Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Özgün Olmak İstiyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Kasım 2020, Salı

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 50%

Sevgilinizle özel bir şeyler yapmaktan zevk alabilirsiniz. Günün enerjisi sizi şefkatli ve eğlenceli hissettirecek. Evden çıkıp eğlenceli bir şeyler yapmayı deneyin. Çalışmanız gerekmiyorsa, romantik bir gün için sevgilinizi dışarı çıkarın. Güzel bir müzeye gidin veya tiyatro izleyin. En sevdiğiniz müzik grubunun konserine gidin. Şık bir akşam yemeği yiyin ve sevgilinize onunla birlikte olmaktan ne kadar keyif aldığınızı gösterin.

İşyerindeki durumlarla ilgilenmek için zaman ayırmak bugün için iyi bir fikir olabilir. Şirketinizin finansal durumunu analiz etmek için doğru zaman olabilir. Bu süreç bir şirketin büyümesi ve genişlemesi için uygun bir süreç değil. Muhtemelen yaptığınız seçimler ve yaptığınız anlaşmalar konusunda bir süre daha dikkatli olmalısınız. Bunun için kendinize daha sonra teşekkür edeceksiniz ve bu yüzden adına çalıştığınız insanlar da müteşekkir olacaklar!

Bugün modunuz biraz düşük olabilir fakat böyle hissetmenizde bir neden bulamıyor ve neden böyle olduğunuzu anlamıyor olabilirsiniz. Bu durum fiziksek veya mental yorgunluktan kaynaklanıyor olabilir ya da geçmişteki bir şeye olan öfkeniz yeniden ortaya çıkıyor olabilir. Eğer ikinci durum söz konusuysa, bir şey yapmayın. Onunla başa çıkmanın en iyi yolu koşuya çıkmak veya bir aerobik kursuna yazılmak. Bu şekilde çok daha iyi hissedeceksiniz!

Sanat ve el işleri bugün ilgi odağın olacak. Her ne kadar spor aktivitelerine eğilimli olsan da, bir Yay olarak sanatsal enerji bugün senden yana olacak.Yaratı, büyük ölçüde tatmin edici olacaktır; hem süreç hem de sonunda el ettiğin şey. Kişiliğinin bu yönünü keşfetmek için kendine fırsat tanı. Günün enerjileri, yeteneğine yetenek katacaktır.Bugün iki farklı yöne çekiliyormuş gibi hissedebilirsin. Sen kibar bir insansın ve başkalarıyla zıtlaşmaktan hoşlanmıyorsun. Fakat şu anda değişim isteyen şeyler yaşanıyor gibi. Senin sahip olduğun bakış açısını anlayamayan bir sevgilin veya yakın arkadaşın olabilir. Düşüncelerini açık açık ifade et ve yaşadığın kaygıların tarafsızca bir listesini yap. Utangaç tarafın seni konuşmamaya itiyorsa da, ağzını açtığında kendini çok daha iyi hissedeceksin!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün psişik güçleriniz bilinç seviyesine hücum ederse şaşırmayın. Biri hakkında gerçekmiş gibi gelen ya da bir durum hakkında önemli mesajlar içeren bir rüya görebilirsiniz. Rüyada bir fil her zaman gerçek hayattaki gibi sadece bir fil değildir. Rüyada fil görmek sizi bir şekilde alt eden ve güç sahibi bir kişiyi temsil ediyor olabilir. Rüyalarınızın içeriğini ddaha dikkatli bir biçimde inceleyin.

17 Kasım 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün dışardan gelen paralar konusunda şanslı olabilir, ortaklı işlerden kazançlar elde edebilirsiniz. Eşiniz maddi destek sunabilir. İş hayatında stresli bir görevi tamamlayabilir, bir sorumluluk alabilirsiniz.

17 Kasım 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Manevi açıdan kendini güçlü hissediyorsun. İlişkisi olan bir Yay burcuysan sevgilini ailen ile tanıştırmak isteyebilirsin. Bu konuda ailenin tavrını ölçüyorsun. Kişisel bakım ürünlerine biraz fazla para harcıyor olabilirsin. Mesleğin ile alakalı daha özgün projeler yapmak istiyorsun.

17 Kasım 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Şanslı bir gününüzde olabilirsiniz. Partneriniz artık geleceğiniz birlikte plan yapmanızı isteyebilir. Atılacak her adım sizleri birbirinize daha fazla bağlayacaktır. Sevginizi özgürce yaşamayı hak ediyorsunuz. İş ortamınızdaki bazı değişimlere hazırlık olun.

17 Kasım 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili dalgalanmalar gündeminizi etkileyebilir. Parasal durumunuza daha fazla bakmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Eve ait harcamalarınıza dikkat etmek ve bütçeleme yapmak isteyebilirsiniz. Ailenizle ilgili sorumluluklarınız ön plana çıkabilir. İkili ilişkilerinize daha korumacı yaklaşabilirsiniz.

17 Kasım 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşinizle alakalı farklı ilhamlar ve farklı detaylar yakalayacağınız bir gün olabilir. Bu yüzden kendinize güveniniz artarak size daha iyi gelebilir.

17 Kasım 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde iletişimde ve ilişkide bulunduğunuz kişilere sevginizi ve duygularınızı daha fazla göstermeniz gereken bugün, ani çıkışlarla duygularınızı ifade etmek yerine sakin bir dille anlatmayı tercih etmelisiniz. Yeteneklerinizi geliştirecek çalışmalara yönelebilir, sevdiklerinizle planlar yapabilirsiniz.

17 Kasım 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Birarkadaşınız sizinle iletişim kurmaya çalışıyor, ancak bunu anlamıyorsunuz. Ona bir şans verdiğiniz zaman oldukça etkileyici olduğunu göreceksiniz.

17 Kasım 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, Oğlak burcuna giriş yapacağı 19:34'e kadar burcunuzdaki seyahatine devam edecek.Sabah saatlerini kişisel bakımınızla ilgilenerek değerlendirebilirsiniz. 10:54 ile 19:34 arasında Ay'ın boşlukta seyahat edecek oluşu kafanızın karışmasına sebep olabilir. Bu saat aralığında önemli kararlar almamaya çalışın. Ay'ın akşam saatlerinde Oğlak burcuna girişi finansal konuları ön plana taşıyor. Önümüzdeki birkaç gün gelirleriniz ve giderlerinizle ilgili meseleler gündemde olacaktır.

17 Kasım 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünden itibaren çıkacağınız seyahatler size uzun zamandır ihtiyacınız olan neşe ve enerjiyi sağlayacaktır. Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı bulacaksınız.

17 Kasım 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Artık önemli bir başarı elde edebilirsiniz. Kurulu düzen ile arzularınızı nasıl birleştireceğinizi iyi biliyorsunuz. Siz insanlara karşı değil, onlarla birlikte çalışıyorsunuz. Her zamankinden daha disiplinli olacaksınız ve kendinize yönelik kontrolünüz normalden daha artık olacaktır. Bu dönem önemli değişiklikler yapmak için fırsatlar sunuyor.

17 Kasım 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizin sorunları ortada ve bunları çözmek için harekete geçmeniz gerekiyor. Sevgilinizi temize çıkaracak bahaneler arıyorsunuz. Gururunuzun mutluluğunuzu engellemesine izin vermeyin. Gerçekleştirmek istediğiniz pek çok projeniz var. Biraz planlı olursanız, yakınlarınızla yararlı birtakımbirlikleriniz olabilir. Parasal sıkıntılarınız yüzünden etrafınızdakileri kırmaya başladınız. Onların bir suçu olmadığını siz de biliyorsunuz! Doğa sporları yaparak rahatlamayı deneyin.

17 Kasım 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 14' 43" R
Ay
Oğlak
08° 55' 27"
Merkür
Koç
16° 29' 29"
Venüs
Koç
29° 30' 10"
Mars
Balık
28° 47' 18"
Jüpiter
Boğa
23° 40' 26"
Satürn
Balık
16° 28' 03"
Uranüs
Boğa
22° 16' 40"
Neptün
Balık
28° 52' 15"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 24"
Lilith
Başak
23° 12' 11"
True Node
Koç
15° 23' 49"
Son Güncelleme : 29/04/2024 04:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>