Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Haziran 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kalıcı ilişkilerden çekiniyor gibisiniz. Aşkın, flört kısmı sizi çok daha cezbediyor gibi bir izlenim veriyorsunuz. Gönül ilişkileriniz genellikle heyecanla dolu ama kısa ömürlü oluyor.

Yeni birortamı arayışlarınız bu günlerde sona erebilir. Mesleğinizi geliştirme ihtiyacınızı karşılayamıyorsunuz. İşinize verdiğiniz emeğin karşılığında böyle bir boşluk göze çarpıyor.

İyi niyetli ve çok gerçekçi gelecek planlarınız var. Beklenmedik şekilde elde ettiğiniz paranın haberini yaygınlaştırmamak niyetinde görünüyorsunuz. Bu gizlilikten rahatsızlık duymanız gerekmiyor.

Bu iki günde, kendinizi dinlenmeye alabilirsiniz. Son günlerdeki uykusuzluk sorununuz genel gerginliklerden kaynaklanıyor olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önemli bir adım atmak üzeresiniz. Ama etrafınıza sizden beklendiği kadar kararlı bir görüntü veremiyor gibisiniz. Bu adımda, çok kararlı olmanızı engelleyen haklı nedenleriniz var. Bu nedenler yakın günlerde anlamını kaybedecek. Arkadaşlarınızın arasında ciddi, tutarlı bir imajınız var. İmajınızı sarsabilecek gelişmeler söz konusu, dikkatli olmalısınız.

4 Haziran 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler Saat 04:23 Ay-Güneş olumlu görünümü, tam istediğimiz gibi. Tüm sempatikliğimiz ön planda. Bu bize aşkta, arkadaşlıkta, yenilik anlamındaki her konuda, benzetme yerindeyse havalı kılıyor. İnsanları kolayca etkiliyoruz ve özgürce hareket edebiliyoruz. Bu saat sonrası hiçbir şeyi kafamıza takmaktan yana değiliz. Kurallara uymadan, keyfimiz ne istiyorsa onu yapmaktan yanayız. Dışarıda ve iç dünyamızda kendimizle barışığız. İlgimizi çeken konulara ağırlık verebiliriz. Yaratıcılığımızı her alanda kullanabiliriz. Saat 08:10-5 Haziran saat 13:53 arasında Ay-boşluk etkisi altındayız. Aşk hayatınız veya günü gerilimsiz ve özgür bir şekilde geçirme isteğiniz yoğun. Ancak bu süre içinde çevrenizdeki insanlara anlayışlı davranmalıyız. Yeni haftanın her birimiz için olumlu geçmesi dileğimle,

4 Haziran 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendine zaman ayırmak isteyip, hedeflerin doğrultusunda planlarını organize etmek isteyebilirsin.

4 Haziran 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşamınızın hareketlendiğini ve eskisi gibi olmadığını sizler de fark ediyor olacaksınız. Sosyal çevre ile ilgili yaşantılarınız hız kazanıyor olurken aynı zamanda aşk hayatında da sizleri bazı konularda daha fazla heyecanlandıran bir kişi ile tanışmanız güne damgasını vuruyor olacaktır. Ayrıca bekar teraziler bugün yakınlarındaki bir kişinin cezbedici davranışlarından etkilenebilirler.

4 Haziran 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Zihniniz çok açık olduğu için yaratıcılık gerektiren işlerinizi kolayca halledebilirsiniz. Gireceğiniz kalabalık ortamlarda kendinizi rahat hissedeceksiniz. Yeni kişilerle tanışabilir, keyifli sohbetlere katılırsınız. İleriye yönelik planlarınızı yaparken arkadaşlarınıza düşüncelerinizi açıkça anlatabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde keyifli anlar var.

4 Haziran 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Akrabalarınızla yapacağınız görüşmeler size şaşırtıcı haberler getirebilir. Beklenmedik gelişmelerin yaşandığını öğrenebilir ve bunlardan memnuniyet duyabilirsiniz.

4 Haziran 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün görüşmelerinizde, arkadaş çevrenizle ilgili konularda, sosyal etkinliklerde ve aşk hayatınızda beklentilerinizi yüzdeyüz karşılamayan etkiler sözkonusu olsa da, öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, ani tekliflere ve ilişkilerinizle ilgili sürpriz gelişmeler yaşamaya açık bir enerjiden geçmektesiniz.

4 Haziran 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel alanlarınızda işlerinizi toparlamanız gerekebilir. Kafanızı netleştirmeye ihtiyacınız var. Yeni insanlarla bir araya gelerek hayatınızı daha rahat düzene sokabilirsiniz.

4 Haziran 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Neptün ile Venüs arasındaki olumu etkileşim gündelik hayatta sizi aşırı fedakar bir konuma sokabilir. Herkese yardım etmek çabası sizin sağlığınıza zarar verecek noktaya gelmemelidir. Tiyatro, resim, sergi gibi etkinliklere katılarak ruhunuzu dinlendirmeyi ihmal etmeyin. Hassas ve sanatçı ruhunuz ortaya çıkacaktır.

4 Haziran 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde sevgiliniz çok sorumluluk sahibi bir insan haline gelecek. Sizin de istediğiniz bu değilmiydi? Fakat bu durum onu biraz gerginleştirecek. Ona şefkatli ve romantik davranmalısınız. Unutmayın o sizi çok seviyor ve karşılığını beklemek onun da hakkı.

4 Haziran 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 08' 42" R
Ay
Aslan
25° 14' 20"
Merkür
Koç
29° 44' 17"
Venüs
Boğa
19° 43' 35"
Mars
Koç
11° 23' 34"
Jüpiter
Boğa
27° 31' 56"
Satürn
Balık
17° 46' 55"
Uranüs
Boğa
23° 13' 35"
Neptün
Balık
29° 19' 31"
Plüton
Kova
02° 03' 58"
Chiron
Koç
21° 28' 52"
Lilith
Başak
25° 01' 28"
True Node
Koç
14° 52' 25"
Son Güncelleme : 15/05/2024 15:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>