Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Soruları Cevaplandırmak İsteyebilirsin Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Kasım 2020, Perşembe

Aşk 60%
Para 20%
Sağlık 100%

Bugün, özellikle aşk hayatınızın söz konusu olduğunda, sizin için harika bir gün olacak! Mevcut ilişkinizin neresinde bulunduğunuz konusunda pek emin değildiniz. Bugün ne kadar sevildiğinizi görerek rahatlayacaksınız. Tabii ki öyle olacak, siz sevilmeyecek insan mısınız? Çok fazla özelliğiniz var ve her biri için de bir talipleriniz kapınızda bekliyor.

Başınızın zonkladığını fark edebilirsiniz - fiziksel veya zihinsel olarak veya her iki şekilde de. Bunun hiçbir mantıklı açıklaması olmayabilir. Odağınızın çoğu, rasyonel olarak önemli olan düşünme beceriniz üzerinde olabilir. Ne yazık ki, düşüncelerinizi işleme koyma yeteneğinizi engelleyen büyük bir engel var. Dış meselelerle uğraşmadan önce bu iç engeli aşın.

Son birkaç aydır duygusal hayatınızda bazı problemler yaşadıysanız, şimdi onları arkanızda bırakmanın zamanı. Bunlardan bir şeyler öğrendiğiniz kesin. Yıllarca aynı yemeği servis ettiniz ama artık yeter! Şu andan itibaren, eskiden düştüğünüz tuzaklara düşmeyeceksiniz.

Arkadaşların ya da başka sosyal gruplar; her kimle birlikteysen senden fazlasıyla vakit talep edebilirler. Cömert ve hizmet odaklı bir insan olarak, istedikleri şeye uyum sağlayabilirsin. Bunda bir sorun yok ama kimseye sınırı aşma hakkı vermeden hizmet ettiğine emin ol. Ayrıca görevi devredebilirsin. Meşgul ol; ama kendini tüketmemeye çalış. Yarınlara da enerjini saklamalısın.Kişisel durumlarınızı ölçe termometre bugünün fırtınalı bir gün olacağını söylüyor. Son bir kaç günde elde ettiğiniz başarılar ve dinamik davranışlar başkalarını kıskandırabilir ve bazı şeyleri kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Onların yolundan uzak durmaya çalışın, kendiniz olun ve onlara etrafınızdaki insanların başarısının bir anlık zafer sarhoşluğundan çok daha önemli olduğunu bildiğinizi gösterin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son zamanlarda çok fazla değişiklik yaşadığınız hissine kapılabilirsiniz. Bir çeşit kişisel dönüşüm geçiriyor olabilirsiniz. İhtiyaçlarınız farklı bir hal alıyor ve arkadaş çevreniz de hızla değişiyor olabilir. Muhtemelen artık kim olduğunuzdan çok da emin değilsiniz. Rahatlayın! Kendini gelişimin kollarına bırakmak hiçbir zaman kolay olmamıştır. Bugün her zaman olduğunuz kişiyle an itibariyla olmaya başladığınız kişiyi karşılaştırıyor olmanız muhtemel.

12 Kasım 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün geleceğe yönelik planlarınızda netleşebilir, harekete geçebilir, isteklerinizin ve duygularınızın doğrultusunda hareket edebilirsiniz. Spor kazalarına dikkat etmeli, kendinizi çok fazla zorlamamaya gayret etmelisiniz. Hobileriniz üzerinde uzmanlaşma, hobilerinize odaklanma iyi olabilir. Bazı ilişkilerde dengesiz veya belirsiz durumlar olabilir.

12 Kasım 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İyi Anlaştığın bir dostunla aranda tarif edemediğin bir soğukluk olabilir. Bu durumun nedenini öğrenmek üzere onu telefonla arıyorsun. Ailenden ayrı bir eve çıkma fikrini şimdilik askıya alabilirsin. Mesleğinle alakalı kendini geliştirmek istediğin alanlara yönelmeye başlıyorsun.

12 Kasım 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerde yaşadığınız belirsizlik sizi huzursuz ediyor olabilir. Bu durumun üzerine gitmek ve bir şeyler öğrenmek doğru olmayabilir. Duygularınızın karşılık bulması ya da beklentilerinizin karşılanması ise günün sürprizi olabilir.

12 Kasım 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentilerinizde değişken koşullar söz konusu olabilir. Vizyonunuzu arkadaş çevrenizle paylaşmak isteyebilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız desteklerle kendinizi rahatlamış hissedebilirsiniz. Hızlı akan gün içinde pratik ve kıvrak olmanız gereken zamanlar var. İlerleyen saatlerde kendinize ve çevrenize zaman ayırmak isteyebilirsiniz.

12 Kasım 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Güveninizi sarsan olay ve durumlar karşısında kendinizi koruyabilmelisiniz. Neyin ne olduğunu mantık çerçevesinde bilirseniz önlem almanız çok daha kolay olacaktır.

12 Kasım 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaşlarınızla bir araya gelebileceğiniz sosyal bir gün sizi bekliyor. Yeni, sıra dışı ve modern fikirlerinizi tartışma, paylaşma imkânınız olabilir. Sosyal organizasyonlarda yer alabilirsiniz.

12 Kasım 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugüne dek kimseden destek almadan yaşamış olabilirsiniz ancak her zaman yalnız olmanıza gerek yok. Size uzanan yardım ellerini geri çevirmeyin ve birine tutunun.

12 Kasım 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, günün tamamında Terazi burcunda seyahat ediyor.Sosyalleşmek isteyeceğiniz, yalnız kalmaktan hoşlanmayacağınız bir gün olacaktır. Sosyal çevrenizdeki kadınlardan yardım ve destek görebilirsiniz. Duygularınızı ve düşüncelerinizi paylaşmaktan çekinmeyin. Merkür'ün tekrar Akrep burcunda seyahat edeceği önümüzdeki günlerde kendinizi ve iç dünyanızı daha iyi tanımak isteyeceksiniz. İhtiyaç duyuyorsanız psikolojik yardım almaktan çekinmeyin.

12 Kasım 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda yapacağınız atılımlarla uzun zamandır beklediğiniz atılımları gerçekleştirebilirsiniz. Hayatınız tam çok monotonlaştığını düşündüğünüz anda canlanacak. Türlü yerlerden irili ufaklı para gelebilir. İyi bir yatırım yapabilirsiniz. Depresyonlardan kaçının.

12 Kasım 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İletişim ve dürüstlük her ilişkinin sihirli anahtarıdır. Doğası gereği çok çalışkan bir insansınız ve ortaya harika çalışmalar çıkarıyorsunuz. Bugün bazı arkadaşlarınız ile birlikte vakit geçirmek isteyeceksiniz.

12 Kasım 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk konusunda kıskanç davranmayın. Aşırı duygusal yaklaşımlarınız sizi etkileyebilir. Tutarlı davranışlarla hedeflerinize ulaşmanız mümkün. İşyerinizde bir sorunun dışında kalmak istiyorsunuz. Bu davranışınız, haklı gerekçeleri de olsa, eleştiriye ve kullanılmaya açık görünüyor. Paraya bağlı sıkıntı veren bir işinizi, talihin ve tesadüflerin yardımı ile paraya ihtiyaç duymadan yapacaksınız. Son günlerdeki uykusuzluk sorununuz genel gerginliklerden kaynaklanıyor olabilir.

12 Kasım 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 02' 47" R
Ay
Aslan
11° 25' 04" R
Merkür
Koç
28° 21' 45"
Venüs
Boğa
18° 19' 30"
Mars
Koç
10° 31' 26"
Jüpiter
Boğa
27° 15' 49"
Satürn
Balık
17° 42' 05"
Uranüs
Boğa
23° 09' 37"
Neptün
Balık
29° 17' 50"
Plüton
Kova
02° 04' 22"
Chiron
Koç
21° 25' 21"
Lilith
Başak
24° 53' 53"
True Node
Koç
14° 53' 20"
Son Güncelleme : 14/05/2024 11:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>