Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Arkadaşlarının Sorunlarına Sağır Değilsin Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Kasım 2020, Cumartesi

Aşk 50%
Para 100%
Sağlık 60%

Bugün 'yuva kurma' havasında olabilirsiniz. Belki de şu an ciddi bir ilişki içindesiniz, aşk hayatınız güzel bir şekilde ilerliyor ve bir yuva kurma düşünceleriniz olabilir. Sevgilinize bir ev almayı düşünebilir ya da bir nişan yüzüğü almak için alışverişe çıkabilirsiniz. Şu anda bir ilişkide olmasanız bile, böyle arzunuz olabilir. Evlilik ve bağlılık gibi konuları düşünebilirsiniz.

İnsanların bugün sizin hakkınızda söylediklerine karşı olağan dışı bir duyarlılık gösterebilirsiniz. Normalde kendinize güveniyorsunuz ve hiç kimse sizi yeterince öz saygıya sahip olmadığınız konusunda suçlayamaz! Ama bugün eleştirel bir insanla karşılaşırsanız kendinizi birazcık aşağı hissedebilirsiniz. Bir patron, müşteri ya da meslektaş, sizi sinirlendirecek düşüncesiz bir yorum yapabilir. Anın enerjisinden kendinizi uzak tutun ve objektif olmaya çalışın.

Rolling Stones ne güzel söylemiş: "Tatmin olamıyorum." Son zamanlarda hissettiğiniz ruh hali tam da böyle. Aslında son aktivitelerinize bakarsanız, yalnızca aynı yerde kalabilmek adına olabildiğince hızlı koştuğunuz için Alice Harikalar Diyarı'nda gibi hissetmeniz normal. Sonraki gün size yeni, daha tatmin edici yollar açmanın yanı sıra biraz rahatlamanızı da sağlayacak.

Hassas ve duyarlı olduğun günlerden biri daha. Yay oldukça ketum bir burçtur. Karmaşık ve zorlayıcı duygular yaşadığında bile bunları kendine saklamayı tercih edersin. Meditasyon yapmak isteyebileceğin bir gün. Ya da doğaya çıkıp bir yürüyüş yapabilirsin. Seni hissettirecek şeyler yap. Stresli olayların içinden biraz da olsa sıyrılabilirsen, çok daha iyi hissedeceksin.Enerjinizi toplamanın vakti geldi. Mükemmel olmak için kendinize çok fazla yükleniyorsunuz. Yorgun ya da bitkin hissediyorsanız bir ara vermeniz gerekir. Bugün sizi rahatlatacak bir şeyler yapın. Ya da tembellik edin ve hiçbir şey yapmayın! Alamadığınız uykunuzu bu öğleden sonra uyuyarak tamamlayın. Güzel bir yürüyüşe çıkın ve biraz temiz hava alın. Kendinizi iyi hissettiren şeyler yapın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayal kırıklığınızı veya öfkenizi kontrol etmek zor olabilir. Biraz kontrolsüzlük hissiyle, daha sonra pişmanlık duyacağınız şeyler söyleyebilir ya da bağırabilirsiniz. Devam edin, zihninizle konuşun, ona tam olarak neyden rahatsız olduğunuzu anlatın. Ama sözlerini dikkatli bir şekilde dinleyin. Gerçekten kastetmediğiniz bir şey söylemek kolaydır, bu yüzden belki arkadaşlığınızı kaybedebilirsiniz. İşte bu noktada hiçbir şeyin önemi kalmaz.

14 Kasım 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün araştırma, sorgulama içinde olabilirsiniz. İletişim trafiği artabilir. Bazı konuşmalar beklenmedik yerlere gidebilir. Bu yüzden önemli ve kritik konuşmaları hafta sonundan sonraya bırakmalı. Teknolojik aletlerle ilgili sorun ve tadilatlar, değişimler gündeme gelebilir.

14 Kasım 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın bir arkadaşının evliliğinde problemler yaşamasına üzülebilirsin. Ona yardımcı olabileceğin konuları düşünüyorsun. Ailenle yapacağın konuşmada maddi konular ağırlık kazanabilir. Kaybolan önemli bir eşyanın yerini hatırlayabilirsin. Komşuların ile kurduğun olumlu iletişim evle ilgili çıkan sorunları hafifletiyor.

14 Kasım 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bağışıklık sisteminizin düşük olması sağlığınızı olumsuz etkiliyor olabilir. Kendinize zaman ayırmanız ve dinlenme ile yorgun bedeninizi kısa sürede toparlayacaksınızdır. Hayattaki önceliğiniz sağlığınız olmalıdır.

14 Kasım 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeniay öncesinde gereksiz risklere girmemelisiniz. Kimi zaman aşırı bir tutum ya da duygusal nedenlerle kendinizi zarara sokabilirsiniz.

14 Kasım 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde duygusal konularda atacağınız adımların olumlu karşılanacağı, beklentilerinizin yerine geleceği bir gündesiniz. Mutluluk size çok yakın.

14 Kasım 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Mars 10 Eylül'de başladığı geri hareketi bugün sonlandırıyor ve artık düze dönerek hız kazanıyor. 7 Ocak 2021'e kadar devam edecek olan bu dönemde aşk yorabilir. Egosal çatışmalara daha çok dikkat etmeniz gerekebilir. Sevdiklerinizle ilgili konularla uğraşabilirsiniz.

14 Kasım 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk hayatınızla ilgili oldukça ilginç bir şey ortaya çıkabilir, bu o kadar şaşırtıcı olacak ki dünya görüşünüzü bile genişletebilecek. Gözlerinizi ve kalbinizi bunun için açık tutun!

14 Kasım 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Akrep burcunda devam eden seyahati içsel konulara dikkat çekiyor.Psikolojinizle ve bilinç altınızla ilgili konuların ön planda olacağı, yalnız kalmak isteyeceğiniz bir gün olacaktır. Mars'ın 10 Eylül'den beri aşk ve flörtler alanınızda devam eden seyahati bugün itibariyle sonlanıyor. Önümüzdeki günlerde aşk hayatınız, çocuklarınız ve hobilerinizle ilgili yaşadığınız problemler çözümlenmeye başlayacak, yaratıcılığınız artacaktır.

14 Kasım 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kalbinizve aşk için atacak. İş hayatınızda büyük ilerlemeler kaydediyor ve hayranlık topluyorsunuz. Bununla da yetinmek istemiyorsunuz. Gözünüz hep daha yukarılarda. Duygusal bağlamda da parlak günler sizi bekliyor.

14 Kasım 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kolayca metamorfoz geçirebileceksiniz. Kendinizi çok iyi tanımanız çevrenizdeki insanları veya durumları değiştirme gücü sağlıyor. Diğerlerine karşı dikkatli güç kullanmanız faydalarınızı artıracaktır.

14 Kasım 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızda duygularınızdan çok gerçekler ağır basıyor. Bugün ilişkinizi gözden geçireceğiniz ve elde ettikleriniz için kendinizi mutlu hissedeceğiniz bir gün olabilir. Yaptığınız işi ilgilendiren ciddi bir karar vermek zorunda kalabilirsiniz. Bu kararı verirken inatçılığı elden bırakmanız gerekiyor. Bugün beklemediğiniz yerden bir para gelecek. Böylece önceki borçlarınızı da kapatacaksınız. Havanın da etkisiyle bedeninizde biraz kırıklık olabilir. Başağrılarına dikkat edin.

14 Kasım 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 28' 05" R
Ay
Oğlak
11° 58' 38"
Merkür
Koç
16° 33' 32"
Venüs
Koç
29° 47' 07"
Mars
Balık
28° 57' 54"
Jüpiter
Boğa
23° 43' 38"
Satürn
Balık
16° 29' 17"
Uranüs
Boğa
22° 17' 27"
Neptün
Balık
28° 52' 41"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 36' 11"
Lilith
Başak
23° 13' 42"
True Node
Koç
15° 23' 15"
Son Güncelleme : 29/04/2024 10:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>