Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
İlişkinde Değişkenlikler Olabilir Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Temmuz 2020, Cumartesi

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 10%

Bilinçaltınız bugün oldukça aktif. Manevi yönden sezgileriniz olabilir ve bu gece çok tuhaf rüyalar görebilirsiniz. Ancak bu rüyalar çok karmaşık olabilir, muhtemelen bir arkadaşınız ya da sevgilinizle olan ilişkiniz hakkında size bir şeyler anlatmaya çalışıyorlar. Gördüğünüz sembolleri listeleyin, sonra her birinin sizin için ne anlama geldiğini bulun. Bu sembollerin büyük olasılıkla hepsi kişisel. Bunu düşünün!

Çok titiz bir insansınız ve detaylara gösterdiğiniz ilgi size tanınırlık kazandırabilir. Rakamlarla veya bilgisayar verileriyle çalışıyorsanız, rakamlara dikkat etmeniz harika sonuçlar doğurabilir. İşinizin yanında durmaktan çekinmeyin. Bu, çevrenizdeki diğer kişilerin uzmanlığınızı takdir ettiğini anlamanız için iyi bir zaman. Alkışlara karşı rahat olmaya çalışın, çünkü gelecekte daha fazlası olabilir!

Eğer bugün büyük bir işbirliğiyle çalışan bir savaş gemisinin kaptanı olsaydınız, önemli bir stratejik karar alırdınız. Piyasa payınızı arttırmanız ve üretim araçlarını geliştirmeniz gerektiğinin farkında fakat aynı zamanda, kendini yenilemeyen işlerin ölüme mahkum olduğunu da biliyor olurdunuz. Bugün, aklınızdaki en önemli konu!

Lider rolünü üstleneceğin bir gün. Çocuklarının spor grubuna koçluk yapabilirsin ya da bir grup projesiyle ilgilenebilirsin. Dikkatini çekmeye değecek bir neden olacak. Bunu haftada bir iki kez yapmaya karar verebilirsin. Grup liderliği konusunda güçlüsün. Hatta yardım toplama gibi toplumsal projelere bile girişebilirsin.Bugün işleri kolayca halletmeniz için ideal bir gün. Bir süredir biriken o sinir bozucu görevlerin icabına bakın. An itibariyla çok fazla şey başarma fırsatınız var. İnsanlar boş sözlerden ve dedikodudan ziyade önemli bir hedefe ulaşmak için plan yapmakla ilgileniyor. Siz de elinizin altındaki görevler hakkında ciddiyetinizi takınarak bu gruba katılın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gün, biraz zulmedici geçebilir. Evini ve yuvanı ilgilendirecek can sıkıcı şeylerle karşılaşabilirsin. Acaba geçtiğimiz birkaç yıl içinde ev bütçene pek dikkat etmedin mi? Belki de önemli bir işi uzun süredir erteliyorsundur. Bugün evin başına yıkılmayacak olsa da (gerçek anlamda), artık yapılması gereken bakım-onarım işlerine girişmenin vakti geldi.

4 Temmuz 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün aile içi ilişkilere, ev içerisindeki enerjiye dikkat etmeli, kelimelerinizi özenle seçerek konuşmaya çalışmalısınız. İki kere düşünmek bugün her konuda daha çok hayrınıza olabilir. Süregelen bir kararsızlığınızı bugün ani bir şekilde bitirebilirsiniz. Sağlıkla ilgili destekler olabilir. Baş ağrıları ve tansiyonla ilgili hassasiyetlere dikkat.

4 Temmuz 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkinde köklü değişikliklerin sinyalini veren mesajlar alabilirsin. Bu durum seni huzursuz etse de bu kararları sindirmeye çalışıyorsun. Gözlem yapmak tarafındasın şu anlık tepkilerini dile getirmeyebilirsin. Ancak sorunları halı altına süpürüyor olman ileride büyük bir patlamayı tetikleyebilir. Sorunlarını konuşmakta çekinceler yaşamamlasın.

4 Temmuz 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sorumluluklarınızın arttığını ve bazı olumsuzluklarla nasıl baş edeceğinizi düşünürken ailenizden de bazı eleştiriler sizi yoruyor olabilir. Eğitim hayatınız ya da yurtdışı ile ilgili çalışmalarınıza doğru odaklanamıyorsanız bu noktada yaşayacağınız hayal kırıklığına şaşırmamalısınız. Dikkatinizi doğru verin. Hedeflerinizi ve yönünüzü iyi belirleyin. Bazı konular sizin beklediğinizin dışında gelişecektir.

4 Temmuz 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün evde ya da ailevi bir konu gereği daha fazla çaba sarf etmek gerekebilir. Pek tembellik yapamayabilirsiniz.

4 Temmuz 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Size iyi gelmeyen her ne olursa olsun istikrarlı olarak bağ kopartmaya çabalarsanız evren de sizi destekleyerek olumlu bir sonuca götürecek.

4 Temmuz 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Geçtiğimiz birkaç ay boyunca depoladığınız başarı ve şans, sizi ruhsal veya sanatsal ilgilerinizle baş başa bırakacak konuma getirmiş olabilir. Karşılaşabileceğiniz bir iki sürpriz daha var. Ortak ilgi alanlarınız olan insanlarla tanışabilir ve onlardan öğrendiklerinizle kişisel gelişiminize katkıda bulunabilirsiniz. Yeni bir alanda çalışmaya başlayabilirsiniz. Keyfini sürün!

4 Temmuz 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün ciddi ortamlarda yersiz şakalar yapmanız işinizi kaybetmenize bile neden olabilir. bu yüzden profesyonelliğinizi koruyun ve düzgün bir izlenim bırakın.

4 Temmuz 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, sabah saatleri itibariyle yarın tutulmanın gerçekleşeceği Oğlak burcunda seyahat etmeye başlıyor. Evde zaman geçirmek iyi gelecektir.Ailenize ve evinize karşı sorumluluklarınızla ilgilenmek için bugünü değerlendirebilirsiniz. Evinizin tadilat ve dekorasyon işleriyle ilgilenebilirsiniz.

4 Temmuz 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğiniz ve kariyeriniz arasında bir seçim yapmanız gerekebilir. Çok sıkıntılı bir döneme giriyorsunuz. Vereceğiniz karar size en uygun karar olmalı. Para ikinci planda kalacak. Çünkü her zaman para sizden yana. Dostlarınızın desteğini almalısınız.

4 Temmuz 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinizle bir takım tartışmalar yaşayabilirsiniz. Bu durumu düzeltmek için sorunun kaynağına inin. Finansal olarak durumunuz iyiye gidiyor. Uzun süre önce bir arkadaşınıza verdiğiniz borç parayı geri alabilirsiniz.

4 Temmuz 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yeni başlattığınız çalışmalarda oldukça başarılısınız. Zor işleri yardım almadan başarmak istiyorsunuz. Ay karşıt burcunuzda ilerlerken, çevrenizde kurduğunuz sağlam dostlukların yapıcı etkisini gördükçe daha mutlu olacaksınız. Eski pürüzlerden kurtulmalısınız.

4 Temmuz 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 09' 05"
Ay
Kova
19° 51' 45"
Merkür
Koç
17° 40' 39"
Venüs
Boğa
03° 11' 26"
Mars
Koç
01° 05' 44"
Jüpiter
Boğa
24° 22' 21"
Satürn
Balık
16° 43' 50"
Uranüs
Boğa
22° 26' 56"
Neptün
Balık
28° 57' 40"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 32"
Lilith
Başak
23° 32' 06"
True Node
Koç
15° 20' 43"
Son Güncelleme : 02/05/2024 04:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>