Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Cesur Adımlar Atıyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Kasım 2020, Çarşamba

Aşk 30%
Para 70%
Sağlık 10%

Bugün iyi haberler alabilirsiniz. Belki de beklenmedik bir fırsatla ilgili ailenizden bir telefon gelebilir. Ya da sevgiliniz, ilişkinizde büyük bir değişiklik yapmayı önerebilir. Bu değişiklikleri sizin için bir tehlikeli olarak görmeyin. Güçlü enerjiler şu anda sizi koruyor ve başarılı olmanıza yardımcı oluyor.

Bir takımla daha fazla çalışmanız gerektiğini keşfedebilirsiniz. Belki size bir grup projesi verilmiş olabilir. Bazen biraz utangaçsınız ve etkili bir şekilde her zaman iletişim kuramayabilirsiniz. Bazı grup stratejileri için zaman ayırmaya çalışın. Daha iyi birakışı oluşturmak için herkesin beyin fırtınası yapabileceği bir toplantı düzenleyin. Fikirlerinizi içeride tutmak yerine, kendi fikirlerinize katkıda bulunları konusunda kendinizi cesaretlendirin. Yakında bu grup işbirliğinden ilham alacaksınız.

Nasıl da değiştiniz! Devrimi savunan öfkeli bir isyancı oldunuz. Sizden finansal olarak faydalanmaya çalışan ve her türlü hoş olmayan taleplerde bulunan herkesin Tanrı yardımcısı olsun. Adalete olan bağlılığınız ön sıralarda geliyor bu yüzden kendiniz de dahil adaletsiz olan insanlara karşı lafınızı hiç sakınmıyorsunuz.

Hayat arzu ettiğinden hızlı ilerliyor ve yapman gerekenleri yapıp ihtiyaçlarını karşılayabildiğinden şüphelisin. Kilit nokta ise kendini akışa bırakmak. Zamanın kurbanı olduğunu düşünmek yerine onunla bir bütün olarak hareket ettiğini düşünerek daha uyumlu bir yaklaşım benimse. Elindeki şimşek hızındaki enerjiyi çabaların adına kullan.Bugün diğer insanlarla olan dostluklarınıza odaklanmanın tam zamanı. Bazı aile üyelerini öğle yemeğine davet etmek isteyebilirsiniz. Cömertliğinizi ve arkadaşlığınızı takdir edecekler. Ya da bir süredir görmediğiniz iyi bir arkadaşınızla akşam yemeği yemek isteyebilirsiniz. Ara sıra küçük sosyal inceliklere vakit ayırmak gerekir. Zaman o kadar çabuk geçiyor ki dostlarla iletişimi çok kolay kaybedebiliriz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün iki farklı yöne çekiliyormuş gibi hissedebilirsin. Sen kibar bir insansın ve başkalarıyla zıtlaşmaktan hoşlanmıyorsun. Fakat şu anda değişim isteyen şeyler yaşanıyor gibi. Senin sahip olduğun bakış açısını anlayamayan bir sevgilin veya yakın arkadaşın olabilir. Düşüncelerini açık açık ifade et ve yaşadığın kaygıların tarafsızca bir listesini yap. Utangaç tarafın seni konuşmamaya itiyorsa da, ağzını açtığında kendini çok daha iyi hissedeceksin!

18 Kasım 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yaşamdan keyif alacağınız durumlar olabilir. Hediyeler alabilirsiniz. Çocuklarla ilişkiler öne çıkabilir, çocuklarınız için harcama yapabilirsiniz. Kendinizi keşfetme, gelişim göstermek istediğiniz konuda kendi içinize dönme, kendi payınıza düşeni yapma zamanı.

18 Kasım 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş hayatında kaydedeceğin ilerlemeler yakın çevreni mutlu ediyor. Sana duyulan güvenin artması kariyer yaşantında daha cesur adımlar atmanı sağlıyor. Eline geçen bir miktar para ile verimli bir yatırım yapmayı düşünebilirsin. İlişkisi olan bir Yay burcuysan karşı tarafa duyduğun duygusal yoğunluk azalabilir.

18 Kasım 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal sorunlarınızı geride bırakmak adına uzman bir kişiden destek alabilirsiniz. Geç kalınmış bir davranış olsa da maddi problemlerinizi kısa sürede toparlamanıza yardımcı olacaktır. Kendinize sınırlar belirlemezseniz yanlışlar katlanarak artacaktır.

18 Kasım 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili konularda ciddi şekilde düşünmeniz gerekebilir. Kişisel donanımınızı kullanacağınız işlere yönelebilirsiniz. Ev hayatınızda sizi yoran koşullar oluşabilir. İş hayatınızda başkalarından alacağınız destekle işlerinizi akıcı hale getirebilirsiniz. Eşinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir.

18 Kasım 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda canlı bir döneme adım atabileceğinizi görmek sizleri mutlu edebilir. Her şartta kalıcı mutluluk getirebilecek adımlar atmaya başlıyor olabileceksiniz

18 Kasım 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile ruhsal ve fiziksel olarak kendinizi yüksek enerjide ve pozitif hissedeceğiniz, düşündüğünüz her şeyin daha kolay gerçekleştiği, işlerinizi tanıtmak, aşk hayatınızda mutluluğu daha yoğun hissetmek partnerinizle tatil planı yapmak ve eğlenceli ortamlarda bulunmak için harika bir günde bulunuyorsunuz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu aşk hayatınızda uyumu, romantizmi ve sevgi ile paylaşımları arttırıyor.

18 Kasım 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Okulla ya da işle ilgili bir sorun bugün canınızı sıkabilir. Çözüm odaklı olmakta fayda var. Bunun sadece bir süreç olduğunu hatırlamalısınız.

18 Kasım 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Oğlak burcundaki seyahati finansal konuları ön plana taşıyor.Gelir – gider hesabı yapabilir, bütçenizi planlamak için bugünü değerlendirebilirsiniz. Kazançlarınızı arttırmanın yeni yollarını arayabilir, size daha fazla kazanç sağlayacak yeni bir işin arayışına girebilirsiniz. Size kendinizi değerli hissettirecek aktivitelere vakit ayırmayı ihmal etmeyin.

18 Kasım 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kariyer veodaklısınız. Hayatınızla ilgili kararlar almak isteyebilirsiniz.

18 Kasım 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşinizin zor günlerinde de her daim yanındasınız ve onu mutlu etmeye çalışıyorsunuz. İşinizi severek yaptığınız için hiçbir şey size zor gelmiyor. Yeni tanıştığınız insanlara karşı daha mesafeli olun.

18 Kasım 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hoşlandığınız biri var, hissettiklerinizden eminsiniz ama şartlar beraberliğinizi için uygun değil. O da bunun farkında. Uygun bir dille, ona bunu anlatmaya çalışın. Boşta geçen zamanın size birçok şey kaybettirdiğini fark etmelisiniz. Biraz atak olduğunuz takdirde, girişken kişiliğinizle meslek yaşamınızda hiçbir engel bulunmuyor. Para konusunda kısmetlisiniz. Ancak para ile ilgili fırsatları anında değerlendirmeye çalışın. Sağlığınızla hiç ilgilenmemek, şu günlerde başlıca kusurunuz.

18 Kasım 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 00' 33" R
Ay
Oğlak
05° 42' 01"
Merkür
Koç
16° 25' 29"
Venüs
Koç
29° 12' 12"
Mars
Balık
28° 36' 03"
Jüpiter
Boğa
23° 37' 03"
Satürn
Balık
16° 26' 45"
Uranüs
Boğa
22° 15' 50"
Neptün
Balık
28° 51' 49"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 35"
Lilith
Başak
23° 10' 34"
True Node
Koç
15° 24' 29"
Son Güncelleme : 28/04/2024 23:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>