Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Kariyer Yaşamın Şekilleniyor Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Kasım 2020, Cumartesi

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 100%

Yakın bir arkadaşınız ya da sevdiğiniz bir kişiyle birbirinizi daha iyi anladığınızı hissedebilirsiniz. Romantik durumlar ön planda ve engellerin yavaş yavaş ortadan kaldırıyorsunuz. Kendinizi gösterdiğinizde ortaya çıkan coşku ve heyecanı fark ediyor ve eğlenceli ruhunuzun dünyayı etkilemesine izin veriyorsunuz. Ciddi konuları bir kenara bırakın, eğlenmek ve daha sosyal olmak için zaman ve zihinsel alan yaratın.

Bugün önemli bir rol üstleneceksiniz! Bugünkü ruh hali biraz sinir bozucu olabilir, ancak bunun üstesinden gelme biçiminizyerinde veya okulda tanınmanızı sağlauacak. Gücünüz, öz denetiminiz ve istikrarınız, başarınız ve başarısızlığınız arasında fark yaratır. Kendinizle gurur duyabilirsiniz, duymalısınız da!

İnsanlara pembe gözlükle bakmaya fazlasıyla eğilimlisiniz. Bu hayranlık uyandıran bir durum... tabii bir noktaya kadar. Bugün birisi güven verici kişiliğinizden faydalanmaya çalışabilir. Eğer biri size inşaata elverişli batalık bir arazi satmaya çalışırsa, ona kesinlike "hayır" diyin. Bir insanın sizi kandırmaya çalışmasına inanmak size zor gelebilir ancak dünyanın düzeni bu. Bunu acı bir deneyimle öğrenmektense bizden duymanız daha iyi.

Başkalarına karşı merhametli ol. Günün enerjisi oldukça yoğun. İnsanlar stresli hissedebilir. Bu stres işlerin kontrolden çıkmasıyla alakalı değil. Sadece ekstra hassas hissedilen bir dönem. Kimse eleştirme ya da uzlaşmazlıklar yaşamamaya çalış. Barışçıl, arkadaş canlısı bir ton benimse. Dramadan kaçın!Bugün hayallerinize sarılın ve en sevgili düşlerinizi aklınızdan çıkarmayın. Bunlar sizi hayatta tutan şeylerdir; zihinsel olarak canlı kalmanızı sağlarlar. Uğruna çabaladığınız bir şeyler yoksa, eylemlerinizin ardında gerçek bir amaç olmaksızın öylece yaşayıp gittiğinizi fark edebilirsiniz. Rasyonel aklınızın size ne söylediğine aldırış etmeyin; hayal gücünüzden esin almanızın tam zamanı.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün eviniz ziyaretçilerle dolabilir. Herkesi doyurabilmek için el atında biraz yiyecek-içecek bulundurmanız gerekebilir! Birkaç şişe fazladan içeçek satın alın ve biraz da çerez bulundurun etrafta. Akrabalarınızdan bazıları bir merhaba demek için uğrayabilir. Ya da komşularınız çat kapı ziyarete gelip sizinle biraz sohbet ederek vakit geçirebilir. Açık kapı politikası uygulayın ve sosyal olmanın tadını çıkarın!

28 Kasım 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugüngörüşmeleri, toplantılar ve işle ilgili geleceğe yönelik konuşmalar gündeminizde olabilir. Bir haber bekleyebilir, bir netleşme isteğinde olabilirsiniz. Günü aktif geçirmek daha keyifli olmanızı sağlayacaktır.

28 Kasım 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Meslek hayatında kendine yeni bir hedef belirleyebilirsin. İş yerindeki patronunun adil olmadığı konusunda bir endişeye sahipsin. Kariyerini farklı yönlendirebilirsin. Özel hayatındaki konuşkan tavrını bir kenara bırakıyorsun. Az konuşarak özü anlatmaya çalışıyorsun.

28 Kasım 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sağlığınızın verdiği uyarılara tepkisiz kalabilirsiniz. Korkularınızın üzerine gitmedikçe ilerde daha büyük problemlerle karşılaşabilirsiniz. Takıntı yaptığınız konularda uzman bir kişiden destek alabilirsiniz. Sağlığınız ve yaşam kaliteniz sizlerin en önemli konunuz olmalıdır.

28 Kasım 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle ilgili konularda olumlu gelişmeler mümkün. Aynı zamanda başkalarından olumlu mesajlar ya da destekler alabilirsiniz.

28 Kasım 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızda size ağırlıklı olarak eşlik eden duygu ve düşünceleri yakalamaya çalışın. Kötü olanların sebeplerini bulun, onları dönüştürmeye çalışın...

28 Kasım 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca iletişim, seyahatler ve aşk hayatınızda ani ve sürpriz fırsatlar elde edecek bir enerjidesiniz. Bu zaman diliminde keyifli diyaloglar geliştirebilir, beklediğiniz haberleri alabilir ve aşk hayatınızda yeni teklifleri değerlendirebilirsiniz. İlişkisi devam edenlerin tatil planı yapabileceği ve keyifli görüşmeler gerçekleştirebileceği bugün, ruhunuzun ihtiyaçlarını belirlemeniz ve sizi gerçekten iyi hissettiren ortamlarda bulunmanız faydalı olacaktır

28 Kasım 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hemen harekete geçmezseniz bütçe veya diğer para sorunları büyüyebilir. İçinden çıkılamaz bir bataklığa kimse girmek istemez.

28 Kasım 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Boğa burcunda seyahat eden Ay, günlük rutinler, sağlık ve çalışma hayatı konularını ön plana taşıyor.Sağlığınıza daha fazla özen göstermeniz gerekebilir. Özellikle boğaz bölgesiyle ilgili rahatsızlıklara karşı dikkatli olun ve sağlık kontrollerinizi ihmal etmeyin. Günlük hayatınıza çeki düzen vermek için bugünü değerlendirebilirsiniz. Venüs'ün Uranüs ile karşıtlığı birlikte çalıştığınız kadınlarla yaşanabilecek anlaşmazlıklara işaret ediyor. İş stresinizin sağlığınızla oynamasına izin vermeyin.

27 Kasım 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sinirlerinize hakim olun ve kendinizi kontrol altına alın. Artık özgürsünüz. Buna alışmanız zaman alsa da kendinizi hiç sıkmayın ve çeşitli psikozlara girmeyin. Biraz çaba ile yepyeni bir insan olarak yaşama yeniden merhaba diyeceksiniz. Ailenizle ilşkilerinizi yeniden gözden geçirin.

28 Kasım 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İçten gelen ani itici hislerin farkında olun. Şimdiki karışıklıklar hayatınızdaki çözülmemiş gerilimlerden kaynaklanmaktadır. Bu gerilimler bilinçaltınızdan, varlığınızın temelinden ortaya çıkmaktadır. Başverecek olaylar köklerinizi sarsabilir. Problemleri önlemeyin, fakat yıkıcılıktan kaçının. Gerekirse tedavi isteyin.

28 Kasım 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Endişe duymayın, çok seviliyorsunuz. Ondan beklediklerinizin biraz abartılı olduğunu siz de fark ediyorsunuz. Bu konuda sizi uyarabilir, hazırlık olmanızda yarar var. Birikmiş işlerinizi halledebileceğiniz bir gün. Gözünüzde büyüttüğünüz kadar olmadıklarını göreceksiniz. Korktuğunuz ödemelerin günü yaklaşırken, önümüzdeki günler içinde de yeni masraflar görünüyor. Böbreklerinizle ilgili bir problem hissedebilirsiniz, ihmal etmek problemi büyütebilir. Bir uzmana danışmanızda fayda var.

28 Kasım 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 03' 17" R
Ay
Başak
12° 23' 32"
Merkür
Koç
17° 24' 52"
Venüs
Koç
17° 52' 07"
Mars
Balık
21° 29' 32"
Jüpiter
Boğa
21° 29' 43"
Satürn
Balık
15° 34' 44"
Uranüs
Boğa
21° 44' 59"
Neptün
Balık
28° 34' 05"
Plüton
Kova
02° 03' 48"
Chiron
Koç
20° 02' 46"
Lilith
Başak
22° 09' 22"
True Node
Koç
15° 36' 57"
Son Güncelleme : 19/04/2024 18:20

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>