Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Ekim 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Karşılıklı atışmalar, sataşmalarla hoş bir oyunun içindesiniz. Dostlarınız bu tavırlarla başlayan yakınlığın aşk olamayacağı görüşündeler. Sizin onlara vereceğiniz bir yanıtınız yok. Çünkü siz içinizde yeşeren duyguları biliyorsunuz.

İş hayatınızda hiç kimseyle bir yarış içine girmeye niyetiniz yok. Fakat size böyle yaklaşanlarla da her yöntemle mücadele etmeye hazırsınız. Bu kararlılığınızı çok belli ediyorsunuz. Bu nedenle de kimse bir yarışa yeltenmiyor.

Bu konuda katı bir disiplininiz var. Para işlerinde gevşekliğe tahammül edemiyorsunuz. Bu işlere daha ciddi bakılmasını istiyorsunuz. Çünkü sizi katılaştıracak çok şeyler yaşadınız.

Son günlerde kelimenin tam anlamıyla bir paranoya yaşıyorsunuz. İnsan hatalarının arkasında hep bir plan arıyorsunuz. Bilmeden, farkında olmadan yapılmış hatalar olabileceğini kabul edemiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sert ve ödünsüzsünüz. İnsanlara kolay kredi açmıyorsunuz. Oysa bunun tersi yapıldığında çok kazançlı çıkılabiliyor, bunu da bu konuda edindiğiniz deneyimlerinizle biliyorsunuz. Bugün aranızın açık olduğu eski bir dostunuzun yaş günü. Bugünün geçmişteki unutulmaz anıları bir bir aklınızda. Ama onu yine de aramak istemeyeceksiniz.

4 Ekim 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler  Saat 04:55 Ay-Pluto olumlu görünümü, ailemiz, sevdiğimiz ve güvendiğimiz insanların varlığına duyduğumuz ihtiyacı gösteriyor. Fazla didikliyoruz bir çok meseleyi. Öyle ki, bu didikleme çoğu zaman kendi kendimizi engellememize neden olabilir. Saat 19:59 Güneş-Satürn görünümü, tüm çekiciliğimizle çevremiz üzerindeki etkimizin işaretçisidir. Fikirlerimiz, duruşumuz, yaklaşım tarzımızla insanların dikkatinden kaçmayız. Görüş yapımıza uygun insanlarla iletişimde bulunmaktan hoşlanırız. Dostlarla sohbetler, yazışmak, konuşmak bir hayli mutlu edici olabilir. Günün güzellikleri her birimize hayırlar nasip eylesin.  Canı yürekten sevgilerimle,

4 Ekim 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal ilişkilerinizde sizden beklenenleri gözünüzde fazla büyütüyor ve olmayan sorunlar yaratıyorsunuz. Bugün, partnerinizi yanlış algılamanız mümkün. Onun sizin için iyi niyetli yaklaşımlarını farklı değerlendirebilirsiniz. Duygusal davranmanızı engelleyen çevresel koşullarını yargılamaktan vazgeçmelisiniz.

4 Ekim 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Önemli eşyalarınızı veya evraklarınızı güvenli bir yere koymalısınız. Sahip olduğunuz şeyleri kaybetmemek veya çaldırmamak için güvenliğe önem vermeniz gerekiyor. Bazı kişilerle sorun yaşamak istemiyorsanız, belli şeyleri kabul etmeden önce iyi düşünmelisiniz.

4 Ekim 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün parasal konularda daha dikkatli olmak isteyebilirsiniz. Yeni bir şeyler oluşturmak için sorumluluk alabilirsiniz. Birikimleriniz değerlendirmek için fırsatlar oluşabilir. Gün içinde alacağınız kararlar size sorumlulukta getirecektir. Maddi konulardaki gelişmeler bugün sizi daha iyi hissettirebilir. İlişkilerinizde keyifli gelişmeler olabilir.

4 Ekim 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gelecek beklentilerinizle ilgili yeni sorumluluklar alıp işlerinizi toparlamak için yardım alabilirsiniz. Gün içinde arkadaşlarınıza da zaman ayırmak isteyeceksiniz.

4 Ekim 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün görüşmelerinizde, arkadaş çevrenizle ilgili konularda, sosyal etkinliklerde ve aşk hayatınızda beklentilerinizi yüzdeyüz karşılamayan etkiler sözkonusu olsa da, öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, ani tekliflere ve ilişkilerinizle ilgili sürpriz gelişmeler yaşamaya açık bir enerjiden geçmektesiniz.

4 Ekim 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İletişimsel konularda sorumluluklarınızı bilerek davranmak, karşılaştığınız zorlukları geride bırakmanıza sebep olacak ve hayatın sizi desteklediği fikrini karşınıza getirecek.

4 Ekim 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi ve manevi ihtiyaçlarınızın, durumunuzun veya donanımınızın farkındalığı ile ilgili derin planlamalar ve durum değerlendirmesi yapabilirsiniz. Farklı bakış açıları geliştirebilirsiniz.Yeni bir ilişki veya ortaklık kurabilmek için güçlü enerjilere ve motivasyona sahip olabileceksiniz. Sosyal bağlantıların ve etkinliklerin yoğun olabileceği bir gündesiniz. Giyim eşyası alışverişi için çok uygun bir günde bulunuyorsunuz. Estetiğe yatkın meselelerde para harcama eğiliminiz artacaktır. Dekorasyon ve emlak ile ilgili alışverişler de mümkündür.

4 Ekim 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bütün olumsuzluklar üstüste geliyor. Sanki sizin sabrınızı deniyorlar. Umutlu olmalı ve pozitif düşünmelisiniz ki herşey istediğiniz gibi olsun. Dostlarınızı aramıyor sormuyor, doğum günlerini hatırlamıyorsunuz. Size böyle davranılınca çok üzülüyorsunuz.

4 Ekim 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
26° 51' 28" R
Ay
Aslan
03° 17' 37"
Merkür
Koç
19° 18' 45"
Venüs
Koç
13° 50' 00"
Mars
Balık
18° 57' 24"
Jüpiter
Boğa
20° 45' 02"
Satürn
Balık
15° 15' 05"
Uranüs
Boğa
21° 34' 18"
Neptün
Balık
28° 27' 27"
Plüton
Kova
02° 02' 26"
Chiron
Koç
19° 51' 16"
Lilith
Başak
21° 47' 36"
True Node
Koç
15° 33' 44"
Son Güncelleme : 16/04/2024 11:50

Astroloji Gündemi

25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri 30 Mart 2024, Cumartesi 25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 25 Mart'taki Terazi burcundaki Ay Tutulması ile bazı defterleri yeniden ama son ke... Devamını Oku >>