Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Fikirlerini Netleştiremiyor Olabilirsin Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Kasım 2020, Pazar

Aşk 60%
Para 20%
Sağlık 60%

Yaşamaya ve yaşatmaya çalışın. Yetkiniz olabilir, ancak insanların davranışlarını kontrol edemezsiniz. Peki neden yaptıkları hatalardan dolayı içiniz içinizi yiyor? Şu anda çocuklarınız için endişeleniyorsanız, onlara koşulsuz sevgi göstermeye çalışın. Çocuklarınız kırıcı sözler söylediğinde her zaman sabırlı davranamıyorsunuz, ama bunların hepsinin büyüme sürecinin bir parçası olduğunu biliyorsunuz!

Bir öküz gibi çalışıyor olmanıza rağmen, muhtemelen işlerinizi biraz gevşetme şansınız olacak. Kariyeriniz veya çalışmalarınız çerçevesinde ufukta bazı güzel karşılaşmalar var. Son zamanlarda size kimsenin yardım edemeyeceğine inanmış olabilirsiniz. Önünüzdeki bu gün yanıldığınızı kanıtlayacak!

Bugün sanatsal ve ilginç ziyaretçiler kapınızı çalabilir. Kendinizi sanatsal becerilerinizi geliştirme konusundaki olasılıkları tartışırken bulabilirsiniz ve evinizi nasıl daha güçlü yapabileceğiniz hakkında arkadaşlarınızdan tavsiye alabilirsiniz. Feng Shui gibi büyülü teknikler kullanmanızı söyleyebilir, tavsiyeleri göz ardı etmeyin. Sonuçlar sizi şaşırtabilir.

Ciddi meselelerle uğraşacak halin olmayabilir. Günün enerjisi, seni yaratıcı hayal gücünü keşfetmeye yöneltiyor. Bilgisayarlar, arabalar veya sanat gibi tutkularını düşünürken kendini bulacaksın. En sevdiğin hobinle uğraşırken zamanın nasıl geçtiğini unutacaksın. Kendi ilham denizinde dolaş.Bugün çevrenizdekilerle etkileşiminiz biraz hoyrat olsa da son derece değerli olacak. Davranışlarınız ve duygularınız içinizdeki ilkel kaynaktan geliyor olabilir ve bu da sizi hayvani içgüdülerinizle hareket etmeye itebilir. Kendinizi, insanların pek de kendilerini yansıtmayan rollere büründüğü abartılı senaryolar ve şüpheli oyunlar içinde bulabilirsiniz. Kelimelerin sandığınızdan daha farklı alt metinleri olabilir bu yüzden onları nasıl kullandığınıza dikkat edin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Enerjinizi toplamanın vakti geldi. Mükemmel olmak için kendinize çok fazla yükleniyorsunuz. Yorgun ya da bitkin hissediyorsanız bir ara vermeniz gerekir. Bugün sizi rahatlatacak bir şeyler yapın. Ya da tembellik edin ve hiçbir şey yapmayın! Alamadığınız uykunuzu bu öğleden sonra uyuyarak tamamlayın. Güzel bir yürüyüşe çıkın ve biraz temiz hava alın. Kendinizi iyi hissettiren şeyler yapın.

15 Kasım 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sabah saatlerinde Yeni Ay gerçekleşiyor. Bugünlerde hatalarınızı ve doğrularınızı daha iyi görebilirsiniz. Aynı zamanda spiritüel destekler, ruhsal destekler bu dönemde güzel sonuçlar verebilir, yol gösterebilir. İnatçılık ve gizli kibir durumlarına dikkat edin.

15 Kasım 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İyi anlaştığını düşündüğün bir arkadaşına farklı duygular hissediyor olabilirsin. Fakat hislerin konusunda net fikirlere sahip değilsin. Yalnız yaşayan bir Yay burcuysan evinde kendine göre düzenlemeler yapabilirsin. Aile üyelerin ile görüntülü olarak konuşken edindiğin bilgiler ilginç olabilir.

15 Kasım 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerinizde duygusal bağ kuramıyor olabilirsiniz. Sizlerin yanlış anlaşılmasına neden olabilir. Duygularınızı ve gerçek hislerinizi açıklayıcı bir şekilde ifade ederseniz yanlış anlaşılmaların önüne geçebilirsiniz.

15 Kasım 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Akrep burcundaki yeniay kimi zaman elde olmayan ya da gizli kalan şeylerin gündeme gelebileceğini anlatıyor. Psikolojik açıdan daha hassas olabilirsiniz.

15 Kasım 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde aşk konularında duygusal paylaşım yaşamayı derinden isteyeceksiniz. İlişkiniz için çaba göstermek sizin için bir keyif haline gelecek.

15 Kasım 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, gelecek planlarınıza ve hedeflerinize daha fazla odaklanacak,hayatınızla ilgili konulara daha çok motive olarak, yeniprojeleri geliştirebilecek, varolan işlerinizdeki görüşme ve toplantılardan fayda elde edecek ve kariyer gelirleriniz konusunda artıya geçebileceksiniz. Arkadaş çevreniz ve aşk hayatınızdaki ilişkilerinizde kaygı ve endişe biriktirmeden gerekli konularda yüzleşmek, doğrudan konuya girmek daha faydalı olacaktır

15 Kasım 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Her zaman gizli güçlerinize güvenmişsinizdir. Sadece bu güçlerin varlığına inanmak bile bugün size iyi gelebilir. Hislerinize kulak vermeye dikkat edin.

15 Kasım 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Akrep burcunda bir Yeni Ay meydana gelecek.Önümüzdeki günlerde kendinizi içe dönük hissedebilirsiniz. İç dünyanızla ilgili konular ön planda olacaktır. Önümüzdeki 10 - 15 gün psikolojinize iyi gelecek aktivitelerle ilgilenmelisiniz. Terapi ve psikolojik destek almak için bu dönemi değerlendirebilirsiniz. Kontrolünüz dışında gelişen harcamalar yapmak durumunda kalabilirsiniz. Bütçe yönetimine de ekstra dikkat etmelisiniz bu dönemde.

15 Kasım 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı yakalayacaksınız. Bugünlerde yaşamınıza yeni birisi girebilir. Yalnız bu insan sizin gibi otoriter ve bağımsızlığına düşkün.

15 Kasım 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Gergin ruh halinizin, ilişkinizi olumsuz bir şekilde etkilemesine izin vermeyin. Bugün ihtiyacınız olmayan şeylere para harcamaktan kaçının. Çevrenizde yaşam enerjinizi yükselten insanlar var.

15 Kasım 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Uzun zamandır duygusal alanda aradığınız sükuneti bulamamıştınız. Nihayet aradığınız kişiyi buldunuz. Yine de ciddi planlar için bir kez daha düşünmek yerinde olacak gibi görünüyor. Uzun zamandır devam eden monotonhayatınız, karşınıza çıkacak yeni bir projeyle değişecek. Zekanıza güvenerek olumlu kararlar verirseniz, bu fırsatı iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Parasal konularda büyük sürprizler ve ani değişiklikler olabilir. Kalbinizi fazla zorluyorsunuz, dikkat edin.

15 Kasım 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 29' 08" R
Ay
Oğlak
12° 13' 06"
Merkür
Koç
16° 33' 51"
Venüs
Koç
29° 48' 27"
Mars
Balık
28° 58' 45"
Jüpiter
Boğa
23° 43' 54"
Satürn
Balık
16° 29' 23"
Uranüs
Boğa
22° 17' 31"
Neptün
Balık
28° 52' 43"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 36' 15"
Lilith
Başak
23° 13' 49"
True Node
Koç
15° 23' 12"
Son Güncelleme : 29/04/2024 10:46

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>