Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Önemli Anlaşmalar Kapıda Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Haziran 2021, Salı

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 70%

Bugün muhtemelen geniş aile üyeleriyle zaman geçireceksiniz. Sevdikleriniz sizi sosyal etkinliklere dahil etmek isteyecekler. Bir aile yemeği veya doğum günü kutlamasına davetli olabilirsiniz. Ya da sevgiliniz, ailenizle bir araya gelmenize yardımcı olabilir. Kesinlikle bir grup insanla beraber olacaksınız bu nedenle sosyal ve aktif olun! Kalabalığa karıştıkça keyfiniz yerine gelecek.

Bugün gerçekten konsantre olmak zorundasınız. İş yerinde, tüm dikkatinizi önünüzdeki göreve odaklamanız ve herhangi bir kesinti veya dikkat dağıtıcı bir şey olmadan bitinceye kadar üzerinde çalışmanız gerekebilir. Ancak, işleri yapmak söylenenden daha kolay olabilir. Szin burcunuzda olan insanlar genellikle biraz dağınıktır, ancak iyi yönünden bakarsanız, bu sizin için iyi bir pratik olacak. Kendinizi aşırı heyecanlı hissediyorsanız, sadece yüzünüzdeki gülümsemeyle baş edin yeter.

Bugün büyük bir alım yapmanız gerekebilir. Bunun için zamanlamanız pek iyi değil çünkü bütçeniz düşüş belirtileri gösteriyor. Kendi finansal hissinize güvenin ve kendinizi para konusunda bir şey bilmeyen insanlara bırakmayın. Eğer para harcama eğilimindeyseniz, çok savurgan olmamaya dikkat edin.

Tuğladan duvara doğru koşuyormuş gibi hissedebilirsin – özellikle de günün erken saatlerinde. İyi haber şu ki akşama doğru ortalık biraz daha dinginleşecek. Duvara ne kadar baskı yaparsan, sana da o kadar baskı oluşur. Omuzların morarır, çok daha fazla enerji harcarsın. Bir adım gerilediğin takdirde, her şeyin ne kadar rahatladığını görürsün. Aslında içinden geçmek yerine duvarın etrafından dolanabileceğini de fark edebilirsin.İstediğin ölçüde insanlar tarafından ciddiye alınmazsan moralini hemen bozma. Günün enerjisi her şeyi hafif ve moral yükseltici tutmak yönünde. Son birkaç günün karanlık yoğunluğundan çık ve mutlu ol. Anlamadığın şeyler yüzünden strese girme. Akışa uyum sağla ve gülümse. Günün neşeli ve keyifli enerjisine uyum sağladığın sürece her şey yolunda olacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sürekli bir koşuşturma içindeymişsiniz gibi hissedebilirsiniz. Bir arkadaşınızı ziyaret edecekseniz gecikmiş bir doğum günü hediyesi götürebilirsiniz. Aile büyüklerini ya da kardeşlerinizi görmeye gidiyor olmanız da olası. Ziyaretler de harika olsa da fazla abartıp kendinizi bitap düşürmeyin. Biraz da dinlenmeye zaman ayırın.

8 Haziran 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün devam eden bir borcunuzu kapatabilir, beklediğiniz bir borcun geri ödemesini ise alabilirsiniz. Harcama yapmak gün içinde daha rahatlatıcı gelebilir. Fakat hem finansal hem duygusal konularda aşırıya gitmemelisiniz.

8 Haziran 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Önemli anlaşmalar kapıda. Ortaklı bir işte çalışıyorsan, işleri büyütmek için önemli birbirliği karşınıza gelebilir. Sosyal çevrendeki kişilere daha fazla dikkat etmeye başlayacaksın. Yapmacık tavırlarda bulunan kişileri hayatından çıkarmayı düşünebilirsin. Tatil konusunun gündemine geleceği bugünde, araştırmaların hız kazanabilir.

8 Haziran 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma alanınızda kendinizi yeniden tasarlamak ve gücünüzü göstermek isteyebilirsiniz. Performansınızdan memnun olmadıklarını dile getiren kişiler zaten size bunu gösterecektir. Sabırlı olun.

8 Haziran 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde yaşayacağınız kriz yaratan durumlara karşı dikkatli olmakta fayda var. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar oluşabilir. Parasal konularla ilgili karar alırken dikkat etmeniz gerekebilir. Gün içinde işlerinizde yenilenmeye gidebilirsiniz. Kendinizi aşmak ve yön vermek isteyeceğiniz koşullar oluşabilir. Bu durumda kişisel yeteneklerinizi kullanabilirsiniz.

8 Haziran 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İkili ilişkilerinizde kendinizi enerjisel anlamda daha rahat hissedebilir partnerinizle doğal ve rahat bir uyum yakalayarak mutlu olabilirsiniz.

8 Haziran 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aile yaşamınıza ve ailevi konulara odaklanabilir, onların problemleri ile meşgul olabilirsiniz. Hayatınızla ilgili yeni kararlar alabileceğiniz bugün, ilişkilerinizde daha sıcak ve sevgi dolu tavırlarla yaklaşmayı tercih etmelisiniz.

8 Haziran 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bulunduğunuz ortamda gözleri üstünüzde hissedebilirsiniz. İstemeden kırdığınız biriyle yüzleşmeniz gerekebilir. Bugün işleri biraz ağırdan alıp kesin kararlara varmamanızda fayda var. Yeterince dinlendiğinizde hayat akmaya hazır sizi bekliyor olacak.

8 Haziran 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Retro Jüpiter’in sizi zorlaması karşısında bazı engellere takılabilir ve kendinizi anlatma konusunda zorluklar yaşayabilirsiniz. Beğendiğiniz konularda kendinizi daha da mükemmel yetiştirmek isteyeceksiniz. Aklınız karışık.

8 Haziran 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son derece hareketli olacağınız bir dönemdesiniz. Önümüzdeki haftalarda büyük bir çıkış yapacaksınız. Dikkatli olmanız gereken konuların başında ise maddi durumunuz geliyor. Ödemeniz gereken bir borç, faturalar derken elinizden umduğunuzdan fazla miktarda çıkabilir.

8 Haziran 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile birbirinize ilk günkü gibi aşıksınız. Finansal durumunuzu düzeltebilmek istiyorsanız, ihtiyacınız olmayan şeylere para harcamamalısınız. Bugün kendinizi mutsuz hissederseniz, arkadaşlarınız ile buluşun.

8 Haziran 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kafanızın karışmasına neden olan bir konuda ailenizden destek alın. Böyle durumları bir gurur meselesi yapmayın. Zaten; bu şekilde davranırsanız, komplekslerine yenik düşmüş bir kişilik imajı sergilersiniz. Yardım istemek bir büyüklüktür.

8 Haziran 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 16' 46"
Ay
Kova
21° 43' 13"
Merkür
Koç
17° 44' 41"
Venüs
Boğa
03° 21' 11"
Mars
Koç
01° 11' 50"
Jüpiter
Boğa
24° 24' 12"
Satürn
Balık
16° 44' 31"
Uranüs
Boğa
22° 27' 23"
Neptün
Balık
28° 57' 54"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 58"
Lilith
Başak
23° 32' 59"
True Node
Koç
15° 20' 49"
Son Güncelleme : 02/05/2024 07:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>