Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Fiziksel Olarak Yorulabilirsin Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Kasım 2020, Cuma

Aşk 100%
Para 20%
Sağlık 100%

Alışılmadık bir şekilde birine karşı bir şeyler hissedebilirsiniz. Bu kişinin düşüncelerini okuyabilir ve duygularını anlayabildiğinizi hissedebilirsiniz. Birbirinizi daha önceden tanıyıp tanımadığınızı merak edebilirsiniz, çünkü aranızdaki bağlantı çok güçlü görünüyor. Geçmiş yaşamlarla ilgili araştırmalar hakkında bazı kitapları okumaktan zevk alabilirsiniz. Birçok ünlü psikiyatristin bu konuda yazılar var.

Bugün son derece kendindesiniz! Tabii ki, zodyağın tüm belirtileri, Yay doğanız günün ciddi havasıyla uyumlu olacak. Şu an çok sağlam ve pratiksiniz. Aslında, insanlar yeteneklerinize o kadar güveniyorlar ki, evde veya içinde bulunduğunuz grupta ek sorumluluklar üstlenmeniz istenebilir. Fazladanolacak, ama siz bunun için hazırsınız!

Bugün sizin için eğlenceli bir gün olacak gibi. Şu anki durum, kendinizi duygusallıktan uzak tutmanızı gerektiriyor. Bunu nasıl yapacağınızı biliyorsunuz. Duygusal yalnızlık en iyi yaptığınız şey! Fakat duygusuz olmanızı gerektirecek hiç bir neden yok. Keskin zekanızı bazı benlik çatışmalarını incelenmek için kullanırsanız, bir çok problemi çözebilirsiniz.

Romantizm konusunda bir gerginlik yaşıyorsun. Belki yeni bir ilişki başlatmak istiyorsun ve işlerin yolunda gidip gitmeyeceği konusunda kaygılısın. Veya var olan bir ilişkide bazı zorluklarla yüzleşiyorsun; üstelik sorunların da kendiliğinden çözümlenebileceğini düşünüyorsun. Korkularının seni yönetmesine izin verme. Biraz sabır ve ilgiyle, işler istediğin gibi ilerlemeye başlayacaktır...Hayal kırıklığınızı veya öfkenizi kontrol etmek zor olabilir. Biraz kontrolsüzlük hissiyle, daha sonra pişmanlık duyacağınız şeyler söyleyebilir ya da bağırabilirsiniz. Devam edin, zihninizle konuşun, ona tam olarak neyden rahatsız olduğunuzu anlatın. Ama sözlerini dikkatli bir şekilde dinleyin. Gerçekten kastetmediğiniz bir şey söylemek kolaydır, bu yüzden belki arkadaşlığınızı kaybedebilirsiniz. İşte bu noktada hiçbir şeyin önemi kalmaz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kişisel durumlarınızı ölçe termometre bugünün fırtınalı bir gün olacağını söylüyor. Son bir kaç günde elde ettiğiniz başarılar ve dinamik davranışlar başkalarını kıskandırabilir ve bazı şeyleri kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Onların yolundan uzak durmaya çalışın, kendiniz olun ve onlara etrafınızdaki insanların başarısının bir anlık zafer sarhoşluğundan çok daha önemli olduğunu bildiğinizi gösterin.

13 Kasım 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün pek çok konu ve duruma dair kafa yorabilir,ve özel hayatınızda çaba harcamanız gereken durumlarla karşılaşabilirsiniz. Zaman zaman yalnızlık hissi, anlaşılamama duygusu olabilir. Akşam saatlerinde dostlarınızla keyifli görüşmeler yapabilirsiniz.

13 Kasım 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Zihnini bütünsel çalıştırıyorsun. Bu durum ayrıntıların gözden kaçmasına neden olabilir. Ay Boşlukta; çocukları olan bir Yay burcuysan onların fazla hareketli olması fiziksel olarak yorulmana yol açabilir. Beslenme alışkanlıklarını değiştiriyorsun. Seni zinde tutacak besinleri tercih edebilirsin.

13 Kasım 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ruhunuzun sıkışmışlığı öfkenizi artırıyor olabilir. Ruhunuza iyi gelecek aktivitelerde bulunmanız nefes almanıza yardımcı olacaktır. Fazla ayrıntılı düşünceleriniz enerjinizi emiyor olabilir. Zaman her şeyin ilacı olduğunu unutmamalısınız.

13 Kasım 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Olayların gizli kalmış yanları gündeminizi oluşturabilir. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı zorlayıcı koşullar altında kalabilirsiniz. Ruhsal gelişiminiz için yeni farkındalıklar yaşamanız mümkün. Yaşayacağınız içsel süreçler sizi değiştirip dönüştürebilir. Gün içinde uğraştığınız konularda riske girmeye yatkınsınız.

13 Kasım 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal açıdan da güzel haberler alacağınız bugünde kendinizi oldukça huzurlu hissedebilirsiniz. Daha bağışlayıcı olmak size iyi gelecektir.

13 Kasım 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca seyahat edebilir, eğitim öğretim işlerinizde başarı elde edebilir,hayatınız ve özel yaşamınızdaki görüşmelerde istediğiniz sonuçları çok daha rahat elde edebilirsiniz. Özel yaşamınızda tekliflere açık olduğunuz bugün, ilişkisi devam edenler eğlenceli ve sevgi dolu bir gün geçirirken, ilişkisi olmayanlar için yeni teklifler sözkonusu olacaktır.

13 Kasım 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Onun yanında başka birini görmeye dayanamıyorsunuz. Ancak kimsenin hayatına müdahale edemeyeceğinizi anlamanız gerekli. Sakın yanlış bir hareket yapmayın!

13 Kasım 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, sabah saatlerinde Terazi burcunda seyahat etmeye devam ediyor ve sosyalleşme ihtiyacınız artıyor.Arkadaşlık ilişkilerinizde huzursuzluklar yaşayabilirsiniz. Kimseyle güç savaşına girmemeye özen gösterin. Akşam saatlerinde Ay'ın Akrep burcuna girişi ile daha içe dönük bir ruh haline bürünüyorsunuz. Size ruhen iyi gelecek aktivitelere zaman ayırmayı ihmal etmeyin. Meditasyon yapmak için akşam saatlerini değerlendirebilirsiniz.

13 Kasım 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızdaki olumlu gelişmeler karşısında sizin de keyfiniz yerine geldi. Bundan sonra her şey daha da yolunda gidecek. Planlarınızı da bu sayede gerçekleştirebileceksiniz. Dost sandığınız bir insanın tutumu ve davranışları sizi oldukça şaşırtacak.

13 Kasım 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Artık yeteneklerinize o kadar körü körüne inanıyorsunuz ki, bu nedenle size engel olacak hiçbir şeyin yolunuza çıkmasına izin vermiyorsunuz. Ne yazık ki, bu tutum sizi engelleyebilir. Diğerleriyle mücadelelere ve herkesin yararına olacak çözümleri etkilemeye hazır olun.

13 Kasım 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Biten ilişkinizi artık unutun. Gözünüzü geleceğe dikmenizin ve yeni ilişkilere açık olmanızın sonucunu alacaksınız. Çok yakında yeni bir ilişkinin kapıları aralanıyor. Rekabet halinde olduğunuz biri var. Aranızda yaşadığınız çekişmenin sonu kötü yerlere varabilir. Size yönelik çıkarcı, hesapçı bir yaklaşımın duyumlarını bugün alabilirsiniz. Bu duyumlara gereken önemi verin. İhtiyacınız olmayan şeylere harcama yapmanız yüzünden bütçeniz zorlanıyor. Sağlık sorunlarınız önemsiz, yakında hepsi geçecek.

13 Kasım 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 21' 33" R
Ay
Koç
22° 44' 12" R
Merkür
Koç
20° 28' 57"
Venüs
Boğa
08° 32' 12"
Mars
Koç
04° 26' 03"
Jüpiter
Boğa
25° 23' 24"
Satürn
Balık
17° 05' 38"
Uranüs
Boğa
22° 41' 56"
Neptün
Balık
29° 05' 11"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 59' 56"
Lilith
Başak
24° 00' 59"
True Node
Koç
15° 24' 38"
Son Güncelleme : 06/05/2024 12:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>