular, aşk hayatınız, kendi enerjinizi ve yeteneklerinizi sergileyeceğiniz alanlarda ve çocuklarınızla ilişkilerinizde problemler yaşayabileceğiniz bir zamanda iken, 17.00 sonrasında çok daha rahat iletişim kurabileceğiniz, aşk hayatınız ve çocuklarınızla ilişkilerinizde etkili paylaşımlarda bulunabileceğiniz, enerjinizin yükseldiği bir zamanda olacaksınız.

3 Temmuz 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bazen bir yolculuğun sonuna geldiğinizde vardığınız yerin aslında hiç de hayal ettiğiniz gibi olmadığını fark edersiniz. Hayal kırıklığına uğrayabilecekken bu yeni yeri daha çok beğenmeniz de başka bir olasılıktır. Sizin içinse ikinci durum geçerli.

3 Temmuz 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Yay burcundaki seyahati iletişim konusuna vurgu yapıyor. Yakın çevrenizle ilişkileriniz bugün alacağınız kararlarda etkili olacaktır.Öğlen saatlerinde etkili olacak Ay ile Neptün etkileşimi zihninizin karışmasına sebep olabilir. Birlikte çalıştığınız kişilerle iletişim problemleri yaşayabilirsiniz.

3 Temmuz 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Bu bencilliğe bir son vermenin zamanı geldi de geçiyor bile. Etrafınızdakileri, sizi seven insanları bu şekilde üzmeye hiç hakkınız yok.

3 Temmuz 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Temmuz ayı genelinde Venüs ve Mars olumlu etkileşimlerde olacak. Sizlere özellikle ikili ilişkiler alanında destek var. Hayallerinize gitmenizin yolunu açacak kişiler karşınıza çıkacak.

3 Temmuz 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Birlikte çalıştığınız kişilere enerjinizi yansıtmak istemenize rağmen, olayları abartmamalısınız. İkili ilişkilerinize damganızı vurmak istediğiniz için, bugün duygusal konulara daha fazla değer vereceksiniz. Aşk konusunda yeni ortamlara girecek ve karşı cinsin ilgisini çekeceksiniz.

3 Temmuz 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 11' 31"
Ay
Kova
20° 26' 55"
Merkür
Koç
17° 41' 55"
Venüs
Boğa
03° 14' 31"
Mars
Koç
01° 07' 40"
Jüpiter
Boğa
24° 22' 56"
Satürn
Balık
16° 44' 03"
Uranüs
Boğa
22° 27' 05"
Neptün
Balık
28° 57' 45"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 40"
Lilith
Başak
23° 32' 23"
True Node
Koç
15° 20' 45"
Son Güncelleme : 02/05/2024 05:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>