Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Dikkat Çekiyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Eylül 2020, Cuma

Aşk 40%
Para 70%
Sağlık 20%

Öfkenin yapıcı bir şekilde nasıl serbest bırakılacağını öğrenmek çok önemli. Sizin için bunu yapmak zorsa, cesur olun. Unutmayın ki, çoğu insan için bu çok zor bir şey ama imkansız değil! Duygularınızı, içinizde inşa etmektense ortaya çıktıkları anda, serbest bırakmak ve ifade etmek gerekir. Çünkü duygularınız içerde hapsettiğinizde, derinleşebilir ve büyüyebilir ve bu genellikle bir patlamaya yol açar. Etkili bir iletişim düşünün, böylece öfkelendiğinizde bunu ifade edin.

Geçtiğimiz birkaç hafta boyunca, geçen yılın etkinliklerini işinizle ilgili olarak değerlendiriyor olabilirsiniz. Bugün, net bir analiz için ihtiyacınız olan tüm bilgilere sahip olacaksınız. Esas olarak başarınızın maddi yönleriyle ilgileneceksiniz. Ancak durumu çarpıtmamaya ve abartmamaya dikkat edin.

Merakınızı uyandıran ilginç bilgiler kitaplarda, not almada ve kendi fikirlerinizi yazmada saklı. Bir konu hakkında bir çok şey öğrenmeye karar verebilirsiniz. Bu konu, iş, cari işler ya da tarih, felsefe gibi entelektüel konular olabilir. Bir süre bu konuya ilgili olacaksınız gibi görünüyor. O zaman öğrenmeye hazırlıklı olun!

Enerji seviyen değişken olabilir. Bir dakika yerinde duramayacaksın; öbür dakikada ise bir köşeye oturup uyuklayacaksın. Kafein ve şeker gibi enerji hırsızlarından uzak dur. Kahvaltıda protein al ve. Gün boyu molalar da vermek isteyebilirsin. Bedenin dinlenmek istiyor.Bugün sizin için kartlarda başarı ve iyi talih söz konusu olabilir. Her ne olursa olsun, muhtemelen başarılarınızdan özellikle memnun ve tatmin olmuş hissedeceksiniz. Herkese anlatmak isteyeceksiniz, ama bunu en çok söylemek istediğiniz insanlardan bazılarının ulaşılamaz olması sizi biraz sinirlendirebilir. En yakınınız öğrenene kadar olayı yaymayı erteleyin. Onlara ihtiyacın var ve desteklerini de istiyorsun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bazı insanlarla iletişimi kesmeye yönelebilirsin. Hassas yönün ön plana çıkabilir ve yıpratıcı olduğunu düşündüğün kişiliklere karşı çok daha az hoşgörülü olabilirsin. Görünüşe göre yine de sinirini bozacak müşteriler veya yöneticilerle baş etmek zorunda kalacaksın. Merhamet ve sabıra odaklan. Sırf birinin tarzı seninkinden farklı diye bu onların kötü biri olduğunu yansıtmaz!Daha anlayışlı olmayı dene.

4 Eylül 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilere odaklanabilir, ilişkilere dair beklenti içinde olabilirsiniz. İlişkilerden yana geçmiş yaralar, geçmiş deneyimler etkisi altına alabilir. Karşınızdaki kişiler daha hassas yaklaşmak, karşınızdakilere yardımcı olmaya çalışmak günü daha verimli geçirmenizi sağlayacaktır.

4 Eylül 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aile bireylerin arasında köprü görevi görüyorsun. Gerilimi ortadan kaldırmak senin üzerine binmiş bir yük, bunu artık taşıyamadığını fark edeceksin. Ay 7.evinde, ilişkisi olan bir Terazi burcuysan partnerinin gösterdiği ilgiyi yeterli bulmayıp tartışmalara neden olabilirsin.

4 Eylül 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Partnerinizle iletişimsel sorunlar yaşayabilirsiniz. Duygularınız ve öfkeniz çatışma halinde olabilir. Sakin kalmaya çalışarak zamanı değerlendirebilirsiniz. Maddi problemleriniz nedeniyle istediğiniz bazı şeyleri gerçekleştiremiyor olabilirsiniz. Zamana bırakarak sorunlarınızın çözümüne odaklanmalısınız. Duygusal hassasiyetiniz içinize kapanmanıza neden olmuş olabilir. Bu durumu partnerinizle paylaşmayı düşünmelisiniz.

4 Eylül 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizdeki olaylarda kendinizi fedakâr hissedebilirsiniz. Yaşadığınız olaylar da sıkışma hissedebilir. Sonrasında kabullenme içine girebilirsiniz. Karşınızdakilerle uyum içinde olmak isteyebilirsiniz. Gün içinde yapacağınız anlaşmalarda dikkatli olmalısınız. Sosyal konulara yönleneceğiniz zamanlar olabilir.

4 Eylül 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ay karşıt burcunuzda ilerlerken ve evliliğiniz, birlikteliğiniz veya ortaklığınızla ilgili konular gündeminize gelirken tek başına hareket etmekte zorlanabilirsiniz. Karşınızdaki de buna pek izin verecek gibi görünmüyor.

4 Eylül 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün görüşmelerinizde, arkadaş çevrenizle ilgili konularda, sosyal etkinliklerde ve aşk hayatınızda beklentilerinizi yüzdeyüz karşılamayan etkiler sözkonusu olsa da, öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, ani tekliflere ve ilişkilerinizle ilgili sürpriz gelişmeler yaşamaya açık bir enerjiden geçmektesiniz.

4 Eylül 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şansını dene. Yeni bir ürünün a gardırobunuzun temel taşı haline gelip gelemeyeceğini asla bilemezsiniz, tuhaf olsa bile! Bu yüzden bugünlerde yeni ürünlere şans vermelisiniz.

4 Eylül 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mars ile Venüs arasındaki sert etkileşim ikili ilişkilerinizde veortaklıklarınızda yaşanabilecek gerginliklere işaret ediyor.Birlikte çalıştığınız kadınlarla yaşayabileceğiniz anlaşmazlıklara karşı hazırlıklı olmalısınız. Ay'ın Koç burcundaki seyahati ilişkilerinize vurgu yapıyor. Bugün odağınızdaortaklıklarınız ve evliliğinizle ilgili konular olacaktır.

4 Eylül 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Alacağınız bazı haberler duygularınızın yoğunlaşmasına neden olacak. Ancak, bu durum gün içinde bir kaç sürecek. Daha sonra dikkatinizi farklı konulara yöneltecek ve sıkıntılarınızı dağıtacaksınız. Gelişmeler olumlu.

4 Eylül 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün almanız gereken önemli dersler var, bu yüzden etrafınızdaki insanlara çok iyi kulak verin. Belki de uzun bir süredir diğer insanlara büyümeleri gerektiğini söylüyordunuz. Bu sözleri onlara doğrudan söylememiş olsanız da bunu kendi kendinize düşünmüştünüz. Belki de biraz büyümesi gerekenin kendiniz olduğunu anlamanın vakti gelmiştir. İnsanları o kadar kolay değersizleştirmeyin. Bu hayatta herkesten öğrenebileceğiniz önemli bir şey vardır.

4 Eylül 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Romantik bir akşam yemeği planı, sevgilinizle aranızdaki gerginliği yumuşatabilir. Bu geceyi, birbirinizin önemini düşünmek için kullanın. Evinizle ilgili tatsız bir olay yaşayabilirsiniz. Ancak sonradan alacağınız neşeli bir haberle moraliniz yükselecek. İş hayatındaki aktif girişimlerinizarkadaşlarınızın sizin performansınıza ulaşamaması nedeniyle kıskançlık ve gerginlik yaratabilir. Engellemelere karşı dikkatli olun. Zor anınızda gelen para yardımı, rahat soluk aldıracak. Bünyeniz bugünlerde oldukça hassas.

4 Eylül 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
21° 54' 52" R
Ay
Yengeç
13° 30' 12" R
Merkür
Koç
25° 51' 39"
Venüs
Boğa
15° 36' 27"
Mars
Koç
08° 50' 12"
Jüpiter
Boğa
26° 44' 33"
Satürn
Balık
17° 32' 26"
Uranüs
Boğa
23° 01' 56"
Neptün
Balık
29° 14' 28"
Plüton
Kova
02° 05' 00"
Chiron
Koç
21° 18' 26"
Lilith
Başak
24° 39' 12"
True Node
Koç
15° 00' 49"
Son Güncelleme : 12/05/2024 06:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>