Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Yanlış Anlaşılabilirsin Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Kasım 2020, Salı

Aşk 60%
Para 20%
Sağlık 20%

Başkalarıyla birlikte yaşamak her zaman kolay değildir! Muhtemelen bugün düşündüğünüz şey budur. Aile hayatınızda, şeyler hakkında oldukça idealist bir tutuma sahip olacaksınız. Kendinizi arada bir hayal kırıklığına uğratırsanız şaşırmayın. Ancak kendiniz için koyduğunuz hedeflere tam olarak ulaşmasanız da, bu idealizm size hayatınızda yön verecek.

Bu sabah gururla ayağa kalkın ve emirlerinizi yeni güne yağdırmaya başlayın. Mükemmel bir şekilde çalışacağınızı bilerek kendinize güvenle yaptığınız her şeyde baskıcı bir tutum sergileyin. Başarıya karşı iştahınız yüksek olacak ve midenizdeki boşluğu kolayca doldurma imkanınız olduğunu göreceksiniz. Seyahat ve kültür heyecanınızı hareketlendiren maceralara atılın.

İş ve maddi konularda kendinizi daha güvende hissettiğinize göre, ruhani ve metafiziksel yönlerinizi genişletmenin yollarını arayabilirsiniz. Sezgisel ve fiziksel becerileriniz çok yüksek düzeyde bu da bazı canlı rüyalar ve hayaller görmenize ve hatta bunlardan kaynaklanan sezgilere sebep oluyor. İlginizi çeken her hangi bir konudaki kitaplar ve konferanslar sizin için aydınlatıcı olabilir. Keşfedilmek için sizi bekliyorlar!

Bazı açılardan, hayalleriyle pek teması olmayan, kayıp bir ruh gibi hissediyor olabilirsin. Her ne kadar enerjik ve içten hissediyor olsan da, aynı zamanda enerjinin yanlış yere yönelmiş olduğunu düşünebilirsin. Yapman gereken kendine rehberlik etmek. Kendine liderlik et. İnsanları bırak; kendi yolunu izle! Ne kadar inisiyatif alırsan o kadar mutlu olursun.Gitmekte olduğun yolu daha net anlamalısın. Bazen günlük stresin üstesinden gelmek kolay olabiliyor. İleri derecedeki hedeflerini de görüş açından yitirmek de kolay. Şu anda yüksek özgüven ve vizyon hissiyle donanmaya elverişlisin. Kaderini yerine getirmek ve tamamlamak gibi bir hedefin var ve hayallerinin olduğu yöne doğru hareket etmek istiyorsun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İçgüdülerinize güvenerek hareket ederseniz yanılmazsınız. Kontrolü biraz bırakmanız ve mantıklı düşünme takıntınızı askıya almanız gerekiyor. Bırakın, rüzgar nereye eserse oraya gidin. Hislerinizi tartın ve çevrenizdekilerin bu hisleri nasıl etkilediğini gözlemleyin. Bugün kesin bir plan yapmanın ne kadar zor olduğunu fark edeceksiniz. Seçenekleri keşfetmek ve gözlemlerinizi diğer insanlarla karşılaştırmakta ne kadar iyi olduğunuzu göreceksiniz. Kendinizi tek bir biçimde düşünerek sınırlamayın.

24 Kasım 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün gün batımına kadarki zaman diliminde dağınıklıklar ve halsizlikler olabilir. Dinlenmeye, rahatlamaya odaklanmakta fayda var. Beden sağlığı adına destekler alınabilir. Akşam saatlerinde motivasyonunuzu arttıracak, keyifli gelişmeler karşınızda. Aşk hayatı ve duygular canlanabilir.

24 Kasım 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özgün tavırların çevren tarafından yanlış anlaşılmalara mahal verebilir. Geleceğe dair amaçlarından uzaklaştığını fark ediyorsun. Kendini ailenden birinin ikazı ile toparlıyorsun. İlişkisi olan bir Yay burcuysan kıskançlığın belirgin bir hal alabilir. Bu durumu kontrol altında tutabilirsin.

24 Kasım 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma ortamınızda bugün yapacağınız çalışmalar oldukça sizden söz ettirebilir. Kusursuzluk algısı içinde yaptığınız işleri fazla abartmamalısınız. Çalışma arkadaşlarınız yetenekleriniz konusunda her zaman sizlere hayranlık duyacaktır. Mütevazi duruşunuz ile gönülleri fethediyorsunuz.

24 Kasım 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yaratıcılığınızı hobilerinize yoğunlaştırmak isteyebilirsiniz. Sevdiğiniz insanlarla birlikte olmak size iyi gelecektir. İkili ilişkilerinizde beklemediğiniz tepkiler sizin bir konuda farkındalığınızı arttırabilir. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizde daha rahat risk alabileceğiniz bir gündesiniz.

24 Kasım 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde çizgilerinizi ve karakteristik özelliklerinizi göstermek insanların size istediğiniz gibi yaklaşmasına oldukça yardımcı olacaktır.

24 Kasım 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aşk hayatınızda uyum, mutluluk ve yeni tekliflere açık olduğunuz, partnerinizle tatil ve eğlence planları yapabileceğiniz, ilişkilerinizi düzeltebileceğiniz ve birlikte romantik zaman geçirebileceğiniz, çocuklarla ilişkilerinizde olumlu gelişmelerin yaşanabileceği şansın en fazla size gülümsediği bir gündesiniz.

24 Kasım 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çok fazla saldırganlık sergilemek size şu anda yarardan çok zarar verecektir. Özellikle şu anda zor zamanlardan geçtiğinizi anlamayan arkadaşlarınız ve aile üyelerinize karşı daha yumuşak olmaya çalışın.

24 Kasım 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Balık burcundaki seyahatine devam edeceği gündüz saatlerinde evde zaman geçirmekten keyif alırsınız.Evinizin dekorasyon ve tadilat işleriyle ilgilenmek için gündüz saatlerini değerlendirebilirsiniz. Ay'ın Koç burcuna giriş yapacağı 18:05 itibariyle romantik bir ruh haline girersiniz. Akşam saatlerini sizi mutlu edecek kişi ve aktivitelere vakit ayırarak değerlendirin.

24 Kasım 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Para konusunda gerçekçi olmanız gerektiğini unutmayın. Talih oyunlarında bu günlerde şansınız yok. Paranızı çarçur etmeyin. Evde ve işte bazı sorunlar olacak. Akılcı ve sakin olmalısınız. Evde masraflara dikkat etmelisiniz. İş hayatınızda yeniliklerden kaçınmalısınız.

24 Kasım 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Artık eskisinden daha az acı çekerek psikolojik durumunuzda köklü değişiklikler yapabilirsiniz. Hepimiz rahat ama işe yaramaz rutinlere gire biliyoruz. Yaşamınızı öyle şekillendirin ki, temel bireysel ihtiyaçlarınızı yerine getirsin. Psikoterapi şimdi kullanmak için iyi bir araçtır.

24 Kasım 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizi daha iyi bir seviyeye taşıyabilmek elinizde. Biraz daha yumuşak olur ve daha az hükmetmeyi tercih ederseniz, sevdiğiniz insanın sizinle alakalı hiçbir sorunu kalmayacak. Yeni bir konuya el atarak başarılı ve zevkli bir çalışma yapabileceksiniz. Patronunuz da sizden uzun zamandır böyle bir atak bekliyordu. Yakın dostlarınızdan yardım istemeyi unutmayın. Hesapta olmayan beklemediğiniz harcamalarla karşılaşabilirsiniz. Kendinizi sağlıklı hissetseniz de bazı kontrolleri ihmal etmeyin.

24 Kasım 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 58' 36" R
Ay
Akrep
12° 49' 09" R
Merkür
Koç
16° 00' 41"
Venüs
Koç
24° 05' 37"
Mars
Balık
25° 23' 56"
Jüpiter
Boğa
22° 39' 21"
Satürn
Balık
16° 03' 54"
Uranüs
Boğa
22° 01' 47"
Neptün
Balık
28° 43' 60"
Plüton
Kova
02° 05' 19"
Chiron
Koç
20° 20' 21"
Lilith
Başak
22° 42' 58"
True Node
Koç
15° 37' 04"
Son Güncelleme : 24/04/2024 19:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>