Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Maddi Anlamda Kendini Güvene Almalısın Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Aralık 2020, Salı

Aşk 20%
Para 40%
Sağlık 100%

Bugün sizi rahatsız eden ya da ilham veren bir şey hakkında fikrinizi belirtmeye karar vererek eyleme geçebilirsiniz. İş ortamınızda bazı güçlü hisler uyandıran bir şeyler oluyor olabilir. Gerçek duygularınızı dile getirmekten korkmayın, çünkü gerçek olduğunu düşündüğünüz şeyin arkasında durmalısınız. Kişisel yaşamınızda, sevdiğiniz bir kişiye açık ve dürüst olmanızı gerektiren bir sorunla karşılaşabilirsiniz.

Piyango oynayın. Bugün sizin için anahtar kavram, çaba gerektirmeyen bir kazançlar olacak. En beklemediğiniz anda, elinize para geçecek. Bazı şeyleri şekillendirmek için ne kadar az çabalarsanız o kadar işler lehinize dönecek. Günün tadını çıkarın ve detayları karıştırmayın. İşler kendi kendine hallolacak. İnsanlar duygusal açıdan dolmuş olabilirler, ancak onların bu aşırı davranışlarının dengeyi bozmasına izin vermeyin.

Bugün büyük bir alım yapmanız gerekebilir. Bunun için zamanlamanız pek iyi değil çünkü bütçeniz düşüş belirtileri gösteriyor. Kendi finansal hissinize güvenin ve kendinizi para konusunda bir şey bilmeyen insanlara bırakmayın. Eğer para harcama eğilimindeyseniz, çok savurgan olmamaya dikkat edin.

Senin gibi ateşli ve hemen parlayan biri için sakin bir gün. Fakat bir miktar sakinliğin bile sana gerçekten büyük faydası dokunuyor. Bir parkta vakit geçirebilir ve kendini hayal gücüne bırakabilirsin. Günün göksel açıları seni hayal kurup çocukluğunu hatırlamaya davet ediyor. Gerçekleşmeyen işleri düşünüp stres yapmak yerine neden kendini akışa bırakıp bir değişiklik yapmıyorsun?Bugün biraz farklı bir şey yapma fırsatı yakalayabilirsiniz. Bir porje ya da halletmeniz gereken ufak birsizin için biçilmiş kaftan olabilir! Adım atmaktan ve yeni görevler üstlenmekten çekinmeyin. Şu sıralar çeşitlilik arzusu içinde olabilirsiniz. Yetenklerinizin ve yaratıcılığınızın sınırlarını zorlayan birbaşarmak isteyebilirsiniz. Yeni şeylerin gerçekleştiği bir alana konumlanın. Yenilikçi olmak hoşunuza gidecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hayallerinize sarılın ve en sevgili düşlerinizi aklınızdan çıkarmayın. Bunlar sizi hayatta tutan şeylerdir; zihinsel olarak canlı kalmanızı sağlarlar. Uğruna çabaladığınız bir şeyler yoksa, eylemlerinizin ardında gerçek bir amaç olmaksızın öylece yaşayıp gittiğinizi fark edebilirsiniz. Rasyonel aklınızın size ne söylediğine aldırış etmeyin; hayal gücünüzden esin almanızın tam zamanı.

1 Aralık 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün uyku düzensizlikleri ve etkileyici rüyalarla güne başlayabilirsiniz. Bugünlerdeki rüyalarınız bilinçaltı kaynaklı olabilir. Zihinsel bir sıkışıklık hali olabilir. Karmaşık bir konuyu çözmek adına kafa yorabilirsiniz. Doğru noktalarda yüzeysel olmak, ana göre hareket etmek ve takılı kalmamak gerekli.

1 Aralık 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Online alışverişi şu sıralar abartmış olabilirsin. Harcamalarını kontrol altında tutmalısın. İlişkisi olan bir Yay burcuysan evlilik kararı bugün gündemine gelebilir. Mesleği konusunda yanlış karar alan bir arkadaşını yanlışından döndürebilirsin. Ay boşlukta hareket ediyor kendini fiziksel anlamda fazla yormamalısın.

1 Aralık 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma ortamınızda bugün yapacağınız çalışmalar oldukça sizden söz ettirebilir. Kusursuzluk algısı içinde yaptığınız işleri fazla abartmamalısınız. Çalışma arkadaşlarınız yetenekleriniz konusunda her zaman sizlere hayranlık duyacaktır. Mütevazi duruşunuz ile gönülleri fethediyorsunuz.

1 Aralık 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Karşınızdaki kişiyle olan ilişkinizde uyum arayışında olabilirsiniz. Dava sürecindeyseniz, gelişmeler yaşanabilir. Çalışma hayatınızda önemli konular gündeme gelebilir. Daha fazla sorumluluk alma durumunda kalabilirsiniz. İlerleyen saatlerde hareketli zamanlar yaşanabilir.

1 Aralık 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş yerinizdeki bazı insanların çokta dostça tavırları olmayabilir. Bu kişilere karşı önlem almak zekanız için oldukça basit bir durum, etkileyiciliğinizi kullanın...

1 Aralık 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Merkür'ün burcunuza ilerlemesiyle birlikte iletişime, haberleşmeye, kısa yolculuklara, fiziksel aktivite ve spora hız verebilirsiniz. Sosyal çevrenizi genişletebilir, kendinizi daha iyi anlatıp ifade edebilirsiniz.

1 Aralık 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İnsanların bugün çok garip olduğunu ve iyi tanıdığınızı düşündüğünüz insanların bile tuhaf davrandığını görebilirsiniz. Yine de çok fazla kafaya takmayın, bu geçici bir süreç için böyle olacak.

1 Aralık 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dün gerçekleşen Ay tutulmasının ardından Ay, İkizler burcunda seyahat etmeye devam ediyor.İkili ilişkilerinizin ön planda olacağı bugünü ortaklıklarınızdaki ve evliliğinizdeki problemlerin çözümü için değerlendirebilirsiniz. İmzalı işler gündeme gelebilir. Merkür, bugün itibariyle burcunuzda seyahat etmeye başlıyor. Kendinizi daha iyi ifade etmek isteyeceğiniz ve hayatınız üzerine daha fazla düşüneceğiniz bir döneme giriyorsunuz.

1 Aralık 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün aşırı çekicisiniz. Sizi görenler hemen etkilenecekler. Yeni ilginç kimseleri tanıyacaksınız. İş durumunuz iyi. Para durumunuz fevkalade. Size türlü yerden irili ufaklı para gelecek. Paranın bir bölümünü kendiniz harcayacaksınız. Diğer kısmını sağlam yatırımlara yönledirin.

1 Aralık 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk hayatınızda her şey yolunda gidiyor ve partnerinize çok aşıksınız. Bugün yakın bir arkadaşınız, sizden borç para isteyebilir. Negatif ruh halinden kurtulmaya çalışın ve etrafınızı neşeli insanlar ile kuşatın.

1 Aralık 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize karşı daha duyarlı bir davranış şekli geliştirmek için çok çaba sarf etmeniz gerekiyor. Bugün ilk denemelerinizi yapmak için çok uygun. İş ortamında bazı konularda haksızlığa uğradığınızı düşünüyorsunuz. Adalet duygunuz ön plana çıkacak. Bazı yanlış anlaşmalar yüzünden yatırımlarınızın yönünü değiştirebilir, bambaşka sonuçlarla karşılaşabilirsiniz. Zinde olmaya ve güç toplamaya ihtiyacınız var. Açık havada yapacağınız yürüyüşler size iyi gelecek.

1 Aralık 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 16' 27" R
Ay
Akrep
16° 35' 29" R
Merkür
Koç
15° 59' 37"
Venüs
Koç
24° 28' 13"
Mars
Balık
25° 38' 06"
Jüpiter
Boğa
22° 43' 35"
Satürn
Balık
16° 05' 37"
Uranüs
Boğa
22° 02' 49"
Neptün
Balık
28° 44' 35"
Plüton
Kova
02° 05' 23"
Chiron
Koç
20° 21' 24"
Lilith
Başak
22° 44' 60"
True Node
Koç
15° 36' 23"
Son Güncelleme : 25/04/2024 02:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>